KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 73

• 39 842
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartЗдравейте момичета съботно,много хубава Фахрие и в реала и в сериала, без грим сутрешно
и в сериала където Бу си я подържа задължително.
Права си Себи любовта им е жива както в началото и Бу си я показва по свой си начин,малко успяват така да са по върховете.Нашите са едни от малкото,което ме радва изключително.

Фрагман е супер
Сериала на Фахрие май ще бъде на 1 ноемри още една седмица чакане ще има,нищо важното да тръгне добре.
Серията с Осман изгледах и съм доволна,знаеш си че ми е нужен превод за да разбера за какво иде реч.
Общо взето беше серия освобождаване на Тургут,и напредвара кой най-добре владее капани и преговори,Добре подреди Малхун хатун помощничката си за повреждането на килимите,и каза да не се повтаря,горката Гонджа ,Бала много я навика.Хареса ми постъпката на Мари като даде ножа на Тургут бей за да се освободи,все още не ми е ясна целта и,каза и на Бала че е помогнала на Тургут бей и тя да каже на Осман бей.Много добре направи Осман с папас Грегор накара го сам дасе върне прибра това което той-пазеше.Хем освободи Тургут от Рогатос хем си запази Грегор,каза му че за него няма по безопасно място от неговата шатра.Тургут благодарен че го освободи,но горд и ядосан ,каза да не му се бърка в работата.
Общо взето това разбрах от серията,да видим сега какво ще ссе случи.
Приятни почивни дни от мен мили мои:purple_heart:

# 691
Привет в събота,
Grinning
  МИМИ, както и да ги гледам  двойките, тази на Акча и Алп ми харесва повече от Бала- Осман, чисто визуални.
Като  игра и сработване м/у двамат трябва да минат поне  две, три серии.

Прекрасен , милващ, секси глас има Фахрие.Дано не отнесе много омраза с тази роля ,особено , ако е успешна от анатите.Разчитам на любовта на повечето рускини към нея и Баръш.

Отсега се усеща как са настроени,коментирайки за най- висок рейтинг през сезона.

Джил Grinning, докато намеря фрага на алпите ,ти си  го постнала.Даго затвърдим.
  Доста по приятни и олекотени са тоалетите  на Акча и Алп, а и те двамата са много приятна за гледане двойка. Дано не проревнува Бу.Че това беше причината да попретупат последния и сериял с Енгин.Каква целувка имаше само там ,че даже аз се зачудих какво става.

Започвам Осман 67.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 12:30 от sebilMM

# 692
Здравейте,момичета!!!

Очарователна Фахрие!!!Очертава се и Арпаслан да тръгне силно и с голям интерес го очаквам.Баръш не съм го гледала и нямам мнение,но Фе е чудесна-червеното и стои много .Кеф ще ми е двата сериала да се конкурират,но въпреки всичко Осман ми е фаворит.Дано държи първото място по рейтинг-Бу го заслужава за страхотния труд,който полага толкова време вече!

Мога да кажа няколко думи за последният епизод.Като общо все още запознаване с новите персонажи.Никола,Косес и Рогатос се надцакват в интригите,но май не са съвсем наясно ,че срещу тях стои Осман бей.Може би само Никола познава врага си и знае,че не може да се справи с него и затова гледа Косес и Рогатос с каталунците да му свършат мръсната работа.Дали наистина хареса Мари или всичко е интерес.Прави и той подарък Торгут бей,но искам да му видя физиономията като разбере,че тя харесва Тургут като жена харесваща определен мъж.Накрая тия тримата ще се избият помежду си.

Сега за Осман!!!В тоя сезон ни го представят като един улегнал,зрял,мъдър бей.Няма го буйното момче от първи сезон.Сега Тургут бей действа по начина, по който реагираше Осман в предните сезони.Осман е предвидлив,търпелив,но и недоверчив.Много са бесзънните му нощи,но целта да постави основите на държавата си го правят зрял държавник.Как умело накара  свещенника да се върне сам в лагера му и да стане гаранцията пред текфурите.С верните си момчета Боран,Гьоктук,Джеркутай,а вече и Торгут успехът му е сигурен.

Хатунките на Осман може и да спорят и да се надпреварват коя е първата,но си знаят границата.Традицията повелява първа да е Бала,но Малхун е всеки миг до Осман.Малко ми неглижират Бала и това не ми се нрави,но може би нейните силни серии предстоят.Малхун бързо разбра кой съсипа килимите и подобаващо наказа помощницата си,защото дребните лични интриги не могат да са пречка в делата на племето.

Ой,ой,ой,как ми липсва Бамси бей този сезон!!!

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 13:19 от Keski1821

# 693
Здравейте, момичета и от мен!

Нова снимка на Бурак с много ентусиазиран фен.

