С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 386
  • 798
  •   1
Отговори
# 675
От както се роди детето, непрекъснато ме кара да бързам, особено когато излизаме. Не съм от онези, които правят пълен макияж и фризура, всеки път преди да си подадат носа навън, но ми трябват поне едни 20 мин. Все пак обличам детето, приготвям му чантата за количката, искам да си избера дрехите на спокойствие, поне за десет секунди да се погледна в огледалото. А той седи отстрани и ми вика само хайде, хайде... Почти винаги забравям нещо заради него, естествено аз съм кривата накрая. Вече го оставям той да облича детето, така имам няколко минути за себе си.

Ти пак си добре, чака те отстрани. Моят просто заявяваше „слизам долу, да извадя колата“ и това при абсолютно всяко излизане. Представете си, обличане на бебе, тодлер ... абе човече, което не може, да се облече само, приготвяне на чантата му, привеждане на собствената си персона в приличен вид и накрая „много се моташ“.
Леле и моят използва точно същата реплика - "много се моташ" и другата любима му е "какво се щураш" Rage
Като го чуя, ми иде да му затопля врата. И после защо за детето не е взето това, защо онова. И другото, което мнооого ме дразни като вземе да бута той количката, развива една скорост все едно някой ни гони, а аз подтичвам отзад. Кога ли ще се пребия някъде... 😑

# 676
  • София
Моят е в състояние 2 часа да ме чака без да измрънка.
Дразни ме, че в момента, в който се чуя с някой по телефона, започва да ми говори или да се намесва в разговора 😁.

# 677
  • Пловдив
Баба ми казваше: Мъж, прасе и куче - как си ги научиш. Всеки мъж, който има претенции за багажа и скоростта с която го събирам , моля да събира той. След няколко инцидента се научават.

# 678
  • Пловдив
Ооо, за бързането, все едно е на състезание минахме го този период. Казвам минахме, защото болестта ми се влоши и сега имам нужда, да се държа за някой. Преди просто си ходех по-бавно и подвиквах след него „ей Али, Мустафа ...“ , ама точно като по вицовете ходехме - мъжът 3 крачки пред жена си. И за къде бърза, като сме тръгнали просто на разходка не е ясно.

# 679
Дразни ли ви когато мъжът ви ви пляска по дупето?
Зависи от контекста. Ако го направи на публично място, значи е пълен простафунгел. Когато сме насаме, е ОК. Моят мъж и без това е дупеман, така че съм ОК да се радва на дупето ми.

# 680
Здравейте, напоследък ме мъчат едни мисли относно с мъжа ми. Заедно сме от 6 години, имаме малко детенце и се разбираме много добре. Ще ви опиша какъв е мъжа ми, за да съм малксимално честна с вас и за да може да прецените дали аз съм права или той. Той е най-спокойния човек, който познавам, за 6 години никога не ми е повишил тон, никога не е започнал скандал и никога ама абсолютно никога не съм го видяла да спори с някой камо ли да се кара. Понякога дори той си мисли, че това да си тооооолкова спокоен е голям негов плюс, но аз съм виждала как се възползват от него и той с неговата добрина не го вижда.... Той според моите наблюдения до сега не може да отсее кой е добър и кой лош. За него всички хора са добри и не му мислят лошото. Например той ще направи за някой приятел, роднина или познат каквото може, за да му помогне, ако го помолят, но аз съм ставала свидетел как на него после няма кой толкова да му се отзове и той си казва .. еми хората са заети те не са виновни.. а не е така. Сега на няколко пъти се случи негова не толкова близка роднина да говори за мен много грозни неща, както и още няколко хора са ме обиждали ужасно и той го знае, но продължава да се събира с тях и да яде на една маса. И става въпрос, че тези хора не само са говорили за мен, ами и когато наистина имахме нужда от тях и нямаше кой друг да ни помогне в случая, те не просто не помогнаха ами и не ги интересуваше. Ако бяха мои роднини просто щях да спра контактите си с тях и да остана на здравей и здрасти, защото се оказа, че те са просто едни използвачи, които плетат интриги. Но за него няма такова нещо... Обидно ми е и че знам как са говорили за мен без да има причина повярвайте те просто се оказаха лоши хора и интриганти, а на него не му пука. Даже сигурно някой и пред него да ме изнасили той пак ще си пие кафето с него.

