Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 202
  • 778
  •   2
Отговори
# 510
Сега чета темата от началото до края, и по повод написаното от Mari eta72: преди около три години се обърнах към Титания за консултация по определена тема, консултацията протече по телефона, даде ми определени периоди с определени тенденции. От позицията на времето мога да кажа, че в набелязаните периоди наистина се наблюдават промени, но точно обратните на описаните от нея - нещата тръгват "надолу", вместо "нагоре". Нищо лично и с уважение към труда й, може просто да не е "моят" астролог.
Преди 4 години се консултирах с Димитър Кожухаров относно намерение да сменя работата, бях убедена, че трябва и ще ми донесе финансови ползи. Каза ми да не го правя. Послушах го. Беше прав.
Хм, не знам дали има нещо общо с каквото и да е в случая, но досега най-добрите астролози при които съм била и с прогнози, които се случват не са имали псевдоними, а са имали имена.
Кирил Стойчев, Димитър Колев, Мира Кунева, Силва Дончева.
Като Кирил Стойчев (Светла му памет!) и Димитър Колев са повече от астролози.

# 511
В интерес на истината, Титания не се крие. Има блог, в който пише редовно и доста увлекателно, не си крие името - казва се Таня Иванова. Може и много да са доволните, и просто да не е "моят" астролог, както писах по-горе, просто не знам защо Mari eta 72 беше така нападната за мнението /нея пък въобще не я знам коя е, дори не си направих труда да чета другите й публикации/.

# 512
  • Варна
Аз също да изкажа мнение, не само да ви чета и да черпя от вас инфо не е коректно. По мнение на някой от групата, даже не помня кого, през 2019г отидох при Димитър Кожухаров ( предвид, че съм от Варна) и честно казано прослушвайки си хороскопите за години назад се оказва доста точно всичко което ми е казал като тенденции. Обикновено ходя веднъж годишно покрай рождения си ден всяка година за соларен хороскоп, но съм ходила и в периоди на мои лични вътрешни терзания.
Сега си прослушах какво ми е казал през Януари,2022г като съм ходила ( правя си запис с телефона докато си говорим) ами 90% от това което ми в казал, точно така се е случило. И тогава ми е казал че дадено нещо за което питам няма шанс да се случи, че той го вижда че няма да стане, но също така вижда че аз няма да се откажа и ще си чупя главата, и ще действам като на инат. Прослушвайки сега 6мес. по - късно, ами честно казано и аз не зная защо, но точно така съм направила въпреки че и той ми каза че каузата ми е обречена.
Така че ако си поставите правилно въпросите, мисля че прави добър анализ на планетите. Той не е гадател, така че е хубаво човек да зададе темата. Поне аз стигнах до този извод.
Също така през Януари го питах за планирана операция, каза че не е подходящ период и да изчакам рождения си ден за да погледнем отново. Сега през Юли пак го питах. Каза че е подходящ период и пусна в друга програма за по точни дати.
Така че лично аз съм доволна от него като анализи, правейки ретроспекция през годините на неговите прогнози.

# 513
Аз пък не съм доволна от Кожухаров, относно ректификацията, която ви направи. Не ви улучи часа на раждане и оттам нататък всичко е все едно за друг човек.

# 514
  • Варна
Аз пък не съм доволна от Кожухаров, относно ректификацията, която ви направи. Не ви улучи часа на раждане и оттам нататък всичко е все едно за друг човек.

Аз си зная часа на раждане и не ми е правил ретрификация. Даже не зная как се прави.

# 515

Аз си зная часа на раждане и не ми е правил ретрификация. Даже не зная как се прави.
[/quoteТогава може и да са му верни прогнозите, но да прани ректификация,не е добър

# 516
  • гр. София
А как разбрахте, че не Ви е улучил часа на раждане? Просто ми е любопитно, защото са ми правили поне 4 пъти ректификация /заради съмнения от 5 мин./, всички потвърждават един и същи час, а от 6 хороскопа при различни астролози, включително и Титания, нямам нито едно случило се събитие.