А тези двамата ме впечатлиха доста. Силно красива двойка, много си подхождат като визия, надявам се и в играта  да си паснат като партньори. Очарована съм засега. Май ще се преориентирам към Арпаслан и ще изоставя Осман, че нещо взе да ми става еднообразен вече трета година го гледам. И за Синеочко не се намери никоя, мъка ми е...

Имам само една забележка, аз и предния път писах за това. Към гримьора. И Баръш е гримиран ужасно и при ФЕ нещо не ми е наред. Оставил си е ръцете направо. Колко по-естествено красиви са и двамата без толкова очна линия и грим.

Приятна почивка!

# 694

Кески , благодаря за споделеното за последната серия.
Гледам я в момента и ако открия нещо за допълване  към писаното от вас  с Джил ще се позволя да го допълня.

МИМИ, и аз съм на вълната да гледам приоритетно  Алпите и ако имам време Осман.
Ще видим .Може  всеки да споделя това което гледа предимствено и да имаме мнение и по двата сериала.

Тази сцена от фрага побърка феновете. Наистина е изпълнена с романтика и надежда.

И нещо на което попаднах в последния момент

Мы поздравляем Вас с возвращением на съемки после долгого перерыва. Как проходят съемки? Вы делитесь фотографиями в социальных сетях, очень много шума вокруг этого проекта. Можете рассказать о верховой езде и владении мечом? Мы долго Вас не видели, все лето следили за Вами.

— Да, долгое время проходили подготовки к съемкам, учились верховой езде и осваивали владение мечом. На самом деле, темп и ритм работы, все эти сцены с боями требуют много сил и усилий. Но съемки проходят очень весело. Даже боевые сцены, которые мы исполняем с невероятным весельем.

Похоже на то, что это именно тот проект, которого Вы ждали. Долгое время не выбирали, где будете сниматься. Как идет работа с Барышем Ардучем? Как прошло знакомство?

— Очень хорошо. Прекрасно сработались. На съемках нам весело, спокойно и это очень важно.

Это Ваш первый проект после того, как Вы стали мамой. Что изменилось после того, как вы приступили к работе? Задаетесь ли вы вопросами, как мама, как долго вы можете работать, либо же появляются какие-то неотложные дела?

— Нет, это время уже пройдено. Карану уже 2 года. Рождение ребенка было причиной того, что я не работала. В первое время очень важно было находиться рядом с ним. Я не смогла бы оставить ребенка, поэтому не хотела в это время работать. Но сейчас он уже подрос и нам намного удобнее и не приходится принимать какие-то меры по этому вопросу. Все идет прекрасно.

Выходили новости о том, что вы часто меняете нянь Карана. Так ли это?

— Нет. До съёмок с Караном всегда была я. После того, как я приступила к съемкам, мы искали няню, но эти новости все не правдивые.

Что для Вас играет важнейшую роль при выборе няни?

— Отношение к ребенку с любовью. Будучи мамой, конечно я ожидаю того, кто понравится мне, чтобы доверить ему своего ребенка. Но того, что кто-то приходит, кто-то уходит — такого нет. Конечно, мы ищем того, кому сможем довериться сами и доверить нашего ребенка. Все мамы, которые работают, наверное, меня сейчас поймут.

Господин Бурак выпускает книгу, как мы знаем, за границей. Что можете нам рассказать об этом? Есть в этой книге и правила успеха Фахрие Эвджен?

— Не знаю. Может и есть какая-то моя частичка. На самом деле, есть две книги — от моего лица и от лица Бурака. Это проект для Ближнего Востока. Они о нашей жизни, о нашей карьере. Это больше как источник мотивации для наших поклонников.

===================================================================================================================================================================================================
     Гугалчо го преведе така:

Поздравяваме ви за завръщането ви към снимането след дълга пауза. Как върви  снимането? Споделяте снимки в социалните мрежи, има много шум около този проект. Можете ли да говорите за конна езда и меч? Не те видяхме дълго време, следвахме те цяло лято.

- Да, дълго време минавахме през подготовка за снимките, учехме се да яздим и овладяхме използването на меч. Всъщност темпото и ритъмът на работата, всички тези бойни сцени изискват много усилия и сила.. Но снимането е много забавно. Дори бойните сцени, които изпълняваме с невероятно забавление.

Изглежда, че това е точно този проект, който сте чакали. Дълго време не избирахме къде ще снимате. Как върви работата с Бариш Ардух? Как мина запознанството?

- Много добре. Получи се перфектно. На снимачната площадка се забавляваме, спокойствие и това е много важно.

Това е първият ви проект, след като сте станали майка. Какво се промени, откакто започнахте работа? Като майка, питате ли се колко дълго можете да работите или има ли спешни неща за вършене?

- Не, това време вече мина. Каран вече е на 2 години. Раждането на дете беше причината да не работя. В началото беше много важно да съм близо до него. Не можех да оставя детето, така че не исках да работя по това време. Но сега вече порасна и ни е много по-удобно и не се налага да предприемаме никакви мерки по този въпрос. Всичко върви чудесно.

Имаше новина, че сте сменяли често бавачките на Каран. Така е?

- Не. Преди да снимам с Каран, винаги съм бил аз. След като започнах снимките, търсихме бавачка, но тази новина не е вярна.

Какво е най-важно за вас при избора на бавачка?

- Отнасяне на детето с любов. Като майка, разбира се, очаквам някой, който ми харесва, да му повери детето си. Но това, че някой идва, някой си тръгва - няма такова нещо. Разбира се, търсим някой, на когото да се доверим и да поверим детето си. Всички майки, които работят, сигурно сега ще ме разберат.

Г-н Бурак издава книга, както знаем, в чужбина. Какво можете да ни кажете за това? Има ли правилата за успех на Фахрие Евджен в тази книга?

- Не знам. Може би има някаква част от мен. Всъщност има две книги – от мое име и от името на Бурак. Това е проект за Близкия изток. Те са за нашия живот, за нашата кариера. Това е по-скоро източник на мотивация за нашите фенове.

Приятна вечер.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 12:25 от sebilMM

# 695
Привет, момичета!

Днес ФЕ е засечена от журналисти в района на Етилер до някакъв охранителен офис. Грижи се за сигурността на дома нашето момиче.

И един колаж от феновете на Буфчетата.

Приятна и слънчева Неделя!

# 696
Здравейте в неделя.
 МИМИ,страхотно е нашето Фе.
Първо изглежда перфектно за годините си  и след майчинство с кърмене.
И не без значение вкусът и  спорто елегантните дрехи.
Ето и тук на снимката от теб .С два акцента на зелени аксесоари и е супер сладка.

Tук  различна  чанта но пак съчитана

Страшно много  са гледанията на тази сцена  И  моето любопитство е на макс ,как ще усетим химията м/у Акча и Алп.

Акча и Осман.

A  сега и малко за 67 -ма серия на ОСМАН!

Олегнал ,помъдрял  тактик , истински войн.

Основното в серията си беше размяната на Торгут с отец Грегари.       

На този фон състоянието на  Грегари  се влошава и странната рана забира . Като странна  я обявявва Кумрал Абдал лечителят на Осман. И се оказва прав ,когато по- късно помощника на свещеника при страхотни мъки сряза раната и извади от нея някакво парче желязо , което се оказва много важно и скрива в библията си.
      Мари търси контакти с племето на Осман и се оказва под директния прицел на мама Селжан-Има ли мъж до теб и разбира ,че няма. Тя им казва също ,че много харесва колимите ,които произвеждат  и е готова да закупи голямо количество от тях.Гонджа е щастлива, защото тя отговаря за производството им.
   Тук идва и злобата на помощничката на Махтун , Гьокче ,която ги залива с масло  и  подпалва .Заслужи си трите шамара на господарката  си.
А Бала и Мари явно се харесват, защото по късно когато Мари даде калъфа на  камата с която спаси Торгут на Бала и помоли да я даде и каже на Осман,  тя просто е искала да върне Тургут на Осман но не се е получило.Бала и обеща да го направи.
Преди това обаче ,тя стана свидетен на жестокостта към Торгут ,когато го докараха като животно в клетка.Докато  разбиваше с  крака клетката погледите м/у двамата бяха многозначителни......
       Мари определено не харесва действията на брат си , но харесва Торгут и го доказва като му пробутва камата с която срязва въжето  и се освобождава , но не за дълго за жалост .Попадна в ръцете на Рогатос.
      Най- важното за Косес е Грегари  да е при него.Отиде ли при Рогатос  то неговият авторитет пред императора се срива,

Срещата м/у Осман и Косес  успява да изпоти  византиеца, когато Осман му показва , че не се бои от него както и вълците  намира изход от всяка клопка.

В такава сложна ситуация Осман се нуждае от мъдростта на шейх Едибали
-Ако предадеш Грегари  срещу Тургут враговете  ти  ще го приемат като слабост.Следвай  обичаите.Ако проявиш слабост ще станеш уязвим от враговете си.
  Съвсем неочаквано  за Грегари Осман влиза  при него и му съобщава , че тръгват при Рогатос.Свещеникът май не е очарован.
    Смутен от този ход е и Рогатос.Подозира Осман и изпраща шпионка към лагера му. Размяната е извършена.
Осман е спокоен , а Тургут благодарен за спасяването си , но недоволен.Не иска нищо от Осман ,нито помощ , нито съвети.
Осман обаче има таен и страхотен ХОД  срещу всички.
     Шок беше когато на другия ден в шатрата на Осман се появи  Грегари.Шокиран не беше обаче Осман, защото беше подсигурил доброволното му завръщане вземайки СКЪПОЦЕННОТО парче извадено от раната му и заменяйки го с послание към него.
     Ясно беше за умния Осман , че в това парченце се крие тайна и е много важна  за много хора.

