Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Честито и от мен.
Аз да се отчета 7-ми ден след трансфер  чхг 79,800
Днес 9-ти ден след трансфера чхг 175
Мисля ,че върви добре засега,но искам да питам трябва ли да пускам още тестове.
Офицялният ни е за 22-ри или да ходя направо на лекар към 26-ти и дали дотогава ще е вече ок за да го види док
Честито! Няма смисъл от повече тестове, след 10 дни  направо на преглед.

# 616
Здравейте. С най голямо удоволствие се записвам в темата и стискам палци скоро всички да видим =. Току що излизам от трансфер на 2 тридневни ембриончета. Останаха още 6, които ще замразим на ден 5ти. Стискайте  палци.

# 617
Здравейте момичета
22.03 беше моя трансфер на 2 петдневни ембриона.
 9 ден  чхг - 81
11 ден       220
14 ден       717
17 ден        2286
Днес отидох на първи преглед 6г.с  3 дни
Има едно ембрионче, но пулса е 105. Доктора каза ела др седмица да видим какво ще е.
Имали сред вас дами със такъв пулс в тази седмица.Забравих да питам доктора колко трябва да е пулса

# 618
Здравейте момичета
22.03 беше моя трансфер на 2 петдневни ембриона.
 9 ден  чхг - 81
11 ден       220
14 ден       717
17 ден        2286
Днес отидох на първи преглед 6г.с  3 дни
Има едно ембрионче, но пулса е 105. Доктора каза ела др седмица да видим какво ще е.
Имали сред вас дами със такъв пулс в тази седмица.Забравих да питам доктора колко трябва да е пулса

Аз също не знам колко трябва да бъде пулса, но ти желая успех до края! Simple Smile

# 619
  • София/Севлиево
Май над 120-130 трябва да е,но не съм сигурна.Всичко ще е наред.В 9-10 г.с.трябва да е около 170.

# 620
гестационна възраст   брой удари / мин.
4-6 седмици   80-85
6 седмици   100-130
7 седмици   130-150
8 седмици   150-170
9 седмици   170-190
10 седмици   170-190
11 седмици   140-160
12-40 седмица   140-160

https://bul.healthcentreforwomen.com/kak-pochuvstvovat-serdcebienie-ploda.html

# 621
При мен на първи преглед( трансфер на 21 март на петдневни)  се видяха две ембриончета. Едното отговарящо на 6г.с+2 и пулс 115, а другото 5г.с+4 с пулс 185 . И аз се зачудих дали са добре, но док нищо не каза. Следващия преглед е средата на май месец

# 622
Здравейте и аз се записвам в чакащите. Днес ми е 4ти ден след трансфер на две замразени 5 дневни ембриона. Имам големи надежди, защото и двете са с направено PGT, едното е балансирано, а другото с възможност за самокорекция.
Това ми е 3ти трансфер и за пръв път нямам никакви усещания, никакви болки, придъпвания и т.н. Надявам се да е добър знак.

Успех на всички чакащи!
Честито и на всички с вече положителни резултати, успех до финал!

# 623
Момичета пуснах си ЧХГ то и ми излезе 25.20 mIU/ml. Днес ми е 9 ден на трансфер на 3 дневни бебчета... кажете добре ли е... ще откача Heart Eyes Heart
Скъпа, как се развиха нещата при теб след хиперстимулацията , нищо не писа, дано всичко да е наред...мисля те и все гледам да не си писала , ама не...Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 624
Здравейте момичета,трансфер на два пет дневни ембриона днес ми е 16 ден от трансфера ЧХГ3251  mIU/ml.И прогестерон 39,32 nmol/l.Не е ли нисичък прогестерона.

# 625
Ухаа страхотен резултат. Честито!
За прогестерона нямам представа, не пише ли реф.  стойности за бременни или нещо друго...?

# 626
Момичета, успех на всички чакащи, на 30ти ми предстои ЗЕТ /трети опит/ и се нареждам отново при вас Simple Smile Някой може ли да сподели колко е бил прогестеронът в деня на ЗЕТ. Моят винаги е около 30 ng/ml и ми казваха, че уж е добре. Сега обаче д-р Персенска ми е назначила и инжекции Прогестан паралелно с Циклогест 2×1. Имам голям страх от инжекции, а тези май не са от приятните, та се чудя толкова ли са необходими при тези стойности на прогестерон.

# 627
Момичета, успех на всички чакащи, на 30ти ми предстои ЗЕТ /трети опит/ и се нареждам отново при вас Simple Smile Някой може ли да сподели колко е бил прогестеронът в деня на ЗЕТ. Моят винаги е около 30 ng/ml и ми казваха, че уж е добре. Сега обаче д-р Персенска ми е назначила и инжекции Прогестан паралелно с Циклогест 2×1. Имам голям страх от инжекции, а тези май не са от приятните, та се чудя толкова ли са необходими при тези стойности на прогестерон.

Аз забременях от трети опит ЗЕТ, прогестерона в деня на трансфера ми беше 42 nmol, което в ng/ml е малко над 13.
Но това е измерване на прогестерона в серума, ако слагаш кринон или утрогестан вагинално, той отива директно в ендометриума и бионаличностна му там е много по-висока, отколото в кръвта.
Четох много проучвания по тази тема, защото след като теста ми беше положителен, спадна още в кръвта и ме хвана шубето. Според стойноста в кръвта, бременността нямаше как да се задържи, но в в матката си е имало достатъчно количество.
Докторката ми казваше,че всичко над 10nmol измерено в кръвта било ок.  А аз се бях бая ошашкала...

# 628
И аз изчетох много материали и смятам, че прогестеронът ми не е бил нисък затова и не ми става ясно защо докторката иска да поставям и инжекции Прогестан. Днес ще говоря с нея дали изобщо има нужда да ги започвам тъй като живея и на 400 км от София и ще ми е доста трудно да ходя през ден за инжекции, надявам се да има друга алтернатива.

# 629
Неви, не е задължително да пътуваш до София за инжекциите, може да си ги слагаш и там, където живееш.

Общи условия

Активация на акаунт