"Своята първа есен, февруарчето посреща с песен"

• 9 971
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
Това за 3 бебче е точно под подписа на Олимпиа Joy hahaha

# 61
Хе хееее, е кой да гледа!  Joy Браво, Олимпия, дай Боже, да сте живи и здрави! На мен ми се искаше трето, когато Рони беше още на 2 месеца  Mr. Green , ноооо финансите не ни го позволяват, затова ще се задоволя с моите сладурски момичета  Grinning  Това бебе ми е влязло под кожата и направо се размазвам, когато я гушкам  Two Hearts 
Днес е тооооолкова спокойно у нас, че направо се дразня! Нали каката я няма  tooth
Е, това е засега... Днес съм го ударила на писане!  Laughing

# 62
Лелеее колко сте писали отне ми час докато изчета всичко,нали не съм влизала от доста време.При нас нищо ново-още нямаме зъбче,опитваме се да ходим,много е кисел(понякога ми идва да го оставя в стаята да се напищи,колкото и лошо да звучи ама има моменти,в които smile3511).Попара още не съм давала,но месце и жълтък да.Незнам защо,но от няколко дни Марти пие много малко вода(20-30мл),нормално ли е?Иначе за сега спи добре(да чукам на дърво).

На всички болни бебоци-да се оправят скоро и да боледуват рядко,а на майките-да се наспинкат.

# 63
Здравейте,мамчета!
Нямам време да ви изчета и затова направо.Днес бяхме на консултация и Чечо тежи 10,400 #Crazyи 73см.Доки ми се скара,че е толкова дебел а аз и казах че е само на кухната и сутрин и вечер е на мляко нищо допълнително не му давам.Да ви се похваля в неделя ще кръщаваме Чечо.По цял ден съм на вънка и нямам никакво време ако ми остане такова пак ще пиша повече.

# 64
Мале, Тони, много голям Чечето бе.  Heart Eyes

Рибката , не се коси, нашата кака е още по-зле, каквото и кажеш е все на обратно. И аз искам трето, но само на теория.  Joy

Монката изобщо не пие вода, капка ви казвам. Нищо му няма на човека, много си е готин и жизнен.

# 65
Здравейте!
Леле, Тони, много сте големи. Да е жив и здрав Стефчо голям бозан е. Аз си мислих, че ние сме най-големи в групата, но  явно Чечо  води.
Titiii, Виолетка също пие много малко вода. И ние си нямаме зъбче. Важното е, че спи спокойно.
Ние тази вечер бяхме на гости у мама Нина и малкия Лъчко. Вили и Лъчко бяха много щастливи. Кака Ники ги занимаваше, а на Вили и беше доста интересно. Ето вижте ги двамата сладури.
http://images11.snimka.bg/001361720.jpg
http://images11.snimka.bg/001361721.jpg

Лека вечер

# 66
Момичета щях да ви питам:  Изкарвали ли сте си снимки, чрез поръчка по Интернет? Видях, че и в Асеновград има фото, което изпълнява такива поръчки. Доста по тънко излиза. Смятам да си поръчам. Някоя от вас поръчвала ли е?
Лека и спокойна нощ

# 67
Здравейте мами!
Нямам време да седна на компютъра.  typeuuНовото при нас е, че си имаме ново зъбче!!(четвърто)!Дано се пооправи малко в смисъл - да не е така кисел и крив Tired Face.Вчера му направиха проба манту утре ще идем за разултати. Дано да са добри и да не се налага да го имунизират отново. doctor
С всеки изминал ден иска да ходи, става по-стабилен.Вече не иска и на проходилката, а така - за ръце и напред. smile3539 Да ти е здрав кръста.
titiiне си единствената. И на мен понякога ми се иска да го направя.Просто нервите не ти издържат.
tonita76  браво на ЧЕЧО- "мъжага". Кръщенката е голямо събитие в живота на едно бебе, защото е само веднъж в живота.Никито вече сме го кръстили  bishop
Тинче, незнам нищо за снимките.Кое е фотото?
Е - лека и спокойна!  sleepuu

# 68
Ние се разболяхме. Марти беше 2 дена с температура - доки каза, че е вирус + зъби, но още не е пробил. Баткото беше болен и го изпратих при майка ми, а накрая и аз се разболях. Сега слава богу децата са добре (след 4 безсънни нощи), но носът ми е запушен и съм отпусната. Лека нощ!