# 517
Здравейте.

Аз съм от доволните от Титания. Правила съм си няколко консултации с нея - и годишни хороскопи, и отговори на конкретни въпроси.
Също имах желание, в което бях решила да вложа всичките си усилия. Още преди години ми каза, че според нея няма да се сбъдне, и ми обясни кои планети къде са и т.н.  Да, не се случи, въпреки моето постоянство, старание, пари и т.н.

За работата ми винаги е била точна, посочвала ми е и минали събития по периоди - например, смяна, повишение.

Успех на всички!

# 518
Димитър Кожухаров е добър практик и е доста точен. Но що се отнася до ректификациите, не му е силна страна.
Освен това прави анализи по сидерална астрология, не по тропическа. И ако, да речем, в картата, построена по стандартния тропически Зодиак, Асцендентът е граничен /имало е такива случаи/, а ректификацията е правена по сидералния и не е била отчетена тази граничност, има вероятност клиентът да не се разпознае в описанието. Ректификации, правени само с Трутина Херметис, никога не са точни, а само ориентировъчни. Надявам се да се извършват допълнителни проверки, с други методи. Едно 5-минутно отклонение за метода Годишен солар не е чак толкова съществено, освен ако в този времеви интервал не се променя Асцендентът в наталната карта.

# 519
Още едно събитие на мой близък се сбъдна от хороскопа на Илияна. Аз си чакам някои неща и пак ще пиша. Обичам да си слушам консултациите с нея, действат ми много добре психически Grinning

Понеже се коментираше, че няма добри астролози, които да гледат и тълкуват на момента, ще кажа, че тя това прави. И ректификация, и анализ прави на момента и говори. Не се подготвя предварително. И аз в началото мислех, че няма да уцели, ама ето от 2013г досега все това прави Simple Smile

# 520
Относно Димитър Кожухаров, правих хороскоп при него началото на март и съм доста объркана, защото по неговия метод (съжалявам, но не съм добра с термините) ми каза, че съм асцендент Близнаци, а принципно съм Рак и се чувствам такъв, докато никакви качества на Близнака не виждам в себе си. За други пък неща доста точно ме описа.. Другото, което не ми хареса е че ми прати запис, без да имаме лична макар и виртуална среща, и да мога да задавам конкретни въпроси по нещата, които ми казва..
Средата на Август ще имам онлайн хороскоп с Адриана Вотей, да видим. Мои приятелки са много доволни от нея.

# 521
Асцендент Близнаци е излязло, защото Кожухаров работи по сидералния Зодиак. Преминал е към тази система.

# 522
Относно Димитър Кожухаров, правих хороскоп при него началото на март и съм доста объркана, защото по неговия метод (съжалявам, но не съм добра с термините) ми каза, че съм асцендент Близнаци, а принципно съм Рак и се чувствам такъв, докато никакви качества на Близнака не виждам в себе си. За други пък неща доста точно ме описа.. Другото, което не ми хареса е че ми прати запис, без да имаме лична макар и виртуална среща, и да мога да задавам конкретни въпроси по нещата, които ми казва..
Средата на Август ще имам онлайн хороскоп с Адриана Вотей, да видим. Мои приятелки са много доволни от нея.
Може да имаш лична планета в рак, затова да се чувстваш рак.
И при мен асцендентът ми се променя по сидералния зодиак.

# 523
Нямам нищо друго в Рак, нито в Близнаци и затова толкова се изненадах от тази разлика.. А той съответно на дълго и широко обяснява в началото как този метод е много по-точен..

# 524
В сидералния Зодиак единствено се разпознавам, ако позициите на Асцендента и планетите се отчитат според накшатрите, в които попадат. Съответно това е индийска астрология, а не антична/традиционна западна.
При автоматично пренасяне на характеристиките на знака в предишния и аз не се разпознавам.

Общи условия

Активация на акаунт