KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 73

• 39 387
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Добър вечер мили момичета.
Как да не им се радва човек , когато са перфекти във всичко което правят.

И детето им е Батман .Stuck Out Tongue Winking Eye
   И те са в главнитв роли на супер сериали за сезона/нямам съмнение , че АлпАрслан ще  е в първите три  места в класификацията./

Малко на бараба ми прилича Бу,ама.......Бурак си е Бу
.

A .....Fe е неотразима.

Лека нощ момичета  HugHugHugHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 22:14 от sebilMM

# 706
Purple HeartPurple HeartЗдравейте момичета сряда нашия ден малко снимки от предстоящата серия,чакам ч с нетърпение,много дълъг работен ден ми се вижда

да видим какви ще ги сътворим
и една нова снимка на мама фе и малкия Каран,били на детско парти
кавалерът ни подава близалка на Момиченцето срещу него
А красота ни голяма с нова реклама на пампер май
незнам дали защото съм пристрастна но просто е супер Фахрия,визия и всичко останало.
До довечера момичета.Revolving Hearts
да добавя една интересна статия за фе в списание за жената ето ви линкhttps://www.zajenata.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1 … 3M_RTSjO0CpLKZqOc

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 15:08 от djil

# 707
Привет и днес момичета.
  Да Джил  калер и сваляч ще е наш Каранчо.Няма на кого да прилича. Хич не му е скучно на това момченце.
  ПД, Хелуин, ........има късмет с родители и невероятна майка.

Tук поне на едната снимка е усмихнат , а не изплезен /децата често го правят/ , че антите ще го изядат  от критики.

Сладураните ни те.

И легендарната целувка на Енгин. Още му държи влага на Бу.

Тази вечер кооперацията ни има събрание и ще е  съм там по време на серията , но дано хвана нещо.
   Иначе руските субтитри ме чакат.

# 708
Привет и от мен, момичета!

Джил, това е детското парти за Хелоуин.  Много сладки мама ФЕ и Каранчо. Пак ще ги повторя. Сладури!

Много желаещи да се снимат с Осман.

Още малко снимки от партито. Където и да идат,  навсякъде са атракция.

Каранчо послушно седи на столчето. Колко ли минути е издържал горкия? Какъвто е немирник.

Приятно гледане довечера!

# 709
[Интернета ми е много слаб и накъсан ,така ,че нямам и макар и малка представа от серията  до 30 тата мин.
Успях да видя само , .че Бала беше на път да пометне и изигра много силно  моментното си отчаяние , че ще изгуби детето на Осман. Бу също беше на  висота в този критичен момент.

Слава Бого , размина се и всички се успокоиха.
Дойде и шейха и внесе допълнително съгласие;

Очите на Грегари щяха да изхвръкнат  при вида на скъпоценното парченце  което извадиха от ръката му ,а сега го държеше Осман.

Рогатос е бесен , че не открива свещрното парченце в ръката на Грегари   и е готов да го убие но ...пристига Осман и заплашва Рогатос с разправа .Войните му са с насочени стрели  с/у него.Разбра и Рогатос  с кого си има работа.

Шейх Едибали се среща с  отец Грегари.Ноооооо....има и шпионон който следи срещата и всичко в племето на Осман.

И Торгут ртъгна да си отмъщава на Едноокия и Беззъбия /Анселмьо и Диего/како им устроина изненада - уж керван със стока , а то пълно с войниците му.

Ново разочарование за Осман- пронизаха Грегар със стрела.,а лечителят прави и невъзможното да го спаси.
Осман , решен на всичко да Византйците урок .

Обезглави Теодор, след някой много зрелищни хватки.

Струва ми се ,че утре ще сме с 8-9 и нагоре  в рейтинга.

# 710
Purple HeartPurple HeartPurple HeartСеби благодаря за споделеното от серията снощи,да си призная едбам изгледах до Бала и раняването и сер отнесах,умората си казва думата,днес ще наваксам дано довеччера да има и субтитри,интерсна серия се очертава
Рейтинга е добре
Държим си мястото,това е от значение.
Има нов постер на сериала на Фе красота

и за къде без тези за ради които сме тук

Приятен ден момичета да ви е хубав деня!:purple_heart:

# 711
Здравейте ,
    Джил ,благодаря за  рейтинга.
Ще съм кратка , защото съм притеснена. Половинката ми е болна , но още не с + Ковид
   Още снощи усещах , че серията ще допадне на зрителите.Има ли Осман в лирични сцени със жените си всички са доволни, защото имаше и изключителни битки..
   Не бях виждала до сега  Осман с гръб към лъка и да се обирне в секундата в която успява да разсече стрелата..
    Браво на екипа и изпълнителя.Такива сцени печелят рейтинги.

Хубаво ми става , като си представя Бу така , а той под брадата си е баш така. Само дано не чакаме още три  години да го видим с подобна вид.

