Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 237
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
Забележителна е способността ти да превърнеш в спор и най-лежерния разговор. Сигурна ли си, че не си водолей? Joy
Санака, това за водолейте ли било характерно... Аз се чудя и се мая вече 17 год. на това му качество на ММ. Той е водолей Stuck Out Tongue Winking Eye

# 541
  • София
Аз много ги обичам, разбирам се с тях, но само водолеят е способен да заформи лют спор от разговор за времето и да цикли в него до откат. Joy От всички водолеи, които познавам, а те не са малко /вкл. брат ми, бившият ми съдружник/, само дъщеря ми не е такава, но има време да се поправи - малка е още. Laughing

# 542
Благодаря ти. Малко ме поуспокои Joy

# 543
  • в страната на чудесата
Спорът е с аргументи.
По-често сме свидели на вокален (тук писмен) ексхибиционизъм с липса на граници, на задълбоченост и на извод...

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 09:15 от Leika_moja

# 544
  • София
Момичета, я кажете имали ли сте дълго и уморително безсъние и как се оправя човек от това?

# 545
  • София
Melatonin?

# 546
  • София
Фран, гледах, гледах и на първата снимка изобщо не можах да различа, че теменужките не са истински. Златни ръце има тази жена.

Аш, вино?

# 547
  • София
Тъй и тъй сте на здравна тематика, я кажете според вас на какъв лекар трябва да отида - ревматолог, ортопед или невролог? Боли ме много ръката, изтръпва (китка и пръсти, понякога и нагоре). Подозирам, че е от неправилна поза на спане и от държането на телефона, защото покрай това ДО гледам всичко да си върша на него.

# 548
  • София
Лейди, аз имам същия проблем с дясната ръка - започва да ме боли още от рамото и над ключицата и после всичко надолу чак до китката. Самодиагностицирах се, че е от старост и няма да има подобрение, каквото и лечение да предприема. Но ако искаш, може да смениш възглавницата или да внимаваш да не използваш клавиатура твърде много време в рамките на деня.

# 549
Виното, ако е повече от 1 чаша, ще действа точно обратното.
Мелатонин на мен ми повлия много добре за съня. Открих го случайно покрай Ковида. 3мг след лягане под езика.
И разбира се хигиена на спане трябва щом има проблем. Без синя светлина, тъмна стая, четене на книга вместо тв, без силни лампи вечер и т.н.
Неочакван ефект от мелатонина беше  намаляване на мигрената ми. Не знам дали беше много правилно, но давах и на детето по 1.5 мг. За съжаление няма с кой лекар да се консултирам за нея и го спрях. Невролозите си знаят конвенционалната терапия за мигрена.
Лейди, като за невролог звучи.

# 550
  • София
Браво, бе, Аш, от старост било. Много мило Joy

Иначе за безсъние съм виждала и аз някакви добавки (имат и мелатонин), но предполагам ако се задълбочат нещата си трябва консултация със специалист, но убий ме, както е видно, нямам идея какъв.

А в кръга на шегата - "Брой локдауни." Joy

# 551
  • софия
Духът на Ежко:
“ До садлейди: : на невролог и то веднага.
Има шанс да е херния на шийни прешлени. И ако недай боже е така, по-добре да си спестиш радикулитния пристъп”

# 552
Аз си мисля, че давате идеи на Аш, вие сте го подкарали по пълна програма.
Жена ми, беше по-млада от вас сега, преди 17-18 години, имаше сериозен проблем с дясната ръка. Изтръпваше и нямаше сили в ръката. Горнобанските ортопеди, естествено, искаха да режат.
Помогна й с 5-6 курса физиотерапия един магьосник, няма го тук вече, отиде в Москва.
Сега познавам един такъв възрастен физиотерапевт в Сандански, за мен също е магьосник, мога да дам телефон на лични.

# 553
  • София
И на мен ми звучи като за невролог и рехабилитация. Случвало ми се е, периодично се появява при "лоши работни навици".

# 554
Момичета, я кажете имали ли сте дълго и уморително безсъние и как се оправя човек от това?

Мда... стискам зъби и чакам "проблемът" да порасне

Общи условия

Активация на акаунт