KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 73

• 39 029
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
HugHeartЗдравяйте  момичета в събота  HugHeart

И бременна Фее изглежда зашеметяващо.

Кески , Благодаря много за пожеланията. Дано мине бързо.
МИМИ, пренесла съм аптеката у нас. Правя тестове  - отрицателни, а оплакванията положителни.
До днес бях добре , но сега съм смачкана.
Да от първите сме с ваксина и днес се канехме да правим трета .
Дано е друг вирус и мине бързо.
С Осман успях да се порасея малко.

Сега за 68 серия:
Както писах по- рано  тя започна с показен бой и побой  с Фьодор то бе със сабя, кама , лък и шамари.Личи си , че му е насъбрал много. Накрая  го скъси с една глава.Flushed

Интересно, е че дори самия Рогатос не знае какво е накарало Грегари  да
 се върне доброво при  Осман.
Истината се разбира в подземните тунели когато Осман среща човека, който знае защо е толкава ценно това парченце от библията на Грегари.Това е най- свещенната ценост на целия християнски свят-!АСТ ОТ КРЪСТА НА РАЗПЯТИЕТО НА ХРИСТОС.
    Ето точно това парченце  настройва всички начело с императора  срещу Осман.
Рогатос е готов  да даде главата на Осман  в замяна на Грегари, но Осман е наясно .че не толкова  Грегари е целта на враговете му , а да изгонят турците от тези земи.
  Интересно решение на сценаристите , а може и историческа  истина да е ,но двете жени на Осман се разбират и правят всичко за да помогнат на любимия мъж.

Най- силно пролича когаато Махтун се притече на помощ на Бала при битката с католиците , които им бяха спретнали капан.
      Ужасена беше Бала не от болката от ударите по тялото и ,а от страх да не изгуби бебето им.
 Доволен се чувстваше Осман от добрите отношения м/у жените му и те го усещаха по погледа му.
 Силнят , трудно побеждаван Осман си призна и пред двете , че нито в един бой не се е страхувал така както при мисълта ,че Бала може да изгуби детето им.Прекрасна сцена .
    Разбрал какво се случило с дъщеря му шейх ЕДибали идва да види как е детето му и носи нещо много ценно за нея-пелената в която майка и я е повивала кабо бебеи и пожелава да и служан ха хейните деца.

Синеочко за съжаление не можа да отмъсти  заради нападението  в/у жените на племето и Осман е бесен и го изгони от шатрата.
    И друг  е бесен но в другия лагер, този на Косес. Заповедта му е  Бахадир да не му се вясва пред очите преди да  убие Грегари.
     Торгут и той се кани да ликвидида всички  врагове, а те са Косес, Рогатос  и католиците.Остана доста изненадан ,   че ГЕКТУГ-Синеочко  е загубил битката с католиците.Първа загуба на Осман срещу тях.

Разговорът  Грегари- Осман е важна за свещеника.Той разбра , че Осман е наясно с всичско около реликвата и май ще се вслуша в съвета му да внимава с  Рогатос.В прав текст му казва, че той  иска да се издигне пред императора чрез него.

Не му се вярва на Грегари ,че Рогатос  е готов да се възползва от реликвата му , затова Осман го призовава да се срещнат очи в очи но.......без  скъпоценното парченце.

Страхотен мъжки разговор м/у Осман и Грегари. Осман дава дума на Грегари , че ако Рогатос се окаже истинси негов доброжелател . ще му върне реликвата ,ако ли не ще я задържи.

Сбирката на големите  при Никола- Рогатос, Косес и .....решават за да си върнат Грегари да заградят пътя към тюрдите на Осман.Решават да им спретнат икономическо ембарго- да не купуват нищо произведено от тях.
И успяват да притеснят жените от племето на Осман .
Но за късмет идва прекрасната Мари с намерение да разгледа килимите  им и да купи голяма част от тях.
Докато е там пристига Тургут.Да....там с Мари има химия и ти голяма.
Той иска да знае защо го е спасила, а тя че връща жеста за спасяването и.И го предупеждава  да внимава ,че повече няма да има повод да го спасява.

Чудят се жените около Селжан, искрена ли е Мари,прозирливата Махтун вижда в нея нещо различно, а Бала е склонна да и вярва.Отново ... заедно Бала и Махтун в мислите си- САМО ОСМАН ще намери изход от ситуацията с
 килимите.