# 681
Може би просто е наивен добряк. Такива мъже в началото са доста обещаващи, защото връзката протича без караници и спорове, оставят жената да прави каквото си иска образно казано и се съобразяват максимално с нея. Обаче после като минат годиниките и има и деца, си е нужно понякога твърдост и мъжество, за да защитиш семейството си. Но тези мъже си остават пасивни и тогава. Това вече започва да тежи и дразни жената. Явно вашия е такъв, приемате го какъвто си е и се защитавате сама. Не знам с разговори дали ще може да се промени, то си е до характер и темперамент.

# 682
Може би просто е наивен добряк. Такива мъже в началото са доста обещаващи, защото връзката протича без караници и спорове, оставят жената да прави каквото си иска образно казано и се съобразяват максимално с нея. Обаче после като минат годиниките и има и деца, си е нужно понякога твърдост и мъжество, за да защитиш семейството си. Но тези мъже си остават пасивни и тогава. Това вече започва да тежи и дразни жената. Явно вашия е такъв, приемате го какъвто си е и се защитавате сама. Не знам с разговори дали ще може да се промени, то си е до характер и темперамент.

Много добре го описахте.. С разговори съм опитвала 1000пъти не става

# 683
  • София
Няма и да стане. Той е такъв и не може да се промени. Лично аз не понасям такива мъже, като жена много ми тежи, да нямам мъжка сила и твърдост в определени моменти, и да трябва само аз да съм на топа. Но щом си си го избрала, може би трябва да приемеш тези негови негативи и да се съсредоточиш върху позитивите, които несъмнено има, щом си го харесала.

# 684
  • Sofia
Обзавела си се със слабохарактерен мъж.

# 685
Може да го погледнеш от друг ъгъл - ако беше пък някакъв контролфрийк и само да иска да те командори по-добре ли щеше да ти е? Приеми, че е такъв и се възползвай. Казвай му какво и как искаш да направи. Обикновено такива мъжа слушат жена си.
Ние с мъжа ми и двамата сме контролиращи и налагащи се. И въпреки, че вече сме от много години заедно и уж сме се напаснали, все още прехвърчат искри. Понякога си мисля колко ли по-лесно щеше да ми бъде ако беше някакъв добряк и да ме слуша Joy Погледни го от тази страна, за да ти олекне поне малко.

# 686
  • Варна
Наивност или апатия. За да защитиш жена си не е нужен конфликт. Всички ще се възползват от него , дори да навреди на връзката ви. Ако започне да дава и заеми самоотвержено, проблемите ще се задълбочат.
Всяка жена търси стабилен партньор, не ученик за обучение.

# 687
Абсолютна наивност. Само и единствено пред мен може да се отпусне малко да спори да си изяви мнението малко по настоятелно, но пак ще наведе глава и ще излезе да се успокои или ще легне в спалнята да спи без да иска да говори вече..........Обяснявал ми го е с факта, че дълги години е тренирал кик бокс и карате бил е също и треньор на малки деца за малко и ми казва, че това го е дисциплинирало адски много. Да разбирам ама някой да ме обижда мен, него или детето и на него не му пука аз така го усещам. Добър човек е няма спор, но всяка добрина си има граници искам понякога да тропне по масата или да каже ей това е жена ми не говори за нея така.

# 688
То всяка жена иска мъж добряк, когото да върти на пръста си. Да, ама проблемът е, че за такива добряци има опашка от желаещи да ги въртят на пръста си.
Този филм – с жена си добряк, с останалите – враг, май не съм го гледала още. Или е било само първите няколко епизода от доста дълъг сериал, в течение на който главният герой постепенно разкрива истинското си лице. И в един момент става враг и за жена си.
Това ли искаш?

ПП Използвах „враг“ заради римата, не се вкопчвайте в думата.

# 689
То всяка жена иска мъж добряк, когото да върти на пръста си. Да, ама проблемът е, че за такива добряци има опашка от желаещи да ги въртят на пръста си.
Този филм – с жена си добряк, с останалите – враг, май не съм го гледала още. Или е било само първите няколко епизода от доста дълъг сериал, в течение на който главният герой постепенно разкрива истинското си лице. И в един момент става враг и за жена си.
Това ли искаш?

ПП Използвах „враг“ заради римата, не се вкопчвайте в думата.

Искам, когато някой ме обиди дали е негов роднина, познат или непознат да не навежда глава, а да ме защити. То е ясно, че аз мога да се защитавам и сама.

Общи условия

Активация на акаунт