Браво, Олимпия, дай Боже, да сте живи и здрави! На мен ми се искаше трето, когато Рони беше още на 2 месеца
Това бебе ми е влязло под кожата и направо се размазвам, когато я гушкам
).Попара още не съм давала,но месце и жълтък да.Незнам защо,но от няколко дни Марти пие много малко вода(20-30мл),нормално ли е?Иначе за сега спи добре(да чукам на дърво).
и 73см.Доки ми се скара,че е толкова дебел а аз и казах че е само на кухната и сутрин и вечер е на мляко нищо допълнително не му давам.Да ви се похваля в неделя ще кръщаваме Чечо.По цял ден съм на вънка и нямам никакво време ако ми остане такова пак ще пиша повече.
Новото при нас е, че си имаме ново зъбче!!(четвърто)!Дано се пооправи малко в смисъл - да не е така кисел и крив
.Вчера му направиха проба манту утре ще идем за разултати. Дано да са добри и да не се налага да го имунизират отново. 
Да ти е здрав кръста.

Надолу в краката супер - а на корема - нъц
Много ми се развали настроението
Обичам да готвя и респективно да хапвам
Но само заради това няма да спирам още кърменето. (тогава ще мога да правя диети и се надявам за макс.1 мес. да съм си влезла в дрешките). И поради тези причини съм си купила само 2 чифта панталони откакто съм родила, но явно са ми недостатъчно.

Кашлицата намаля, нослето не е толкова запушено. Мисля, че на нас ни помогнаха капките Коларгол.
Ние какви ли не ползвахме, както и сиропи за кашлица пихме. На едни им помагат едни капки на други - други капки.
Прави каквото си иска, изобщо не ме слуша. Сега забелязах, че откакто ходи на градина е доста агресивна
Още като я взема и почва един тон да ми държи. Явно не може там да възразява и да прави каквото си иска, затова като се прибере вкъщи и си наваксва на нас
Все едно, че я пускам за първи път. Миналата година е ходила точно 16 дни на градина и не е свикнала още. Сутрин като я водя гледам, че децата се посрещат, чакат си приятелчетата, а тя милата нали не е ходила на градина и никой не я чака
Може и затова да не иска да ходи 
Защото нашата е пълен отврат
При нас може да се запише на кухня още на 4 мес. Значи дават ти зеленчуково пюре без месо и нишесте. Като стане детето на 8 или 10 мес. /вече съм забравила/ супа и нишесте. Като супата в понеделник и петък е постна. На 1г и 6м. дават супа, основно ястие и нишесте или макарони, грис и бисквитена торта. Последните 3 десерта ги дават в понеделник и петък. Затова на този етап не ми се записва на кухня всеки ден да яде нишесте до 1г и половина
и посни пюрета като чорбица, да се чудя как да му ги давам да ги яде. А в същото време доста солено ми излиза да му ги купувам
сега съм по-спокойна.А за кг аз си имам едни 5,които ме мъчат,кърмих само 2 месеца,но не мога да пазя диета(не че хапвам много,но...).И аз като Скъпата съм си купила само 2 панталона с надеждата да си влезна в старите,но...не мога да се закопчая
А за класацията на бебоците и ние ще влезнем към 10кг сме на 18-ти сме на консултация и ще се похвалим.Аз мисля да не го записвам на кухня,мисля,че докато се облечем и тръгнем ще му сготвя 3 манджи(все пак зима идва).А пък живот и здраве напролет може да го запиша. Препоръчани теми