Отговори
# 330
  • Пришълец
Биге макар и красива е с по-студено излъчване, та не ми се вписва в представите за главна героиня, но за съперницата в историята е идеална. И играе убедително. По-подходяща от нея за ролята на Селин няма. Sunglasses

# 331
  • Кърджали
Искрено съчувствам на Биге.
За другите теми.
Финал в крся нс май за мен е добро решение. Това е края на сезона, демек и най-големиге критици няма как да го пишат неуспешен. Всеки ще излезе в заслужена почивка, все пак тия хора снимат от началото на летния сезон..

# 332

От страницата на сериала
Нека да видим кои са в съкрушените хора днес ...

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 16:01 от sani1212

# 333
Здравейте момичета! Тръпна и търся фраг в темата, а то настъпило  голямо оживление и дискусия. Много сте сладки и забавни.
И аз искам Ханде и Керем да са заедно, но между тях може да няма любов. Кой беше  новия Мурат? Архитектът ли?

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 16:19 от FBID1679618279013166

# 334
Момента не само за Биге но и за нейния брат Толга Саръташ няма да е лек.Ханде си партнира с Толга в “дъщерите на гюнеш “и знам ,че са добри приятели

# 335
  • София
Гледам тази снимка и си мисля - тези мъже са страшни зевзеци. Керем не е особено висок, 1.79 е според чичко Гугле, но до тези господа стои като великан. Grinning

Алекс, напълно съгласна съм - финал през май е абсолютно приемлив и сериалът отвсякъде си се брои за успешен. Стартирал е през летния сезон на 2020-та и е продължил без почивка през целия основен сезон на 2020/2021. Wink Освен това си права, че тези хора имат нужда вече от почивка и наесен с песен да се включат в нови проекти. Надявам се и Ханде, и Керем да се насочат към платформите - заради липсата на цензура и нормалната дължина на епизодите. Едно Нетфликс сериалче им желая, което да ги събере пак заедно. Smirk

# 336
От Асена
Bu yersiz haberleri acımasızca yapan herkesi kınıyorum. Sen Çal Kapımı çekimlerine devam ediyor. Gönülden çalışan oyuncu ve ekibimizin motivasyonunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Bu haberleri çıkaranların takipçisiyiz...#SenCalKalpımı

Осъждам всеки, който безмилостно прави тази неоправдана новина. Вие, Play My Door, продължавате да снимате. Никой няма право да разваля мотивацията на нашия искрен актьор и екип. Ние сме последователи на тези, които публикуват тези новини ...#SenCalKalpımı

Bir dizinin elbette bir son bulma süreci vardır. Buna yapım firması ve kanal birlikte karar verir ve zamanı geldiğinde haberi duyurur. Emeğe saygı lütfen...

Разбира се, серията има процес на завършване. Продуцентската компания и каналът решават заедно това и съобщават новините, когато му дойде времето. Моля, уважавайте труда ...

# 337
  • Монтана
По темата за края на любимия ми сериал...Не искам да го мисля, единственото, което искам е логичен и нормален финал, без прибързване! Идеята и замисълът на Айше Кутлу, таланта и невероятните усилия на целия екип заслужават един завършен продукт!Един дългоочакван и щастлив завършек на историята Ханде - Керем!Дано!Каквото и да стане, нека са щастливи!
Каквото и да се пише в турските медии, за мен "Почукай на моята врата" ще остане новаторски, невъзможно реален за условията в нашата съседка сериал, сериал, в който открих невероятният талант на Керем Бюрсин и той стана моя фаворит сред всички талантливи турски актьори, сериал,който ме откъсваше от суровата и трудна пандемична обстановка, сериал, който доби световна известност и подкрепа, каквато друг турски такъв не е имал до сега!...
И още - открих всички вас тук, в групата, удовоствието от споделените мисли и чувства, смехът, сълзите, които предизвикаха у мен отделните серии...всичко това си струва и не се забравя!
И има смисъл! Няма да престана да благодаря за възможността!

