Нашите цветя - обща тема 7

• 30 501
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Честита да си, Ени! Много щастлива и да е цветно около теб винаги! Heart

# 661
Честит празник!
Букет планинска красота от мен от днес Simple Smile

# 662
  • Варна
Лобелиите, петуниите и др. колко сантиметра трябва да станат, за да ги местя от кутийката? Мисля да ги местя направо в саксия и сандъче. Нямам място и желание да ги пикирам в кофички. Или е задължително?

# 663
ЧРД, Anyyyone!

Лобелиите, петуниите и др. колко сантиметра трябва да станат, за да ги местя от кутийката?
Като станат към 5см са готови да ги сложиш където им е мястото.

# 664
Anyyone, честита да си, всичко добро желая! Kissing Heart
Аз пак съм изпуснала темата, досега гледах красота. Не съм влизала, понеже нямаше ново при мен. Само "плячката" от отворените врати на Кактус онлайн. Сега прочетох тук, че го правят всеки месец, на мен ми изникна случайно през март. Бих се разхождала до там и по-често. Не че ни е близо, но си прекарах чудесно...
Ето ги:

Сдобих се с портулакария и много се радвам. Всеки път въздишам по тази на Magni и честно казано си я бях наумила предварително.

Ей това не знам какво е, забравих да погледна..

Толкова - скромна бях, за което се ядосвах после.

# 665
Ени, да си здрава и много цветя ти пожелавам!

# 666
Благодаря ви от сърце! Да сме здрави всички и да се радваме на красиви китки. 🥰
Мееra,уникални попадения,особено червеничкото! 😍

# 667
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ени, всиките пъпки да ти цъфнат дано. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
и да ги покажеш. Simple Smile
кактусчетата са вълшебни, невероятен творец е природата. Simple Smile
флоксче, изгубила ли си пръстенче? Wink

# 668
Meera, да споделяш как се развива при теб. Аз бонзай, че няма да направя, няма. Диорела, която се загуби напоследък, се опита да ме научи, но ни да режа посмях, ни да пристягам.
И понеже е неделя:

# 669
Ени, честит празник и от мен, да си жива и здрава, много щастлива и обичана, да е цветно около теб и в душата ти  !
Леле девойки, за добро утро с тези красоти, които показвате, денят ми ще е цветен и готин Simple Smile!

# 670
  • Мадрид / София
Ени, честита да си! Много здраве и цветно да ти е на душата.

# 671
ЧРД, Ени. Бъди здрава, щастлива, обичана и нека всеки ден ти е пъстър и красив като цветята тук. Каланхоето, с което се сдобих покрай твоите започна втора серия цвят, пълно е с пъпки. Много му се радвам, единственото цъфтящо нещо у дома в момента Simple Smile

Нямам търпение за балконските, но съм пас все още. Нощните температури ме притесняват, а никак не ми се занимава да внасям и изнасям всеки ден. Още никъде наоколо не виждам сандъци по балконите. Ще чакам пролетта, дано настъпи тази година Joy
И копривата от семенца върви чудно за сега. Супер, че има шаренко, искаше ми се повече от жълтите и малко червени листа, но и така е ок

Усмихнахте ме, момичета, с красотите, които качвате. Харесвам такава неделна сутрин Heart

# 672
Чуден градинарски ден на хоризонта, а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Meera, по едно и също време трябва да сме били в Кактус онлайн Simple Smile
Днес мисля да вадя зокумите!
Мушкатата втора вечер прекарват вън, но смятам да ги държа “на 1 ръка разстояние” от оранжерийката още 1-2 седмици предвид идните дъждове Simple Smile

Buba,
И аз дебна да видя по-възрастните съседки по деоровете кога ще наредят мушкатата по оградите З имам една с много.

Едно каланхое имам, което есента беше станало с размер на футболна топка. Отрупа с пъпки и точно да цъфти - въшкииии . Ужас. Наложи се да го изрежа до дърво! И сега ПУ-ПУ е отново в листа! Може би го спасих! Сега остана да стигне до цвят пак! Ще чета какво да правим.

Приятен ден!

# 673
  • София
Ени,честита да си. Пожелавам ти здраве, слънце в душата и пламък в очите.

И аз мислех да изнасям моите мушки навън,но нощните температури ще са ниски. Не искам да загубя тези които останаха. Тази година имам много измръзнали.
Преди време гледах по телевизия предаване за цветя и жената която го водеше каза,че месеци в които има буква "р" са студени и цветята не се изнасят навън.

# 674
Едно време в месеците с “Р”  не се ядеше сладолед Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт