Едва ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ училище позна и бързичко го върнаха обратно у дома

• 47 483
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
За изданията с объркани/повторени/ липсващи коли и преди писах, че ще ги подменят в издателството. Поне до преди корона кризата бяха коректни всички издателства в това отношение. А за обърканата поръчка вече е минало доста време, но грешки стават всякакви...

# 76
Вашите деца поне си отварят учебниците, разбирате, че има грешки. Наште са си чисто новички, неразгръщани Simple Smile - физиката и химията. Учела само от тетрадката и презентацията по мейла, вика ми догодина да не се харча изобщо да купувам. Този срок започна с двойка по физика, след което нарисува портрет на Гагарин за конкурс на варненския планетариум и получи отличен, сега има за цел да изкара една четворка до месец май и да приключи с предмета, оправничко ми е иначе Simple Smile. Утре става на 16 ♥

# 77
  • Варна
Здрава и все така оправна да ти е щерката, Славена.
Синът ми е с положителен PCR и 5 ти ден висока температура. Аз все още съм съвсем ОК. Децата, които го минаха и двете седмици ли бяха в болничен? Чудя се дали да го пускам в понеделник на училище?

# 78
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Slavena, честита ти рожденичка!

Ноември, аз са си призная разбрах, че щерката и болна едва на 7ден, а именно събота, когато каза, че не усеща вкуса на луканката. Ние рядко се засичаме, а тя е поспалива и рано си ляга. Цяла седмица си ходи присъствено на училище. След това минаха на ДО и не е отсъствала, но болестта при нея мина най-вече с поспаливост повече от обичайното. Имала е и други симптоми, но не ми е казала, за да не ме тревожи. Не и предполагала, че може да е Ковид.

# 79
Ние карахме Ковид цялата фамилия края на ноември, щерката се разболя последна с брат си, беше 10 дни супер отпаднала, почти не ставаше от леглото, поддържаше 37.5 цяла седмица, аз я освободих от училище. Ноември, мъжа ми се разболя 1 седмица след мен, децата - 1 седмица след него. Малкият го изкара за ден с помътнял поглед и леко главоболие само. Ти може да си от късметлиите с безсимптомно протичане или пък да не го лепнеш изобщо! Дано бързо и леко да мине при вас!

# 80
  • София
Slavena, да ти е жива и здрава рожденничката и много щастлива!
Ноември, ако синът ти не е добре, остави го да се възстанови. Две седмици е болничния за всички положителни. Бързо да се оправя!

# 81
Slavena, честит двоен празник! Днес е Благовещение, един от най- хубавите пролетни празници!
Да е здрава и успешна малката художничка,много щастливи дни!

# 82
Здрава, все така талантлива и щастлива да е момата на Славена! Flowers Rose

Да се оправят бързо всички болни, наборката и тя е в това число.
Пусках тест, не е Wear Crown, явно е много тежка простуда.

# 83
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честито Благовещение!!! Честит празник и на девойката на Славена, на хубав ден се е появила!!!

# 84
  • София
Славена, жива и здрава да е девойката! Щастие, късмет и сбъднати мечти!
Честито Благовещение и честит имен ден на всички, които празнуват!
Ноември, трябва да стои вкъщи детето! Вкъщи мм го изкара и покрай него младежа. Имаше темп. три дни, кашлица и загуба на обоняние. Аз съм с ваксина и нищо не съм усетила освен една темп. ниска в един ден и болки в гърлото.В крайна сметка всички бяхме вкъщи аз 10 дни, мм 14. Не сме пускали младежа да излиза навън.

# 85
  • Варна
Той е с толкова висока Т, че не става от леглото. Но според личната до 2-3 дни ще се оправи /ще спадне температурата/, та чуденката ми беше дали да си кара от другата седмица онлайн часовете.
От РЗИ се обадиха, той е в карантина до 03.04.2021, аз до 30.03.2021

# 86
Ноември, според мен трябва да намерите начин да направите снимка на младежа, училището после ще го мислиш.

# 87
  • София
Славена, да е жива и здрава девойката. Да е щастлива и да има много успехи във всичко. Весел празник Flowers Cherry Blossom

# 88
Честит празник на талантливата девойка на Славена! Оправно, умно и талантливо момиче е!
Ноември, ти си вземи бележка за 2 седмици на детето, а той ако е добре ще си влиза в онлайн часовете, то ще си покаже. Моята девойка го изкара със загуба на  обоняние и вкус за няколко часа, като вкуса и беше поотслабен в следващите месеци. Ако аз не бях боледувала по същото време никога не би ми хрумнало да и пусна тест за антитела.

# 89
  • София
Честит празник, майки!

Славена, да е здрава и да умее да е щастлива!

Преди 10-тина дена си правих профилактични изследвания, които отлагам от септември. Рекох да си пусна антитела, за да се записвам после за ваксина. Излезна, че имам. Явно съм го прекарала. Следващата седмица водих и сина изследвания. Пуснах и на него - има повече от мен, мм няма, майка ми също.... Синът изкара гърло за ден, два дни хрема с тежка глава и после доизкара хремата. Без Т. Това веднага след като им стопираха ПО. Изследванията са за антителата, които формираш след преминало заболяване, явно тази хрема е била нещо "невинно". Кога с него сме преболедували, не знам. Аз си направих доуточняващо изследване, за вирус неутрализиращи антитела - то пък отрицателно. Сега не знам каква съм. Имам ли защита някаква, нямам ли. Кой ли може да ми обясни? Като чета колко противоречиви и уклончиви научни мнения излизат, дали един ЛЛ ще може да ме осветли?

Общи условия

Активация на акаунт