Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 083
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Да, чантичката и аз съм я виждала, май на Витошка в магазина , но в зелено. Мъничка е, вярно е, ама стандартно мъничка (то се вижда де) Пиша, за да кажа, че бяха намалени по едно време бежовата и зелената доста. Дори бях сложила зелената в кошница, пък я махнах и не помня какво поръчах , нещо парите ми идваха много с няколко неща. Та..не бързайте, ако не ви е важно, сигурно пак ще ги намалят. Черната не беше обаче, само бежаво и зелено бяха намалени, някъде май 22 лв или по-малко, нямам спомен вече. Ако имате възможност вижте и в магазина как е и чакайте намалението, ако ви хареса. Аз така бях почнала да правя уж, ама...

# 226
# 227
Да, чантата е малка, може би малко портмоне - да,ще влезе, но голямо, дълго 19-20 см ,няма лесно и спокойно да се побере, освен по диагонал, евентуално... Вижте за отзиви в руския сайт- в браузъра в адреса се сменя : бг_бг с ру_ру/на латиница изписани/. И аз съм заглеждала чантите на ХМ в магазин- или са твърде малки, или са твърде обемни и големи.Иначе имаме няколко чанти, ползваме ги, харесваме си ги, но нашите са по-оптимални като размер, купувани мин.година.

# 228
Има ли банер на сайта? Не го виждам.
И на мен са ми затрили списъка в любими

# 229
  • Пловдив
Тъкмо търсих банер за това намарение да якета на сайта и не го виждам при мен.
Интересно защо този път няма БД без гимнастики за нови акаунти предвид ситуацията.

# 230
На мен ми излиза -30% на избрани якета и то като пуснах гугъл търсене и при мен няма банер на сайта.

# 231
Този банер е за мъжки якета. Излиза в мъжката секция, но в Divided има и някакви дамски, до -30%.
В руския НМ наистина има много отзиви, потвърждавам, в повечето случаи ми е бил полезен. Гледайте и там, когато търсите информация за артикул.

# 232
Аз го виждам като отида на Мъже. Даже преди 2 дни още поръчах яке за мъжа ми.

# 233
Да, май е от преди няколко дни този банер.

# 234
Малък отчет от днес. Всичко съм уцелила
Дънки 36 и топ S

Дънките са много меки и удобни, с висока талия. Точно такъе цвят исках.
Тениска от детската серия 158-164 широка е. Смятам загащена да я нося

И тебиски за малкия

# 235
Всичко е много хубаво и ти стои повече от страхотно! Simple Smile И ние получихме от тениската с рибите, детето много йм се радва.
А линк на дънките, ако може Simple Smile ?

# 236
Всичко е много хубаво и ти стои повече от страхотно! Simple Smile И ние получихме от тениската с рибите, детето много йм се радва.
А линк на дънките, ако може Simple Smile ?
+1 👍

# 237
Супер си, Деси! Flowers Hibiscus

# 238
  • Пловдив
Извинявам се, ако е тъп въпрос.
Направих нова регистрация, но нямам код за БД за нов клиент....

# 239
И на теб супер, аз не влизам във ВУ
Явно са от предишни колекции, но поне аз не помня такива.

Извинявам се, ако е тъп въпрос.
Направих нова регистрация, но нямам код за БД за нов клиент....

Бави се понякога.

Общи условия

Активация на акаунт