Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 301
  • 778
  •   3
Отговори
# 345
Аз също потвърждавам, че няма астролог, който да ми е познал на 100%. Абсурд. Писала съм и за Илиана М. При мен имаше много малка познаваемост, само като събития - сроковете не ги нацели изобщо.
За темата брак и деца - никой не ми е познавал. Казвали са ми неща, които НЕ се случиха, така че не се самонавивайте. Някои неща са си Божа работа, особено това с децата, така че дори и астролог да каже нещо, не вярвайте на 100%.

# 346
Има много добри астролози. Аз имам само едно лошо попадение, което изразих днес и то след като прозрях съвсем случайно за организирано рекламно намамване с цел и очерняне на интересни хора, които пишат вярно, интересно и интелигентно. За радост има и други теми, в които можеш да напишеш истината и които въпросната измислена астроложка титания няма как да изтрива. Търсете и избирайте правилно вашия астролог, за да сте наистина крачка пред съдбата. Ако сте емоционално нестабилни и попаднете на някое астрологично недоразумение, можете доста да се объркате.

# 347
Според мен, основният проблем е във възприемането/разбирането на понятието астрология като познание и начина, по който се борави с нея, като пособие за изучаване на устройството на света. Защото астрологията не е самостоятелно познание, а част от цялото, което е непостижимо за нашия ум и разум. За нашите сетива и преценки. Оттам и абсолютната неуместност да се ползва астрологията като средство за пророчества и пророкуване. Евентуално, пиша по мои лични осъзнавания до момента, могат да се посочат някои общи насоки за таланти, акценти в определни житейски сфери и до там.
Дълго време се чудих защо в християнството (духовното наследие на светиите, например , Св. Августин, Св. Йоан Дамаскин и др. )се препоръчва да не се занимаваме с астрология, с времето разбрах, че това е казано с цел да ни предпази от заблуди и от лъжи. Защото масовото разбиране е, че с астрология човек може да си построи живота  добре, да си угоди на прищевките ( знаем колко показателно за това е Житието за Св. Киприян и Юстина), да направи прогностика кога какво да планира, за да си нагласи нещата както му е угодно... т.е. има някаква корист, подтикът е изгодата , угаждането, лекия и розов път.. стремежът да се избегнат трудностите, а не да се издигаме духовно.
И осъзнаването, че няма израстване без скърби; че развитие без криза е невъзможно; че чрез страданието човек се издига, че само по трънливия път човек се доближава до своя Творец, своя Първосъздател,  се изопачава и изчезва....

# 348
Да, благодаря ви много за отговорите, това, което ми каза касаеше децата. Много се разстроих, после с времето осъзнах, че каквито и кармични уроци да имаме, Бог е велик и всичко прощава и ни дарява с това, което истински  с чисти сърце желаем . Уповавам се на вярата!

# 349
Да, благодаря ви много за отговорите, това, което ми каза касаеше децата. Много се разстроих, после с времето осъзнах, че каквито и кармични уроци да имаме, Бог е велик и всичко прощава и ни дарява с това, което истински  с чисти сърце желаем . Уповавам се на вярата!
.
Една молитва от сърце може да промени много събития.

# 350
Мариета, Виолета и Катерица, благодаря ви ,че написахте всичко това. Аз отдавна мисля по този начин и наистина има нещо по- силно. Можем да променим доста неща ако сме в Бога!

# 351
Мариета, Виолета и Катерица, благодаря ви ,че написахте всичко това. Аз отдавна мисля по този начин и наистина има нещо по- силно. Можем да променим доста неща ако сме в Бога!
Благодаря ви и аз. Единствената разрешена намеса и за помощ към наши близки е Молитвата за тях.

# 352
И за да приключа за сега писането в тази тема ще кажа , че съм разгледала  БЕЗПЛАТНО хороскопите на 258 човека за 2 години от четящите и пишещите тук.

Да видите какво е да инвестираш време, енергия и да имаш доброто желание да споделяш опит, който не ми е даден на подносче и да получаваш в ответ от някои хора негативизъм, злоба, злорадство.
Това може да го разбере само човек, който вижда по-далеч от пъпа си и е с голямо сърце.

За Алена. Едва ли се занимава основно с астрологични анализи на средностатистическия българин. Все пак астрологията се е превърнала в едно от средствата за политическа пропаганда.

Така че като цяло критичното мислене към астрологичните анализи, мнения е препоръчително.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 03:43 от starinthenightsky

# 353
За радост има и други теми, в които можеш да напишеш истината и които въпросната измислена астроложка титания няма как да изтрива. .... Ако сте емоционално нестабилни и попаднете на някое астрологично недоразумение, можете доста да се объркате.
Момиче, разбрахме всички за тази астроложка.  Явно сте от "емоционално нестабилните" и сте попаднали на "астрологическото недоразумение" . Но знайте ,че тази жена може умело да превръща помията, която изсипахте върху нея в светена вода и ще ви я върне чиста, за да се успокоите и да намерите в живота това,което ще Ви направи щастлива.

