Обсъждане на имотни обяви-21

• 33 676
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Извода какъв е Cool Baby, слушайте понякога жените си  😊😊😊
Хахаха, и защо само понякога?! Такова отношение не е препоръчително за стабилна връзка, от мен да го знаеш. Жената се слуша, иначе те чакат неприятности Stuck Out Tongue Winking Eye

# 586
Happy wife, happy life!  Laughingказваха редовно (умните) мъже по серийките по FLN.

# 587
Ще го имам предвид  Poppea.  Знам че се слуша, с двете уши, кимаш с глава утвърдително, гледаш я в очите,  съгласяваш се и като затвориш външната врата правиш квото искаш 😊

# 588
Многуу ми хареса да няма разногласия във форума😄. Ай наздраве с кой, какво)

# 589
За първи път ще се сблъскам с купуване на имот, и реших да питам такава ли е практиката или не....

Не, обикновено като дадеш капаро и стопират обявата от продажба. Но тези от home2u явно така действат. Апартаментът е двустаен, не е тристаен, аз не бих дал толкова пари за двустаен, при това с търг.

# 590
  • София
damon1, не знам какво да ти кажа, аз не бих го взела, много е тъмен, с ниски тавани, дневната е снимана на лампа, за да изглежда светла. Нисък етаж с решетки. И има нужда от ремонт, може да не е гробница, все тая, всичко бих ремонтирала, ако трябва аз да живея там. Защо е с чугунени радиатори, от която година е?

И мястото не харесвам, презастроено и нагъчкано. И е Лозенец, ама другия път. Но ти си знаеш, ако ти харесва, пробвай да свалиш цената

Някъде от 98-ма, кооперацията изглежда добре строена. Таваните са нормални на височина, но е тъмно, това му е проблема, макар, че може и да не е толкова колкото ми се струва т.е. може и да е по-добре на практика. Над гаражи, затова са слагали и решетки в северната страна. Мястото е комуникативно, като квартал не особено добро и естествено не е Лозенец, а Хладилника. Близо до парк, метро, транспорт. Има и голямо мазе, което на мен ми трябва за допълнително помещение. Но пък апартамента и мен много ме притеснява - не мога да го преценя и това си е... Със сигурност не е особено светъл, но може и да не е толкова зле. А лошото е че в тоя район тристаен с гараж е голяма рядкост...

# 591
Ето една не лоша люлинска оферта. Какво ви е мнението? Някой виждал ли го е?
https://m.imot.bg/details/1c161717505419765

# 592
# 593
Ако локациите и на 4те ви устроиват, аз бих се спрял на 3. Защото голяма квадратура и голям двор. А с останалите при ще й дръпна хубав ремонт и пбзавеждане.

Реално 1,2,3 са близо еднадо друга, а 4 е близо до езерото, но там двора е 50кв, което е нищо. 1 и 2 ако предпочитате затворен комплекс, 1 ако предпочитате лукс и директно нанасяне.

Но като цена/стойност при относително равни условия за локация, 3 е най-добре въпреки че е стара и ремонтирана.

# 594
Ще си позволя коментар.
Бях споменала, че познат си купи в Карпузица маломерно, тристайно, 2015г,горе долу същи пари.
При тази информация, аз не бих се занимавала с панелки в Люлин

# 595
Ще си позволя коментар.
Бях споменала, че познат си купи в Карпузица маломерно, тристайно, 2015г,горе долу същи пари.
Да, ама то било преди пет години. Дай сега подобва оферта за тези пари в Карпузица да сравним.
То през 2000 голям тристаен в топ център се купуваше за 32-34  К долара, ама сега не може.

# 596
Ще си позволя коментар.
Да, ама то било преди пет години. Дай сега подобва оферта за тези пари в Карпузица да сравним.
То през 2000 голям тристаен в топ център се купуваше за 32-34  К долара, ама сега не може.
Попея вярвай че си. премислям нещата, които пиша...
Случи се преди месец, не преди 5 год.
Що да давам контраоферта? Аз давам коментар)

# 597
Зависи какво търси човек - ако е свикнал и до тоалетната с кола да ходи, Карпузица - може би, но панелката е в  изключително добре устроен квартал с отлична транспортна инфраструктура.
Това, че в Карпузица е тухла, не дава никаква информация за качеството - има достатъчно много нови тухлени кооперации с, меко казано, съмнително качество. Отдалечената локация - отделно.

# 598
Е, как преди месец, написала.си през 2015. А, то е строено тогава, разбрах.
Както е написано, разбрах,че го е купила през 2015.
Иначе.аз лично, ако трябва да избирам между двете ,  бих предпочела Люлин пред Карпузица. Точна по съображенията на Мандаринка. И бих избрала панел.през масово НС (е, в Марвълхаус бих взела, благодаря Wink), заради недомислиците в проектирането на НС.

# 599
Аз наистина прекланям глава срещу серьозната защита на панелите😂. И нямам какво да добавя по същество)

Общи условия

Активация на акаунт