Свикнах и така ,амаааа........

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 17:36 от sebilMM

# 712
Здравейте, момичета!

Рейтингът е много добър, държим фронта. Браво!

А ФЕ е прекрасна. Ето и тоалета й с който беше на детското парти за Хелоуин.

Приятна вечер!

# 713
Започнах 68 серия
  Много интересно  започна серията всъщост с края и  , обезглавяването на  Фьодър който придружаваше керван.
  Осман  обаче му има зъб и го гони до дупка .Защо ли.... това е  темата на серия 68.

Това ще ви пиша  в следващ пост.

Прекрасната Акча.

A , сега да се огледаме в модните есенно- зимни  тенденции представени от Буфчетата.

Лека нощ  мили момичета.

# 714
Здравейте, момичета!

Вижте каква гледка е само Бурак. Мъж и половина. ФЕ е късметлийка.

И още един красавец. Бурак Челик. Какъв поглед само.

Днес пак се заплеснах по красивите мъже. Ама няма как да ги подминеш.

Приятна Петъчна вечер!

# 715
Добра  вечер Буфолинки.

МИМИ, не зная как го прави Бу да изглежда ту наедрял, ту много елегантен , но го постига ЕвАлах!

Аз си го зная като модел, мислех че ми е ясен и като актьор , но съм се заблуждав                 ала.
Бурак наистина е не само красив и вълнуващ мъж но вече доказан и много добър актьор.
Това в 67 и  68  да се подсмихваш на враговете си, да играеш с очи и тялото си  и в същото време да им залагаш къпани си е  изкуство.Браво Бу .И догодина ще обере всички награди   за филмово изкуство.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 20:17 от sebilMM

# 716
Revolving HeartsRevolving HeartsPurple HeartМили момичета ще отсъствам три дни,но да си кажа мнението за серията страхотна просто изпипана до последния детайл,за играта на нашия хубавец думи нямам,въмажал улегнал умен,хитър,ловък и любящ всичко в едно.Бурак доказва на всички че може да играе каквата си поиска роля превъзходно.Мисля че скоро ще разбере че има кърица наблизо,като видя стрелата в папас Грегор се замисля а той не изпуска детайли.Страхотни сцени с Бала хатун,лщбов и мъка в едно,никога не бил изпитвал по голям страх от този да загуби бебето от бала.Мила картина беше и с бебето и Малхун хатун много красибо бебе.
Мари мисля че много си пада по Тургут бей,ясно се вижда и ще помогне с килимите.Рогатос ще се запознае с истинския Осман от близо и никак няма да му хареса.Става все по интересно една глава падна в следващата чакам още глави да паднат.битката е между мюсулмани и невярващи
Мими как да не се заплеснеш по тоз хубавец,горкия отнесе конското на серията той,да ме беше ударил вика по лесно щях да се съвзема,а Буран му каза че не го е ударил за да не склонява глава а да стане достоен войн на Осман.и да повторя тези красоти заради които сме тук
Пожелавам ви приятни почивни дни мили мои,Себи да оздравява бързо половинката ти каквотои да е там1:purple_heart:

# 717
Джил, благодаря ти за споделеното.АЗ съм тук тези дни и ще пиша стига да има кой да ме покрива.

Това май е 2-я фраг на  Алпите.

# 718
Добра вечер,момичета!!!

Най-накрая стигнах и до темата!!!
Себи,каквото и да е бързо да минава!
Скрит текст:
През февруари двамата с мъжа ми по едно и също време изкарахме ковид.С навременно лечение се преболедува поносимо,но и възстановяването после изисква доста месеци.

Казвам си аз,че по Основаването Осман ще се редят рейтингите.Той ще диктува класацията и всички ще се съобразят с него,а най-вече с перфектната игра на Бурак и целият актьорски състав.В този сериал всичко е пипнато до най-малък детайл.Дано Арпаслан е достоен конкурент.Много ще ми е интересно Бу и Фе в конкуренция с участията си с двата сериала.

Утре ще се опитам да изгледам серията и тогава ще споделя мнението си.

# 719
Здравейте, момичета!

СЕБИ, ние сме в същата ситуация, моят мъж е с ковид, въпреки че е ваксиниран. Надявам се да се разминем по-леко. Нали и вие имахте ваксини. Вече взех на нищо да не вярвам. ПС арът беше отрицателен, но след няколко дни загуби обоняние и тестът от аптеката излезе положителен. Сега пие една торба лекарства, та да видим.

Още една нова снимка на ФЕ като Акча хатун. Екипът снима усилено, че след една седмица започва.

Вижте кой субект се присъединява към Арпаслан. Много го харесвах при Осман, направи запомняща се роля. Беше възхитителен, на моменти дори смешен, на други шокиращ, но блестящо беше изпълнението му. Радвам се, че отново ще го гледаме.

Хубав и слънчев уикенд ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт