Първото си майчинство го карах по същия начин. И то, проблемите дойдоха от най-близки за мен хора. Депресирах се много, бях нервна, изнервях и детето, карах й се постоянно и си го изкарвах на нея
Сега направо се чудя що за загубен човек съм била и колко много моменти съм пропуснала, да им се наслаждавам и радвам. Усещам нещата още по-дълбоко сега покрай Рони, защото си дадох сметка, че наистина мноооого съм изпуснала, а съм била до детето си 
НЕ ГО ПОЗВОЛЯВАЙ!!! Проблемите никога не свършват, лошото никога не идва само и винаги идва без да сме го викали... Аз не стигнах до хапчета, защото ме стряска само мисълта за тях, но си мисля сега дали пък нямаше да ме облекчат поне малко, стресовете бяха жестоки!
Ако успееш без медикаменти, ще е чудесно, щом усещаш и облекчение от хомеопатията...
Донинка, искам да те питам дали ти си пуснала обява в Продавалник за едно комплектче /розово 3 части/? Същото име пише и ще ме извиниш, ако е станала грешка
никога досега не се беше случвало, обикновено става към 7ч. Все си мисля, че когато съм неразположена е така нервен

,а и татито също много помага
От вчера си имам миялна машина и се свърши с висенето на мивката 

Иначе все повече се занимава на проходилката,обича много да стои пред компютъра.Каката му е направила папка с много детски песнички и той много харесва да ги слуша.Също така е фен на Модърн Токинг.Като седне да им гледа клиповете ,..не го търси за нищо 

Тя заплатата ми само за бензин няма да ми стига
На мамите с депресия пожелавам по-бързо да се отърсят от нея, защото е съсипващо и за бебетата, и за тях. Почнете да учите нов език или нова компютърна програма - много помага, направо ставаш нов човек! Намерете приятелки с деца на същата възраст, съберете се на кафе, опънете едно одеало на земята, изсипете мнооого играчки (и други-като калъфи от фотоапарати, дистанционни), оставете бебетата и батковците(каките) да играят, купете клюкарски вестници и вицове, отдайте се на мързел - миенето на чинии няма да избяга! Направете на големите деца сандвичи ала рожден ден през доброто старо време - с очички и смешни муцки, забавлявайте се! Не се поддавайте на самосъжаление! Вижте малките си слънца, нека те огряват дните ви! Успех!
Аз съм много нерешителна, едва се съгласих за второ 

А какво ме чака в пубертета й, просто не смея да си помисля.
Иначе кака й редовно й взима играчките от ръцете и започва тя да си играе с тях като ги крие от малката