# 354
За радост има и други теми, в които можеш да напишеш истината и които въпросната измислена астроложка титания няма как да изтрива. .... Ако сте емоционално нестабилни и попаднете на някое астрологично недоразумение, можете доста да се объркате.
Момиче, разбрахме всички за тази астроложка.  Явно сте от "емоционално нестабилните" и сте попаднали на "астрологическото недоразумение" . Но знайте ,че тази жена може умело да превръща помията, която изсипахте върху нея в светена вода и ще ви я върне чиста, за да се успокоите и да намерите в живота това,което ще Ви направи щастлива.

Много си далече от Господ и Светената вода....насреща ти е един Божи човек...от първо и единствено число ! Не ми преписвай думите, защото такива измислени писателки има много, но не трябва да са тук в бг мама...
И затова ти копирам тук, това което ти написах на твоята страница, която ще бъде изтрита....Защото Истината винаги излиза! И каквото и да се опитваш да спасяваш от имиджа си , Кармата вече се е задействала...и няма да можеш да манипулираш повече....Взимането на пари за лошо и несвършена работа е лоша карма, специалистке.

Ето копираното , което написах на твоята страница:

Цитат на: Титания в сб, 26 фев 2022, 06:27
Цитат на: bubanka в пт, 25 фев 2022, 18:40
Моля някой да пусне нова тема.

Имах намерението да пусна нова, но се сетих за прекрасното Новолуние в Риби. Затова изчаквам 02.03.,сряда. За да сме в синхрон с добрата енергия на небето.

Моя отговор на измислената титания:

Когато си в синхрон с божията воля ,винаги си добре с енергията  и ако не използваш манипулации и заблуди още повече ти върви.Също така се радвам, че не съм искала и получила нищо безплатно от теб, а напротив съм платила прекалено висока цена за противоречивите ти хартии преди три години.Ще ги публикувам хората да преценят!  И ако не бях съзряла от два дни как набираш клиенти тип класическа измама, нямаше и да те уведомя за нивото ти.Достатъчно е, че съм се спасила. Но тук има много , за които прогнозите са надежда и нямат право да знаят нищо друго ,освен Истината.

Благодаря на Господ ,че има хора като starinthenightsky, Sotis, Катерица , Alena- за мен е чест да ви чета. Бъдете Благословени!

# 355
Истината е счупено огледало и всеки има малко парченце от него: Проблемът е, че тъй като имаме его, ние смятаме, че нашето парче истина е по-важно от това на съседа.

Идрис Аберкан

mari eta72, не преекспонирате ли нещата ?

# 356
Много си далече от Господ и Светената вода....насреща ти е един Божи човек.
..... което написах на твоята страница:
Нямам лична страница - писането в този сайт е за всички.
Не нападай ЧОВЕК, когото не познаваш поне малко. Бъди благословена! И спазвай поне т. нар. "Десет божи заповеди".

# 357
Истината е счупено огледало и всеки има малко парченце от него: Проблемът е, че тъй като имаме его, ние смятаме, че нашето парче истина е по-важно от това на съседа.

Идрис Аберкан

mari eta72, не преекспонирате ли нещата ?

Не. Не ми трябват и похвали. Важно ми е, да не участвам в заблудите.Не съм от писателките тук, нямам нужда . На който му трябва информация ще я оцени. Даже не трябваше да чакам  три години, за да развенчая бизнесменката титания, набрала е и екип от защитници, но истината няма нужда от защита.

# 358
 за да развенчая бизнесменката титания, набрала е и екип от защитници, но истината няма нужда от защита.
Венчана съм от 42 години , едва ли точно ти ще ме "развенчаеш" Grinning Grinning Grinning
Благодаря за "бизнесменката" - един човек да каже ,че съм направила нещо. Smiling Imp
Екипът от защитници са хора, с които се разбираме и от половин дума, уважаваме се, дори когато спорим.
Това за истината - да така е. И  НАИСТИНА  прекратявам да занимавам пишещите и четящите тук с теб и мен. Не сме толкова важни. Аудиторията не заслужава това.

# 359
Аз съм атеист, в религиозни богове не вярвам, а в Бог като надличностно съзнание, разум. В такъв смисъл всичко около нас е олицетворение на божественото. Всички хора, дори и тези, които поради някаква причина не ни харесват или ние не харесваме, вероятно са част от нашият астрологичен актуален пейзаж или рожден потенциал да срещаме определен тип хора, взаимоотношения. Малко астрология на практика. Нещо във Вашата синастрия вероятно натиска някакво бутонче.

Общи условия

Активация на акаунт