Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 224
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Духът на Ежко:
“физиотерапевт магьосник https://www.business.bg/f-169299/d-r-zdravka-cvetanova.html

Заради нея ми се размина операция на гръбначен стълб, а жена ми може да ходи нормално
Но първо преглед при читав невролог и магнитен резонанс (ако същия каже)“

# 556
Sadlady, аз бях така. Причината си оказа неправилна стойка на тялото и оттам съкратил се по някакъв начин мускул. Бях се докарала до там че да не мога да държа чаша с вода. Масаж ( първият път ревах от болка) и упражнения с една топка ( като за тенис) и собствената тежест на тялото. Сега като ме стегне и грабвам топката.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 09:08 от Titina

# 557
  • София
Еха, благодаря, златни сте Heart

Ще си запиша час за утре за невролог тогава. Дали ще е читав, не знам, какъвто намеря щом е спешно...  да се надяваме на най- доброто Simple Smile

# 558
  • София
Момичета, я кажете имали ли сте дълго и уморително безсъние и как се оправя човек от това?
Да, на няколко пъти, при мен се провокира при стрес.
Помага:
1. Хигиена на съня - лягаш в едно и също време, по възможност до 22,30-23 най-късно, ставаш по едно и също време, дори и в почивните дни, без спане през деня, никакви екрани и устройства 2 часа преди лягане, без хранене/алкохол поне 2-3 часа преди лягане, по-спокойни занимания и приятни занимания - основно книжки, приятни разговори, нищо стресиращо.
2. Мелатонин върши работа - аз взимам по 5 мг, също добър магнезий, и двете обаче се взимат 1 час преди сън, не върши работа точно при лягане.

# 559
  • софия
Аш, пожелавам ти спокойствие! Дано по-скоро успееш да се напсиш сладко и здраво!

Лейди, и аз мисля, че ти трябва невролог. Ще стискам палци да е съвсем елемантарно и лесно за преборване.

Наздраве, банда!
Както знаете, не пия -освен в специални случаи и със специални хора да кажа "наздраве", обаче днес готвя ( а знаете и че не обичам да готвя) за първи път онова лилаво зеле, немската гарнитура. Е що изпрено вино има във въздуха...... Опиянена съм вече Simple Smile
Та, наздраве!

# 560
Наздраве, хубава пролетна седмица на всички.

# 561
  • София
Лейка може да ви насочи най-добре (казва най-доволният и излекуван пациент с проблеми с ръката и рамото).

# 562
  • в страната на чудесата
Ама Шарки, ти си имаше добра диагностика преди това Simple Smile

Садлейди ще види невролог, ще направи един магнит на шийни прешлени, и после ще решим накъде Simple Smile

Аш, добави вечерна Иглика към мелатонина и ракийката Simple Smile

# 563
  • София
Благодаря, Лейка. Аз току-що се самодиагностицирах със Синдром на карпалния канал или дискова херния, ама се надявам да е нещо по-безобидно Joy  Спирам да ровя вече из нета, че кой знае още какво ще си открия Joy

# 564
  • в страната на чудесата
Поведението при двете е различно Simple Smile
Виж невролога, снимай шията и ще си покаже...

# 565
  • София
О, да, Лейка, задължително. Вече се записах за утре. Ама нали знаеш, че с този интернет сърцето не трае. Joy

# 566
  • в страната на чудесата
Няма лошо. Даже хората изпитват вече неудобство че не знаят термини.
Мисля, че с малки особеност като цяло четенето помага.

Откакто има пандемия имам чувството че говоря със студенти трети курс. Болни са, знаят от какво, не им хрумва друго и идват само да потвърдя Simple Smile
А пък то...

# 567
  • софия
така като гледам..... май трябва да основем някакъв фонд всички тук, та поне малко да се доближим до изразяване на благодарност Simple Smile
Или направо една малка практика да си направим. Ние ще четем в нета, а Лейчето ще казва като вожд - това да, това не.
Ох представих си го. Лейче една драперия през рамото и една корона. Жезъла ше е точилка от кухнята като не слушаме да ни натиряш Simple Smile

# 568
  • в страната на чудесата
Ауууу не могЪ Simple Smile
С драперията ще го докарам - миналата година ших някакъв костюм за малкия от древногръцката митология (няма да кажа кой, че не е оптимистичен). Но с точилката правя само пица Simple Smile
Плюс това аз дъм по неформалните  сцени, а официално по поддръжката Wink Simple Smile Wink

Но пицата ми е супер.

# 569
  • софия
Ауууу не могЪ Simple Smile
С драперията ще го докарам - миналата година ших някакъв костюм за малкия от древногръцката митология (няма да кажа кой, че не е оптимистичен). Но с точилката правя само пица Simple Smile
Плюс това аз дъм по неформалните  сцени, а официално по поддръжката Wink Simple Smile Wink

Но пицата ми е супер.
нищо, ще се научиш . Никога не е късно за нови умения Stuck Out Tongue Winking Eye

Духът на Ежко:

"Като мъж с редовен полов живот и сутрешно повръщане, ме е страх да питам интернет какво може да ми е... Stuck Out Tongue Winking Eye

(по "Трима души в лодка, без да броим кучето" "

И също духът на Ежко:
"без призиви за домашно насилие, че ще почна да подкреяпам Истанбулската конвенция"

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 22:21 от Амели

Общи условия

Активация на акаунт