МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 509
  • 795
  •   1
Отговори
# 480
И тук ще попитам, понеже не знам дали всички следят другата тема.
Някой поръчвал ли е четки от Zoeva и какво пристигат?

# 481
Въпрос към пазаруващите от cultbeauty, отиват ли на митница?
Не знам към превозвач или директно до БГ да поръчам.
Може да поръчате директно до България. Пратките спират само на митница в Холандия, което всъщност забавя доставката с няколко дни. Иначе Спиди ги доставят, а в момента има и код за допълнителна отстъпка в размер на 10% - EXTRA10

# 482
  • София
Въпрос към пазаруващите от cultbeauty, отиват ли на митница?
Не знам към превозвач или директно до БГ да поръчам.
Може да поръчате директно до България. Пратките спират само на митница в Холандия, което всъщност забавя доставката с няколко дни. Иначе Спиди ги доставят, а в момента има и код за допълнителна отстъпка в размер на 10% - EXTRA10

Май бъркате сайта, в cultbeauty в момента е 25% отстъпката.... в escentual има код EXTRA10 newsm78

# 483
По принцип беше само за приложението им, но хваща и в сайта. Всъщност така поръчах комплект на Drunk elephant вчера. Надявам се, че не е спрян вече. Съжалявам, ако е. Frowning1

# 484
  • София
По принцип беше само за приложението им, но хваща и в сайта. Всъщност така поръчах комплект на Drunk elephant вчера. Надявам се, че не е спрян вече. Съжалявам, ако е. Frowning1

Да, сигурно е било за вчера, странното е, че не ми излиза приложение в Apple Store.

# 485
Аз също не можах да го намеря, а когато исках да го изтегля ме насочи … в нищото. Grinning Вероятно е само за Англия, нямам идея
Скрит текст:

# 486

Направих справка в имейлите ми от Zoeva и последно когато съм поръчвала са ми изпратили номер за проследяване от DHL. Не мога обаче да кажа дали не е бил превозът само до България и дали после не са го прехвърлили на някакъв вътрешен куриер, което по-скоро ми звучи като малко вероятно, пък и имам някакви бегли спомени, че получавах нещо директно от DHL, така че може би пристигат с DHL.

# 487
  • Пловдив

Направих справка в имейлите ми от Zoeva и последно когато съм поръчвала са ми изпратили номер за проследяване от DHL. Не мога обаче да кажа дали не е бил превозът само до България и дали после не са го прехвърлили на някакъв вътрешен куриер, което по-скоро ми звучи като малко вероятно, пък и имам някакви бегли спомени, че получавах нещо директно от DHL, така че може би пристигат с DHL.

До България пътуват с DHL, после пратките се прехвърлят към Спиди (тази седмица получих последната си пратка от тях).

# 488
  • София
Момичета, дали в Radiant има някакво намаление по случай черния петък?

# 489
Благодаря за отговорите, момичета 🌷
От доста време искам пълен комплект техни четки. Имам няколко от 2013г някъде и не са мръднали, а ги ползвам постоянно. С тази промоция не се сдържах и поръчах ☺

# 490
  • Пловдив
Благодаря за отговорите, момичета 🌷
От доста време искам пълен комплект техни четки. Имам няколко от 2013г някъде и не са мръднали, а ги ползвам постоянно. С тази промоция не се сдържах и поръчах ☺

Аз от 2019 насам събирам цялата колекция Rose Golden Vol.1 Grinning Преди няколко дни се сдобих и с последния сет в колекцията Relaxed

# 491
Мисля, че вече е коментирано, но за пореден(трети или четвърти) път съм малко разочарована от Douglas: тъпите мостри, с които все афишират, че слагат към поръчките все няма никой- ми да му се не знае, при поръчки по 200 и лева …по магазините същото- дори в последната година два пъти ми се случва, че заради готините подаръци към покупка склоняван да си взема нещо( инфото ми е от мейлите, които пращат); и двата пъти в магазина трябваше да попитам след като ми взеха парите и виж ти!!! Все забравили били🤮
При тази конкуренция как си мислят, че се задържат клиенти!!?? Това ми беше последно от тях!!!

# 492
  • София
Да, редовно ги пропускат. 😏

# 493
Директно им искам мостри и то подчертавам на нови парфюми. Правят физиономии, ровят, бавят ме, но аз си стоя и чакам.

# 494
Същото нещо е и при мен. Поръчах палитра и фдт и просто бяха пуснати вътре. Крайно разочарована съм и написах имейл, който се надявам да вземат под внимание.

Общи условия

Активация на акаунт