Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 390
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
И аз не издържах и днес направих тест. 9-ти ден след трансфер на бластоцисти - бета ЧХГ 116.70 Heart

Супер. Честито! Дано всички чакащи да ни се похвалят с такъв положителен резултат!

# 61
Благодаря ви, момичета! Пожелавам го на всички Heart

# 62
Аз приключих 0.2

# 63
Честито на всички с положителни тестове - леко бременеене.
Късмет на чакащите и Горе главата на приключилите този цикъл като мен.
Аз имам едно питане , до колко дни трябва да дойде лелката след спиране на лекарствата? На предишните ми 2 отита бяха свежи трансфери и ми идваше още преди да спра лекарствата -на 8-ми ден след трансфера. Сега беше ЗЕТ и днес ми е 11-ти ден ( лекарствата ги спрях на 9ти ден) , а още няма никой....

# 64
Леле колко положителни тестове.Честито на всички бъдещи мами.Теди на мен ми идва въпреки лекарствата  ,но съм чела че може и до 10 дни да се забави.

# 65
Дойде така чаканата дата за тест,11 ден след трансфер на 1 бластоцист:heart_eyes:
Днес си пуснах теста,следобед чакам резултата Heart Eyes
Вечерта сънувах ужасен кошмар,бях в болница и прокървих Cry Сутринта след лабораторията отидох на църква и се помолих на Бог,да ми позволи да изпитам чувството да бъда майка.Оставих 1 ябълка до иконата и си тръгнах.Дано ме е чул Disappointed

# 66
qwerty9000 стискаме палци .Пожелавам ти го от сърце ❤️Едно тлъсто ЧХГ.

# 67
Честито на всички момичета с +тестове. Късмет на всички очакващи +тестове, а на тези, които за съжаление са приключили с този опит, следващият да е техният!:heart:

Аз днес на своя глава си пуснах Прогестерон, 16ти ден след трансфер на един 5 дневен ембрион.
Резултатът е 39,34 ng/ml.

Референтни стойности:
Фоликуларна фаза 0,21-1,40
Лутенизираща фаза 3,34-25,56
Менопауза 0,21-0,73
На Утрогестан 3х2 табл вагинално съм.
Момичета, моля за мнение тази стойност на Прогестерона дали е добра? Има ли таблица или скала от където да се ориентирам?

# 68
HCG  0.28miu/ml резултат при мен Disappointed

# 69
ljubica2, Tedichka85 и  qwerty9000
Горе главите момичета! Другия път ще се похвалите с положителен резултат!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:00 от li92

# 70
ljubica2, qwerty9000 - съжалявам за отрицателните резултати. Следващият път ще е вашият! Не се отказвайте!

# 71
Здравейте,  момичета! Първо искам да честитя на всички с положителен резултат. Бъдете здрави, лека и безпроблемна бременност до финал.
На момичета с отрицателен резултата само ще кажа, горе главата вие сте силни и можете. Сигурна съм, че скоро всяка една ще успее да сбъдне своята най-голяма мачета.

Аз се завръщам сред вас с очакване на резултата от третия ми трансфер (не знам дали някой ме помни). Днес ми е втори ден на два бластоциста. Но имам сериозен проблем със стомаха, не съм ходила до ВЦ вече пети ден, всеки ден пия сироп Дуфалак, ям киви и сума, дискомфорта е ужасен и това неразположение и пробождания само ме филмират. Моля за съвет, отчаяна съм вече....

# 72
  • София/Севлиево
Аз те помня,нека този път е успешен ❤️
Честито на момичетата с положителни тестчета,а на другите -никакво отказване.Ще бъдете бременни съвсем скоро Hug

# 73
Здравейте,  момичета! Първо искам да честитя на всички с положителен резултат. Бъдете здрави, лека и безпроблемна бременност до финал.
На момичета с отрицателен резултата само ще кажа, горе главата вие сте силни и можете. Сигурна съм, че скоро всяка една ще успее да сбъдне своята най-голяма мачета.

Аз се завръщам сред вас с очакване на резултата от третия ми трансфер (не знам дали някой ме помни). Днес ми е втори ден на два бластоциста. Но имам сериозен проблем със стомаха, не съм ходила до ВЦ вече пети ден, всеки ден пия сироп Дуфалак, ям киви и сума, дискомфорта е ужасен и това неразположение и пробождания само ме филмират. Моля за съвет, отчаяна съм вече....

Стискам ти палци този път всичко да е Ок!
По проблема: вземи си трици, но пшенични и ги яж сутрин с кисело мляко. Днес пробвай сега, за да раздвижиш. Много дни са това, не е Ок. Защо не пробваш със свещички Ева Q?

# 74
Момичета,как се процедира след неуспешен опит Disappointed Някой може ли да ме посъветва нещо,някакви допълнителни изследвания,търси ли се причина за неуспех,защото на  мен в главата ми са само думите на доктора,че няма причина да не се получава бременност.След ембриотрансфера ми върнаха мн.добър бластоцист 4бб. Доктора е в отпуска (майка му е починала) и координаторката ми каза,че ще се свържат с мен другата седмица,а за сега да спра лекарствата и да чакам цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт