Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 527
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Да, Амели, ама другите не знаят!
Защото като го поентя сега, ще ми е за първи път да го кажа! Joy
Никога, ама никога през живота си не съм се вълнувал така за някакви си резултати. Нито преди, нито след това. А не е като кандидатстването в АК да ми беше сефте. И сестра ми и големият син минаха по този път по-рано. И на всичкото отгоре Дребсън съвсем не беше убеден, че АК е това, което иска, а не СМГ...
И досега не мога да си обясня какво ме беше прихванало. Но още си спомням и чакането на резултатите и гигантското облекчение, когато излязоха.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 11:15 от Ezhko

# 361
  • софия
При моето дете притеснението се оказва стимул. Държи я нащрек. Когато е сигурна в себе си прави повече грешки.
Но, по принцип, никога нищо не е направила и винаги се е провалила Simple Smile

# 362
  • софия
При моето дете притеснението се оказва стимул. Държи я нащрек. Когато е сигурна в себе си прави повече грешки.
Но, по принцип, никога нищо не е направила и винаги се е провалила Simple Smile
Същата работа.

Без да исках натиснах ентър.

Ежко, друго очаквах да кажеш, изненада ме Simple Smile
Мишон, ще се справи младежа! Стискаме му палци! И да метнеш по една боза като дойде време за черпене Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 10:55 от Амели

# 363
  • София
То, да стане работата,  пък и по една тригуна и саралия ще добавя към бозата Simple Smile

# 364
Баш в математическо. В най-математическото Wink В СМГ.
Ясна е работата! За класирането не се притеснявайте! За таксата мислете Wink

# 365
  • софия
хайде докато чакаме да се позабавляваме с Мис Зи (един от страхотните учители по английски в осми клас)
https://www.youtube.com/watch?v=nI3nuX4Oujo

айде и една баница да ви черпя, със седем яйца Simple Smile докато чакаме тригуната и саралията Simple Smile
(хвана ме носталгията нещо)
всички са преподаватели в колежа.
https://www.youtube.com/watch?v=fTePKYif3jU&t=23s

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 14:15 от Амели

# 366
  • София
Мишонче, все едно аз съм го писала твоя пост 😆
И ние сме в трепетно очакване, а аз съм и блокирала отвсякъде 😶 И сега не знам как ще излезнат пустите резултати...
Ще пише общия брой точки (даже не помня колко е макс брой 🙄); ще пише ли на коя позиция сме; дали е приета ще пише ли... и на сайта, нали... или по мейла? Ужас, в главата ми е каша 😨

# 367
Статусът е или "поканен/а" или "резерва".
Има и точките, и мястото в класирането.

# 368
  • София
Вчера детето каза, че май си е много добре да не знае какви са резултатите Joy
Аз обаче чакам с нетърпение, включително защото след петък (особено ако новините са добри) мисля да започнем да си планираме лятото. Ще бъде емоционално горещ петък със сигурност.
Миналата година съспенсът беше х 2 - резултатите се очакваха между двата НВО изпита, на 16-ти юни - да се чудиш тях ли да обсъждаш, за утрешния изпит по математика ли да мислиш .... Дъщеря ми искаше да не си разбира резултата преди да е минало и НВО по мат, но така и не устоя, та те всички това обсъждаха! нямаше как да се "скрие" Grinning

# 369
Годината е 2014!
2014! Да не си помисли някой, че резултатите са готови.
Да си похваля девойката и да кажа колко горда бях тогава.
Успех на всички деца, които са в очакване и истински желаят да учат в АК.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 370
  • София
Благодаря Ежко 🤗 Сега се сещам, че това съм го гледала, та даже и че Звънче май на мен беше отговорила... ужас, отивам да си търся хапчетата... 😳
Фран, е как няма да се гордееш, 19 място ... вижда ми се недостижимо 👏 А тези проценти? Максимума 60% ли е?

# 371
  • софия
Мишонче, все едно аз съм го писала твоя пост 😆
И ние сме в трепетно очакване, а аз съм и блокирала отвсякъде 😶 И сега не знам как ще излезнат пустите резултати...
Ще пише общия брой точки (даже не помня колко е макс брой 🙄); ще пише ли на коя позиция сме; дали е приета ще пише ли... и на сайта, нали... или по мейла? Ужас, в главата ми е каша 😨

Благодаря Ежко 🤗 Сега се сещам, че това съм го гледала, та даже и че Звънче май на мен беше отговорила... ужас, отивам да си търся хапчетата... 😳
Фран, е как няма да се гордееш, 19 място ... вижда ми се недостижимо 👏 А тези проценти? Максимума 60% ли е?

резултатът се съобщава в проценти. При макс 100, май до сега (от последните няколко години, които съм следяла) има веднъж нещо 80? (дано не бъркам) но обикновено около 75-78 са първенците, после рязко спадат - да речем че следващите 5 са с резултат 60 и малко. Година с година не си приличат. Понякога 50 -52 % са на кантар, а понякога 45 си сред прилично приетите (тоест не на опашката). Както се вижда от на Фран деввойката, понякога 52  са сред силните кандидати.
Аз си спомням как първо видях резултата само от теста, НЕсъбран с есето и направо умрях. Край, първата ми мисъл беше - "Какво е направило това дете!" В следващта милисекунда вече погледа ми се плъзна на червеня надпис "Приет/поканен" (не помня точно) и бях щастлива.
Още малко остана!
Сииииииииииилно ви стискам палци.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 16:14 от Амели

# 372
Значи като каза моят син , че  50% от задачите е играл на тото да не се отчайвам много . Да се надяваме , че останалите 50% е решил Satisfied . Ако закрепим 10% от есето си направо за почерпка хаха . Аз лично не съм много оптимист за резултата при нас , но гледаме напред както се казва.

# 373
  • софия
Миналата година и с по-висок процент при момичетата не бяха приети. Зависи от общото ниво, зависи от трудността на изпита и от още сто неща. Година с година не си приличат.
Миналата година и на изпита, и на НВО, беше година на доста високите балове.
Стискам палци!

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 16:05 от zvаnchе

# 374
Taзи година май натежава мнението , че изпита в математическата част е бил с доста сметки за това време , което им се предоставя . Чакам с интерес резултатите . Предходни години не съм ги следила , моят син реши , че ще кандидатства януари  тази година Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт