Отговори
# 390
Вероятно ще лъже, за да държи Серкан. И Дениз ще изчезне, за да не се разведат.
Ама големи са гадове тези. А аз възмездие чакам.

# 391
Снимка от сета:

Прегръдка ли има ... ? по приятелски ...

# 392
Абе как ще е бременна бе хора?! Не ме побърквайте.. Сериозно ли тази мръсница и змия ще преспи с такъв човек.?!??!?!? Веднага да прави аборт, ама веднага! Или някой спешно да я рита в корема и да я събаря по стълбите...!!!!!!!

Дано само е фейк новина, също като наводнението и катастрофата...
Но тая патка, със сигурност няма да си получи наказанието ... Никой няма да се изгаври с нея и да я постави на място, за съжаление.

# 393
  • Плевен / София
Вероятно ще лъже, за да държи Серкан. И Дениз ще изчезне, за да не се разведат.
Ама големи са гадове тези. А аз възмездие чакам.
"йок"....

# 394
юни 2020      март 2021

# 395
Снимка от сета:

Прегръдка ли има ... ? по приятелски ...

Поне нещо да ме развесели след фрага!

Изобщо не трябваше да ни пускат фраг! Колко хубаво си е с поеми, оди, рецепти за кекс!
Само ни ядосаха!

# 396
  • Кърджали
Селин: Няма вероятност те да бъдат щастливи
Еда: Това вярно ли е?
Селин:От къде го чу?
Дениз :Какво искаш от мен?
Селин:Не подписвай анулирането на брака
Еда:Селин, няма никакво значение
Селин: Тка ше започне бракоразводо дело. Тоест Еда няма може да сключи брак 300 дни
Еда:Вярно ли е?
Айдан: Какво има пак?
Еда:Дениз го няма
Еда :Няма го, заминал е.
Еда:Серкан трябва да го знае, ако е вярно
Мело:Останаха осем часа възможност за тпзи подпис
Серкан :осем чса не е дълго време
Еда: Вярно ли е? Бременна ли си?

Едит: Селин евва ли е бременна, няма да играят оо тсзк струна. Но по другата - ще ги залъгва че е бременна, за да се пречка. Все пак тя е на принципа "Ако аз не съм щастлива и те бяма да са."

# 397
Дано е фалшива тревога, че иначе няма да го понеса. Друго от най-омразните ми клишета Rage Този фрагман нещо не ми е вдъхновяващ. Само Ханде е ослепителна Heart Eyes

# 398
Тъкмо виждаш светлина и веднага ще те залеят с небивалици.....
Не ни оставиха и серия да се порадваме.

# 399
Така наех, че дори забравих да ви кажа колко сте страхотни, момичета. Два дни се смея с глас и се възхищавам на творчеството ви. Прекрасни сте. Продължавайте в същия дух, момичета. Поне нещо да ни повдига настроението. Дефне е права. Изобщо да не го бяха пускали. Кате и аз го мразя това клише. За съжаление опасенията ми се оправдаха. И ако това са пренаписвали, какво ли е било първия вариант? Дали са нови сценаристите или са същите, които унищожиха половината символи на сериала?

# 400
# 401
  • Плевен / София
Селин: Няма вероятност те да бъдат щастливи
Еда: Това вярно ли е?
Селин:От къде го чу?
Дениз :Какво искаш от мен?
Селин:Не подписвай анулирането на брака
Еда:Селин, няма никакво значение
Селин: Тка ше започне бракоразводо дело. Тоест Еда няма може да сключи брак 300 дни
Еда:Вярно ли е?
Айдан: Какво има пак?
Еда:Дениз го няма
Еда :Няма го, заминал е.
Еда:Серкан трябва да го знае, ако е вярно
Мело:Останаха осем часа възможност за тпзи подпис
Серкан :осем чса не е дълго време
Еда: Вярно ли е? Бременна ли си?

Едит: Селин евва ли е бременна, няма да играят оо тсзк струна. Но по другата - ще ги залъгва че е бременна, за да се пречка. Все пак тя е на принципа "Ако аз не съм щастлива и те бяма да са."
Ще може да ги залъгва , ако е имало близост между двамата....Ако Серкан го е допуснал....амнезията си е удобно извинение....А ако Еда  го беше направила...той нали беше "изчезнал"....Защо все тя е прецаканата...

# 402
Ами ако кокоша реши да извади бременност от ръкава е време Ферит да пусне снимките им с козела публично навсякъде. В интернет например. Да ходи да доказва после чие е "детето".

# 403

Момичета, обяснете ми как да не вярвам в ХанКер. Викам си фотошоп е (Чудя се какво да измисля, за да може да не съм разочарована, ако няма нищо), ама и в стъклото се вижда, че наистина ръката му е на врата й. Как да не мисля, че ашк вар!

# 404
По-вероятно е да кацнат извънземните, отколкото Селин да хване от Серкан.
Окей, видяхме, че Серкан и Еда ще тръгнат с бялата кола.
Ама г-н Болат да няма gps на bmw-то си и да не могатбда намерят козела? Или го е изхвърлил в някоя канавка. Козел да кара бмв.. Хм.  
"Това вярно ли е", защо ми се струва, че Еда е разбрала за снимките.. Колко му е да става въпрос за бременност от козел. Чудо в биологията!
300 дни? Абсолютно съм готова да чакам 300 дни, а иначе казано - около още 40 епизода 😆
Алекс, викаш да й налеят акъл.. Как? При нея от едното влиза, а от другото излиза. Само мръсните неща се задържат в пространството между ушите.

Дефне, споко, това е заради серията. Вземи едно валидолче 😏

Общи условия

Активация на акаунт