Страхотна серия за Осман.

# 697
Purple HeartRevolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте момичета,Себи още веднъж изгледах епизода с твоя преразказ и си допълних празнините,
Сега малко да се порадваме на Бурак с косюм и спортно елегантен
Фахрие си го харесва най-много със смокинг ,както каза тя самата,за мен всякък си е добре.
Възмажа Бурак откакто е в ролята на Осман,точно в разцвета сие да го пазим от уроки.Премерен,винаги усмихнат .
Опитваха се да го провокират за информацията която излезе че е обиждал някой от работещите в сериала,но той спокойно отговри,че има други хора които са били там и да питат тях,не му е в характера да обижда,би трябвало да го познават вече.
Тази снимка е достатъчно показателна какви отношения имат в сериала.
Сега за сериала на Фе още една седмица и се почва,малко остана ,много добър синхрон имат  двамата,да ги видим и в действие.
За сега приятен ден момичета:revolving_hearts:

# 698
Привет момичета .

Преди да се заемем с Алпите

Нова красота .Какво става с тези нашите любимци.Фе ..... страхотна както винаги.

Блондинките  са пак около Фе.

Има и видео с Каран в детската градина , но не зная как да го постна.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 18:38 от sebilMM

# 699
Здравейте, момичета!

Джил, много бързаш за Алпарслан. Започва чак на 8-ми Ноември да се излъчва.

А нашето слънце да не празнува Хелоуин с приятелките. Много рано нещо.

СЕБИ, ето го нашият пакостник. Май е в някакъв детски център, виж как са го нарисували.

Приятна вечер от мен!

# 700
E, MIMI аз лично съм безкрайно щастлива  заради тази невероятна кондиция и работоспособност на Буфчетата.

Май няма друга такава тема захранвана непрекъснато от любимците си  с фотоматериали от личния , професионален и живота като успешни  модели. Браво на тях! Как да не ги обичаш.

Май няма да и простят и този път на Фе , че е толкова красива.Ще видим.

Има го и Каран в детската градина . Гледайте с търпение.

https://twitter.com/i/status/1452327238410686465

И знаете ли какво ми направи впечатление-Каран е гледан и възпитаван като нормално дете.Облечен е   съвсем
 семпло , не фаворизиран и да е център на внимание /а кой ли не иска да се докара на личности като Фахрие и Бурак?/Браво на такива родители ,Браво на Фе !

A тати следи ситуацията от разстояние.

ПРЕКРАСНАТА НИ АКЧА .......ФАХРИЕ ОЗЦИВИТ!

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 23:38 от sebilMM

# 701
Purple HeartPurple HeartPurple HeartХайде още един път здравейте и как не с тези нови красоти,бе нещо хелуинско ми се видя да си кажа честно чудно ми се видя , такова парти да си правят тез тикви и шапки,и то в турция,чудно ми е.Как то и да е Фе е просто вълшебница.

Мими бързам как да не бързам ,то небеше 15,25,после 1 сега 8,изчакакх се,ха дано да е последно вече.
Каранчо супер мен го раздава пораснал немирника!
Чакам си фрагмана на Осман ,тази вечер!

Приятна вечер момичета,обичам ви!:purple_heart:

# 702
E..... когато има материал има и постове, има вълнения .
Аз тази вечер не правя нищо освен да търся и гледам интересни фотоси и да се връщам в темата да видя какво става.

Рекламата.

Maлко подробности около тоалета на  Фе.

Чудя се само дали Хелоуин е дошъл в Турция или само репетират  за него.Доставят ни удоволствие  във всички случаи.

Ден с прекрасни  изненади.
              Лека нощ

# 703
Здравейте, момичета!

Акча хатун - голяма красавица. С нетърпение очаквам да видя ФЕ в ролята.

А Бурак е модел от класа няма спор.

Хубава вечер!

# 704
Sparkling HeartЗдравейте мили момичета вторник видях си фрагмана,ето ви го

Бала хатун ще бъде ранена тежко на тез които я раниха

на връщане от сюгут жените са нападнати от каталунците,и един от тях ранява бала,тя се притесни за бебето си естествено милата.
осман с коня на Бала замисля отмъщение за нападението,силна серия ни очаква ми се струва,да видим
и как да не завърша с красотите ни заради които сме тук.
Непрекъснато ни радват да не им е уроки.
Приятна вечер момичета,лека и спокойна да ви е:sparkling_heart:

Общи условия

Активация на акаунт