При нас сутринта беше хубаво времето, но сега се разваля.
Chidiana, да не би да сте били с температура заради зъбчето дето ви е избило. Браво 6 зъбчета. Ние си нямаме нито едно.

Аз също знам че се пие желязо, но за деца не съм сигурна какво точно, ще потърся.
Даваш ли жълтък?
Жълтъка е ценна храна, защото съдържа желязо. Кърмачетата започват да се нуждаят от повече желязо за образуване на червени кръвни телца към средата на първата годен, защото при бързия растеж ограничения брой кръвни телца който имат от раждането става недостатъчен. Млякото почти не съдържа желязо, а в много други храни има съвсем малко. Повечето каши от зърнени храни съдържат доста желязо. С жълтъка се започва между 4-6 месец, при алергични семейства се изчаква 7-8 месец.
После пак ще пиша, че започва да гърми
Лекарката каза първо да му дам малко сирене и да го следя дали няма да получи обрив. Ако не получи да почвам да му давам попара. 
). Тежим 8.900кг и сме високи поне 74см
.
Гого тая седмица се буди се около 4.00 -4.30 и иска да си играе, ни яде ни вода пие иска само игра
направо откачам, ако го приспя поспива около час, а аз съответно си разбивам съня и после съм съвсем скапана, цял ден немога да легна. Нали почнах работа на 4 часа и съм на пабота от 13.00-17.00, че тогава малчо спи и да е по-лесно на баба ми. Незнам какво му стана на това дете, но направо откачам.
. Сега почесто ще пиша като съм на работа поне съм нон-стоп пред компа
.
Тази нощ нашия тати го няма и май ще се запасявам с повечко кафе, че знам ли какво ме чака
А и стомахчетата на момичетата са им различни, така че действам индивидуално.
/

Но все пак се надявам да не стигам до каквито и да е медикаменти. От два три дена пия една хомеопатична гадост /съдържа жълт кантарион/ за успокояване и мисля, че действа, защото се чувствам малко по-добре.