# 69
Тонита, Чечо поведе класацията  Laughing Предполагам, че Митко го следва, защото го мерих аз преди няколко дни - 10 кг., но все пак беше с дрехите  Mr. Green
Митко почти няма сополи, но пък за сметка на това сега пък кашля.......еееех....добре, че няма температура  Praynig
Офф, другата седмица ще ходя на конгрес и като взех да си разглеждам костюмите и по-официалните панталони и мъка - не мога да ги закопчая  Cry Надолу в краката супер - а на корема - нъц Twisted Evil И вчера ходих и си купих костюм и панталон #2gunfire Много ми се развали настроението  Rolling Eyes
Мразя коремни пресииииииииии, мразя фитнеееес.........  smile3511 Обичам да готвя и респективно да хапвам  newsm45 newsm45 newsm45

# 70
Дикси, и аз съм така - нищо не ми става, а в събота и неделя съм на семинар - и то някакви си нищо и никакви 4 кг., но явно ужасно важни. На корема са ми и големият ми син преди седмица - две ме попита , дали пак съм бременна  #Crazy #Cussing out #2gunfire Но само заради това няма да спирам още кърменето. (тогава ще мога да правя диети и се надявам за макс.1 мес. да съм си влезла в дрешките). И поради тези причини съм си купила само 2 чифта панталони откакто съм родила, но явно са ми недостатъчно.
Марти има сополки ,( но мрази капките) и от тях се дави и кашля  Cry

# 71
големият ми син преди седмица - две ме попита , дали пак съм бременна  #Crazy #Cussing out #2gunfire
Как ме разсмя  Joy  Joy  Joy
Когато ми се случи да гледам "Пълна промяна" и започвам да мечтая.Виждам как съм идеалния кандидат за това предаване, и ще взема да се разтърся за адрес за кореспонденция  Mr. Green Не знам едно сърцераздирателно писмо и потресаващите кадри от видеоклипа, който ще им изпратя дали ще ги склони да ме вземат  Thinking

# 72
Стефито има някакво подобрение /пу-пу, да чукна на дърво/ Wink Кашлицата намаля, нослето не е толкова запушено. Мисля, че на нас ни помогнаха капките Коларгол.
diksi, на Митето може тези капки да не са подходящи, зависи каква е хремата  Naughty Ние какви ли не ползвахме, както и сиропи за кашлица пихме. На едни им помагат едни капки на други - други капки.
ribkata, нашата кака е същата като вашата Sad Прави каквото си иска, изобщо не ме слуша. Сега забелязах, че откакто ходи на градина е доста агресивна Sad Още като я взема и почва един тон да ми държи. Явно не може там да възразява и да прави каквото си иска, затова като се прибере вкъщи и си наваксва на нас Mr. Green Каката не иска да ходи на градина. Вчера госпожите ми казаха, че е плакала. Днес също плака като я заведох. Сега ми е много мъчно smile3518 Все едно, че я пускам за първи път. Миналата година е ходила точно 16 дни на градина и не е свикнала още. Сутрин като я водя гледам, че децата се посрещат, чакат си приятелчетата, а тя милата нали не е ходила на градина и никой не я чака Cry Може и затова да не иска да ходи Thinking
Момичета, кажете в какво се състои кухнята. Каква храна вземате newsm78 Защото нашата е пълен отврат #Cussing out При нас може да се запише на кухня още на 4 мес. Значи дават ти зеленчуково пюре без месо и нишесте. Като стане детето на 8 или 10 мес. /вече съм забравила/ супа и нишесте. Като супата в понеделник и петък е постна. На 1г и 6м. дават супа, основно ястие и нишесте или макарони, грис и бисквитена торта. Последните 3 десерта ги дават в понеделник и петък. Затова на този етап не ми се записва на кухня всеки ден да яде нишесте до 1г и половина #Cussing out и посни пюрета като чорбица, да се чудя как да му ги давам да ги яде. А в същото време доста солено ми излиза да му ги купувам Sad

# 73
Мерси на всички  bouquet сега съм по-спокойна.А за кг аз си имам едни 5,които ме мъчат,кърмих само 2 месеца,но не мога да пазя диета(не че хапвам много,но...).И аз като Скъпата съм си купила само 2 панталона с надеждата да си влезна в старите,но...не мога да се закопчая hahahaА за класацията на бебоците и ние ще влезнем към 10кг сме на 18-ти сме на консултация и ще се похвалим.Аз мисля да не го записвам на кухня,мисля,че докато се облечем и тръгнем ще му сготвя 3 манджи(все пак зима идва).А пък живот и здраве напролет може да го запиша.

# 74
Здравейте!

Аз днес рано свърших с работата - бях само до обяд.
Радвам се че Стефчо се оправя, то горкото доста време е болничко.
Митко е много готин на снимката.
Нашата кухня има първо, второ и трето . Супичката е постна,  второто е местно, а десерта е кремче, кисел или грис. Нашата кухня е много евтина 0,55ст на ден. А като стане студено тук в квартала сме няколко майки и ще се редуваме, който може ще ходи до кухнята.
За килограмите, аз вече се наврях в старите дрешки, бях качила 24кг, но за радост сега пак съм си 53кг. Когато спрях да кърма свалих доста. Та това също е от значение. Който кърми да го има в предвид. Не съм пазила диети, нито упражнения съм правила. Това, че преди Вили все ми беше на ръцете и безсънните нощи, които за съжаление още продължават са ми достатъчни.
Татяна, аз видях само адреса в Интернет и питах познат къде се намира.Фотото е на центъра. Ще проверя точно кое е и ще ти кажа.
До скоро

Общи условия

Активация на акаунт