Осман разбира , че съзаклятниците искат да ги обрекат на глад и нищета, затова призовава всичките си врагове в неговата шатра.

Решават да са единни , но са гадове и как ще го направят се питам аз?

В Соргут воините на   Осман  се чудят защо всичко е в пълна тайна?Грегари обаче се чуди и се кани да напусне  лагера независимо от обещанието си към Осман.

На събирането на съмишлениците  на Осман ТУргут ми стана абсолютен фаворит- моите воини от дете до възрастен ,който може да държи оръжие са на твоя страна Осман
Тази война казва Осман е между нас и неверниците.Тяхната цел е една- да ни изгонят от нашите земи.С нашето единство ще ги победим!Тургут слуша  и е доволен .Иска същото.

Прекрасно е ,че двамата силни мъже Осман и Тургут се разбират и уважават.Всичко с което не успее да се справи Осман ще се  справи той с войните си.

А в шатрата си Осман среща разбиране и подкрепа от Махтун И нея уважава много защото умее да му вдъхне сила,

Грегари избяга  от Осман но какво от това. попадна на  Рогатос, готов да го заколи .защото  реликвата не е в него. Връща се с Осман  в Сегут , където го посрещат мнодо радушно.
  Торгут започва да мачка враговетр си Първи са католиците.
   А Осман след покушението над  Грегари  е луд за отмъщение и пречаква  Фьодор и кервана му .....

Следва невероятното отмъщение  със сабя, къма, лък и шамари.

Приятна вечер милички.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 22:13 от sebilMM

# 721
Момичета, излезе нов трей на Арпарслан. Невероятен е. Само с двамата главни герои. ФЕ и Баръш.
ФЕ е чудовищно красива.

Лека вечер!

# 722
Привет в недрля на Хелоуин

А тези наши любимци дори да се маскират  с най- страшните маски пак ще ги разпознаем и ще са красиви.

Враговете на Осман на куп.

Колко хубаво момче , а играе предателя, този който прободе Грегари - Байходжи.

Мари - много интересна и положителна роля до сега.

Приятен следобед и да сте здрави.Ние сме малко по- добре.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 12:55 от sebilMM

# 723
Здравейте, момичета!
Днес сме с ново време, с Американски празник , все неща, които не ми допадат.

ФЕ в последния трейлър много ми хареса, този път е с по-малко грим, дори минимален. Естествено красива, каквато си е. Очарована съм.

А Бурак е отново сред природата. Вече не мога да направя разлика между Осман и Бурак. Пак е влязъл дълбоко в образ. Поне до лятото май ще е така.

Хубава вечер!

# 724
  • Враца
[/size][/color][/color]Здравейте, момичета!

Ето я новата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1382059.new#new

Моля да разгледате и да кажете има ли нещо за промяна (предимно заглавието - не ми роди главата друго)
Утре до 1 часа през нощта (българско време) мога да променям темата.

Heart

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 03:00 от mama_an_ji

# 725
:Привет в деня на БУДИТЕЛИТЕ!

MАМИ-Ани,  Heart ти си нашия будител..
Благодаря ,че и този път си точна към нас и всички които ще гледат и двата сериала.

Значи другия вторник  се започва дългоочакваното състезание м/у двата сериала.

Преди това  сега в сряда и другите серии ще наблюдаваме  вече зародилите се чувства м/у Тургут и Мари.

Спирам, за да продължа до края на 49 серия и после да се прехвърля  в НОВАТА ТЕМА>

# 726
Привет, момичета!

Честит ви ден на будителите!

Нов плакат на Алпарслан. Но нещо не ми харесва в облеклото на ФЕ. С какво толкова са я навлекли прилича ми на бременна. Като имаме в предвид колко е отслабнала.

Нова снимка на Бурак в образ на Осман. Не излиза от него и това си е.

МАМИ, прекрасно заглавие си измислила на темичката ни. Страхотна е, прегледах я, но още не съм писала в нея.
С удоволствие ще я започнем. Имаме и повод - новия сериал на ФЕ от другата седмица. Ще падне голямо съревнование на двата исторически сериала.

Приятна вечер!

# 727
Продължавам да пиша тук за да изпишем по- скоро с тази страница и  преминем спокойно в новата прекрасна тема.

Ще стигне ли някой от другите исторически герои играта на Осман / Бурак.Съмнявам се.
   Вижте изплашения Осмам за живота на Бала и детето им.

Я никогда не был так напуган, как сегодня"

5 ноября 2021 года в отеле Madinat Jumeirah, Дубай состоится вторая церемония вручения наград Pakistan International Screen Awards. Организаторы начали раскрывать интересные подробности церемонии награждения. Появилась новость о том, что мероприятие посетят несколько турецких звезд из популярного драматического сериала «Возрождение Эртугрул». 3 актера из Эртугрула будут удостоены награды Global Influencer Award на предстоящей церемонии награждения, а именно: -

Със сигурност такава ще е съдбата и на "Осман" Двама от наградените  актьори са и в Осман.

До по- късно.

# 728
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте мили момичета ,какво да кажа откактосе прибрах от балкана малко на планина,първата ми работа беше да влезна в нашата къщичка,много споделени неща много четиво за душата,много съм доволна благодаря на всички.Новия откъс от Алпарслан е бомба Фе чаровница принцеса,но ниеси я знаем.
Себи Мими бързо оздравяване каквото и да е да минава леко,като знаем уж ваксиниралите се карат по леко всичко,ние си знаем че няма как да не се срещнем изобщо с него ,но да е в рамките на нормалното.
Мами благодаря за новата къщичка надникнах в нея но ще пиша утре в нея,нека да напълним тази.
братя в предишен сериал,дано в този имат по добра връзка.
нашето момче много възмажа от тогава,а другия изкуствено подмладен
мъж та дрънка дето има една дума
уникален
бе сякъш ми се ще да се снимат заедно в една реклама
От мен толкова момичета уморена съм а и от утре сме на ротационен принцим в училището да видим как ще е.
Желая ви приятна вечер и бъдете здрави!:revolving_hearts:

# 729
Е, Джил , добре дошла и благодаря ,че веднага ни посети .
Дано моят пост е последен и отидем в новата ни прекрасна , интелигентна къщичка.
Добре съм ,  не съвсем ,но  утре отивам на работа.Дано не избързвам , но ме помолиха и аз не мога да откажа.

МИМИ,загледах се в тоалетите на Алп и Акча. Да много е надрундена Фе ,а олекотен Алп.
  Точно обратното на Бала и Осман.Ще има още много сравнения да правим.

7 дни до старта.

# 730
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusPurple HeartЗа да добършим темичката ,както каза Себи и тук се отбивам да постна нещичко,
големият завоевател
красивата ни Фе
липсва ми усмихнатия Бурак,все по строг и страшен ми се вижда,ах тези роли
Мисля че толкова стига за сега ако не идем на 50 пак ще намина
Revolving Hearts

# 731
Привет,
Пиша от работа ,затова критично.
Джил, супер си.Hug
Снощи серията беше прекрасна,с много сцени му двойките със споделени и зараждащия се чувства.
Силен Осман,умен и голям тактик и войн.
Повече като се прибера.

# 732
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusДа довършим темичката ,защото те го заслужават,прекрасни млади и обичащи се
Малко фооси от предстоящата серия довечера,много донре си стоят двамата
Малхун хатун и жцената на Гюндуз с фланелки не на насилието над деца.
една малка Фе
От мен толкоз ,ако трябва по късно пак ще намина!:revolving_hearts:

# 733
Привет момичета .
Джил , влизам от вратата и сядам да пиша.

Неможе да се зарадва човек от предсоящата премиера на АлпАрслан от злоба и клюки .

Фейсбук без да търся изобщо нещо сензационно попадам на  снимката от тази сутрин на тримата и над  нея

-Фахрие  и Бурак след 4 години брак се развеждат.Майната им /с извинение / на антите дано се пържат в собствения си злъчен сос. Пак наруших добрия тон но съм бясна.
      Целта е ясна - да разстроят Фахрие и не и потръгне проекта , че иначе как ще я карат антите ПФУУуууууу
       Ядът ми тук да си остане  в тази теме вече изписана,

Всякак красиви и влюбени и спокойни.

И днес

Фе естествена и красива'

Гледате ли какво става - ту с единия ,ту с другия.Бог ще ги благослови.

И преди няколко дни.

До по- късно.

Ще продължа да пиша  докато стигнем 50-та

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 16:35 от sebilMM

# 734

Общи условия

Активация на акаунт