Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

 • 73 344
 • 778
 •   1
Отговори
# 15
 • Пловдив
 • Мнения: 2 763
Хайде и аз идвам в новата тема 🙂

Реклама
# 16
 • Мнения: 8 574
Бих искала да използвам темата и да помоля за мнения и съответно координати на добри нумеролози за определяна дата на сватба?

Както и астролог за партньорски хороскоп....предпочитам да работи с информация, която поднася в писмен вариант.

# 17
 • Мнения: 230
Бих искала да използвам темата и да помоля за мнения и съответно координати на добри нумеролози за определяна дата на сватба?

Както и астролог за партньорски хороскоп....предпочитам да работи с информация, която поднася в писмен вариант.


В никакъв случай не и през повечето от април, защото Венера е невидима. Чак към края на април ще е видима.

# 18
 • Мнения: 327
Бих искала да използвам темата и да помоля за мнения и съответно координати на добри нумеролози за определяна дата на сватба?

Както и астролог за партньорски хороскоп....предпочитам да работи с информация, която поднася в писмен вариант.

Sotis изготвя прогнози в писмен вид,  обърнете се към нея.

# 19
 • Мнения: 8 574
Благодаря, точно нея съм избрала към момента !!! Вие доволни ли сте?

# 20
 • Мнения: 31
Здравейте на мен хороскоп ми изготви Илиана Магерова, направи ми и ретификация преди около 7,8 години. Нещата, които ми каза и си бях записала тогава на 90% се случиха. Ходила съм на консултации при нея както и при Диляна Костова, която е нейна ученичка и препоръчвам с две ръце. Последно си правих консултация с Мария Василева, но изобщо не останах очарована говори общи теми и нищо не казва.

# 21
 • Мнения: 230
Снощи четох малко от книгата на Лиз Грийн и Стивън Аройо "Нови прозрения в астрологията."

Интересно, че на различни места прочетох, че Лиз Грийн казва, че не разбира от неподвижни звезди, изучавала е задълбочено гръцка митология, но не разбира от другите световни митологии, не знае нищо за индийската митология, а също, че не разбира много от юнгианска психоанализа. Това ме учуди. Очаквах повече от нея.

Поне казва нещо много интересно във връзка с морала на професионалните астролози. В частта за Сянката казва:

"Може да си позволите да бъдете много толерантни с клиент, чиято тъмна страна изобщо не е като вашата, защото тогава имате възможност да бъдете сравнително обективни и да гледате на всичко със съчувствие. Можете да говорите по какъв начин човекът да се справя по-добре с онова, което мрази у себе си. Но, ако неговата Сянка донякъде прилича на вашата, тогава Бог да ви е на помощ, защото няма начин да реагирате с нещо друго, освен със собствените си усещания. Изведнъж се ангажирате с този клиент, вече не успявате да бъдете дистанцирани, извисени и обективни. Не сте всезнаещият астролог, седнал на стола с хороскоп пред себе си. Този клиент ще ви накара да се чувствате неудобно, което е прекрасно, защото тогава наистина ще трябва да влезете в тълкуването на хороскопа. Ако можете да живеете с известна несигурност и объркване, относно това, което вярвате, че е природата на света и теснотата или широтата на възгледите ви, в такъв случай може би чисто и просто се въздържате от опити да насочвате клиента си - съзнателно или несъзнателно - към онази трансформация, която според вас ще бъде по-подходяща за него. Не мисля, че някога ще се освободим от този проблем, независимо колко години работим върху него. Аз, разбира се, не съм се отървала от него. Не познавам някого, който да го е постигнал. Не познавам аналитик, който да е свободен от него, затова аналитиците приемат отговорността да се налага да стоят в собствените си анализи години наред."

# 22
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 16 350
Венера изгаря днес в лъчите на Слънцето. Ще изгрее, като Вечерница на 4 май, а до тогава ...

# 23
 • Мнения: 1 750
Слънцето ще свети с Венерина красота , а пък Венера ще е като Слънчице Grinning ! Обаче в Овен - силна,властна и агресивна,ще защитава с ярост,всичко,което си извоюва. Амазонка!

# 24
 • Мнения: 29
Здравейте! Часът ми на раждане е записан в една от книгите, които майка ми е попълвала, когато съм била бебе, но до колкото разбирам, не винаги това, което е предадено като час на майката съответства с реалния. Имам сестра родена почти 2 години преди мен и когато питам майка ми за моя час на раждане, тя винаги ми казва на сестра ми. Аз би трябвало да съм родена около 4:30 сутринта, а сестра ми около 6 сутринта и явно близките часове се преплитат в спомените на майка ми. Каква е цената за ректификация и има ли значение дали имаме предполгаем час?

# 25
 • Мнения: 3 133
А първо проверихте ли в общината, там има ли запис?
Ректификация се прави в зададен от клиента времеви интервал, от който зависи и цената на услугата. Ако е по-голям, ще има оскъпяване, работата ще е в пъти повече. За ориентир – стойността на ректификацията, ако интервалът за проверка е не повече от 1 час, е колкото самият анализ (като цена за устна консултация) или с незначителна разлика. Ако се таксува и поръча като отделна услуга. Ако е заедно с астрологичен анализ, някои астролози не я таксуват, стига да не е в интервал от няколко часа, или добавят символична такса към цената на консултацията.

# 26
 • Мнения: 29
Не съм си в България и за това няма как да проверя в общината. Толкова драстична разлика ли се наблюдава за 15 мин разлика?

# 27
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 16 350
5 минути разлика - 1 година отклонение и това е обяснение, като за незапознат, иначе е по-сложно.

# 28
 • Мнения: 29
Тоест да разбирам, че за 15 мин може да има отклонение при прогнозите, а не е чак толкова в характеристиките на човек и склонност към заболявания, тип професии и т.н?

# 29
 • Мнения: 1 211
За 15 минути неточност на рожденият час, е възможна недотам добра характеристика и на психологическия профил и на някаква тема или сфера. Промяна на часа дори с малко оказва ефект върху построяване на прогностични карти. И съответно това рефлектира и върху астрологичният анализ направен въз основа на тези астрологични карти.

Общи условия

Активация на акаунт