Здравейте момичета съботно,много хубава Фахрие и в реала и в сериала,
без грим сутрешно
и в сериала където Бу си я подържа задължително.Права си Себи любовта им е жива както в началото и Бу си я показва по свой си начин,малко успяват така да са по върховете.Нашите са едни от малкото,което ме радва изключително.
Фрагман е супер
Сериала на Фахрие май ще бъде на 1 ноемри още една седмица чакане ще има,нищо важното да тръгне добре.
Серията с Осман изгледах и съм доволна,знаеш си че ми е нужен превод за да разбера за какво иде реч.
Общо взето беше серия освобождаване на Тургут,и напредвара кой най-добре владее капани и преговори,Добре подреди Малхун хатун помощничката си за повреждането на килимите,и каза да не се повтаря,горката Гонджа ,Бала много я навика.Хареса ми постъпката на Мари като даде ножа на Тургут бей за да се освободи,все още не ми е ясна целта и,каза и на Бала че е помогнала на Тургут бей и тя да каже на Осман бей.Много добре направи Осман с папас Грегор накара го сам дасе върне прибра това което той-пазеше.Хем освободи Тургут от Рогатос хем си запази Грегор,каза му че за него няма по безопасно място от неговата шатра.Тургут благодарен че го освободи,но горд и ядосан ,каза да не му се бърка в работата.
Общо взето това разбрах от серията,да видим сега какво ще ссе случи.
Приятни почивни дни от мен мили мои:purple_heart:

Фахрие си го харесва най-много със смокинг ,както каза тя самата,за мен всякък си е добре.
Тази снимка е достатъчно показателна какви отношения имат в сериала.

на връщане от сюгут жените са нападнати от каталунците,и един от тях ранява бала,тя се притесни за бебето си естествено милата.
осман с коня на Бала замисля отмъщение за нападението,силна серия ни очаква ми се струва,да видим
и как да не завърша с красотите ни заради които сме тук.