# 338
  • София
Нищо не разбрах - Асена отрича да има финал през май или какво?

Скрит текст:
От Асена
Bu yersiz haberleri acımasızca yapan herkesi kınıyorum. Sen Çal Kapımı çekimlerine devam ediyor. Gönülden çalışan oyuncu ve ekibimizin motivasyonunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Bu haberleri çıkaranların takipçisiyiz...#SenCalKalpımı

Осъждам всеки, който безмилостно прави тази неоправдана новина. Вие, Play My Door, продължавате да снимате. Никой няма право да разваля мотивацията на нашия искрен актьор и екип. Ние сме последователи на тези, които публикуват тези новини ...#SenCalKalpımı

Bir dizinin elbette bir son bulma süreci vardır. Buna yapım firması ve kanal birlikte karar verir ve zamanı geldiğinde haberi duyurur. Emeğe saygı lütfen...

Разбира се, серията има процес на завършване. Продуцентската компания и каналът решават заедно това и съобщават новините, когато му дойде времето. Моля, уважавайте труда ...

# 339
Предполагам че става въпрос за това защото има много постове които искаха някой да излезе и да потвърди за финал през май  .Ако има нещо друго ще го кача

# 340
  • Пришълец
Гледам тази снимка и си мисля - тези мъже са страшни зевзеци. Керем не е особено висок, 1.79 е според чичко Гугле, но до тези господа стои като великан. Grinning
Скрит текст:
Алекс, напълно съгласна съм - финал през май е абсолютно приемлив и сериалът отвсякъде си се брои за успешен. Стартирал е през летния сезон на 2020-та и е продължил без почивка през целия основен сезон на 2020/2021. Wink Освен това си права, че тези хора имат нужда вече от почивка и наесен с песен да се включат в нови проекти. Надявам се и Ханде, и Керем да се насочат към платформите - заради липсата на цензура и нормалната дължина на епизодите. Едно Нетфликс сериалче им желая, което да ги събере пак заедно. Smirk
Бърборанке, незнайно защо винаги по снимки гледам Керем дали е по-висок и с колко спрямо останалите. Винаги го правя Sweat Smile Може би защото не вярвам напълно на информацията за ръста според Гугъл. Особено откакто го видях до Бурак Йозчивит -

почти колкото него ми изглежда, но единият го броят за висок, а другия не чак толкова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 341
Тази госпожа била журналистка  и приятелка на Гамзе ако може превод че с чичко гугъл нищо не се разбира

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 16:32 от sani1212

# 342
Аз нищо не разбрах, някой е казал, че снимат последни епизоди ли? За какво е коментарът на Асана.

А за Мурат - хубав мъж, не знам какво да кажа, ама пак мисля, че е измислица. Ханде и Керем са супер заети покрай снимките със сериала... тия журналисти в турция нямат ли си друга работа....
Много е гадно да ти се бъркат в живота, да ти приписват връзки с тоз и оня... На Ханде хич не и е леко, особенно ако с този Мурат няма нищо. Сигурно и е обидно да чете, че е спала с тоз или оня, че имала връзка с тоз или оня.
И да има и да няма не им е работа.

А няма ли да имаме фрагмент днес, аз чакам промо на фрагмента, ама няма ...

# 343

#MFYapım Twitter ailemiz 100K oldu!
Hep beraber nice milyonlara, sizi çok seviyoruz...
#MucizeDoktor #SenÇalKapımı

#MFYapımНашето семейство в Twitter е 100 000!
 Заедно ви обичаме до много милиони ...
#MucizeDoktor#SenÇalKapımı
https://twitter.com/mfyapimtv/status/1371831086746066950?s=20

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 16:47 от sani1212

# 344
  • Пришълец
Ханде и Керем до приключване на сериала да не се обвързват с други, не за друго, но да не застрашават здравето си взаимно Joy
Пък и както Кукличка казва при този натоварен график къде време за любов Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт