Родителите ми го мразят

• 12 581
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
Изобщо не е необходимо за момента да знаят, че продължаваш да се виждаш с него.
Нека мине време и за теб да се уталожат нещата.

# 46
  • София
Авторке,  аз също можех да отида при родителите си след развода с бебе на 10 месеца, но останах сама с детето. И никого не информирам дали се срещам с някого, дали ще се женя за него или ходим да се с....м в тоалетните на кварталната кръчма

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 17:10 от Светулчица

# 47
  • Варна
Малко трудно ще е да не се досетят за връзката й с този предвид, че вероятно те гледат детето, докато тя излиза с новата любов.

# 48
Малко трудно ще е да не се досетят за връзката й с този предвид, че вероятно те гледат детето, докато тя излиза с новата любов.
Така е, в едно жилище сме. Мислех да си наема бавачка, но за тях е обидно. Вариантът ми е скоро да се изнеса, но пък няма да го преживеят.
Изобщо не е необходимо за момента да знаят, че продължаваш да се виждаш с него.
Нека мине време и за теб да се уталожат нещата.
Това и правя, макар, че все ще разберат. Просто се опитвам да не навирам връзката ми в очите им, докато се откажат да "скачат". Грешката ми беше, че по време и след развода станах инфантилна и да се държа като тийн...т.е допуснах да се държат с мен като с такава. Родителите винаги ще смятат, че са прави, а децата им - деца.
Авторке,  аз също можех да отида при родителите си след развода с бебе на 10 месеца, но останах сама с детето. И никого не информирам дали се срещам с някого, дали ще се женя за него или ходим да се с....м в тоалетните на кварталната кръчма
Това трябваше да направя и аз, но в онзи момент мислех като жертва. А и проблемът ми е, че винаги съм била прекалено искрена и подробна....дори без да ме питат. Е, човек се учи от грешките си и се надявам да успея да запазя баланса в семейството.

# 49
Ние с Хайчето мислим еднакво... Много е хубаво да си самостоятелен и да нямаш нужда от никого, докато си градиш кариера, ходиш по любов, а детето през това време е... къде? Nerd

# 50
Оооо, Ромео и Жулиета, класика. Ако и вие така се обичате и няма значение какво мисли останалия свят, стойте си заедно. Пък и си самостоятелна, не е като да разчиташ на родители. Ако той е свястно момче може те да стоплят отношението си като видят че сте идеална двойка заедно, но все пак ако трябва да избираш, трява да избираш. Трудно ще е и в двата случая, но все пак нов мъж се намира, нови родители не.

# 51
  • София
Виж сега, 2 неща от мен, като преминала през ситуация развод, дете, нов мъж. Първо, не си самостоятелна, самостоятелен човек не се връща при мама. Не че има нещо лошо, но ти тръгваш напред с тая самостоятелност, а реално нямаш такава. Трудно е да си сам родител с малко дете, от първо лице го знам, но или се справяш с трудностите и се наричаш самостоятелен, или отиваш да ви гледат вашите и не твърдиш, че си самостоятелна.
Второ, обикновено много се сърдим и цупим на родителите си, пък след някоя година видим, че все пак са били прави и да видели нещо, което нашите влюбени очи са пропуснали.
Та с всичко това казвам, не слагай веднага клеймото "ужасни родители". Направила си грешка веднуж, сега обаче имаш и дете в картинката и очите трябва да са ти отворени на сто.
Той с детето ти познава ли се, виждали ли са се? Бизнесът му сериозен ли е, стабилен ли е? Самостоятелно ли живее, или с мама си и той? Какво не е било наред с предишните му връзки?
Аз лично по никакъв начин не мога да си представя 46 годишен мъж да успее да промени натъкмения си живот по начин, който влючва дете и всички неразбории покрай това. Да преглътне его, да направи безброй компромиси, да постави себе си на второ място.
Абе, червените лампи и на мен ми светят като светофари.

# 52
  • София
Ами, скъсай с този гнет накрая.
Едно здравословно озъбване няма да убие никого - нито теб, нито тях.

Кажи им в прав текст, че животът продължава, че си млада и че пак  ще си позволиш да обичаш. Кажи им с думи прости - подкрепете ме помогнете ми, не ме карайте да чувствам срам и страх, стига ми толкова.

# 53
Оооо, Ромео и Жулиета, класика. Ако и вие така се обичате и няма значение какво мисли останалия свят, стойте си заедно. Пък и си самостоятелна, не е като да разчиташ на родители. Ако той е свястно момче може те да стоплят отношението си като видят че сте идеална двойка заедно, но все пак ако трябва да избираш, трява да избираш. Трудно ще е и в двата случая, но все пак нов мъж се намира, нови родители не.
Ако трябва да съм честна преди време много се смеех на такива теми и дори се е случвало да се шегувам с хората, че живеят в турски сериал.
Баба ми все казваше: "Не се чуди на чуждите съдби, че не се знае къде ще си утре".
Знаете ли....никога не съм си се представяла на тази възраст разведена, с дете и мама и тате да размахват укорително пръсти, че и да се появи мъж, когото обичам от нищото.
Засега ще се опитаме да затоплим отношенията, ако е възможно....ако не съм убедена, че ако се изнеса баба и дядо ще дотичат сами да предлагат помощ с внучето....

# 54
Каквото и да виждат родителите, е обидно да поставят ултиматуми. Сори, но и нашите изобщо не бяха очаровани от избора на партньори и на двете си деца. За брат ми се оказаха прави, за мен сгрешиха, но и през ум не им е минавало да ни се налагат, а какво остава за ултиматуми.

# 55
  • София
Виж сега, 2 неща от мен, като преминала през ситуация развод, дете, нов мъж. Първо, не си самостоятелна, самостоятелен човек не се връща при мама. Не че има нещо лошо, но ти тръгваш напред с тая самостоятелност, а реално нямаш такава. Трудно е да си сам родител с малко дете, от първо лице го знам, но или се справяш с трудностите и се наричаш самостоятелен, или отиваш да ви гледат вашите и не твърдиш, че си самостоятелна.
Второ, обикновено много се сърдим и цупим на родителите си, пък след някоя година видим, че все пак са били прави и да видели нещо, което нашите влюбени очи са пропуснали.
Та с всичко това казвам, не слагай веднага клеймото "ужасни родители". Направила си грешка веднуж, сега обаче имаш и дете в картинката и очите трябва да са ти отворени на сто.
Той с детето ти познава ли се, виждали ли са се? Бизнесът му сериозен ли е, стабилен ли е? Самостоятелно ли живее, или с мама си и той? Какво не е било наред с предишните му връзки?
Аз лично по никакъв начин не мога да си представя 46 годишен мъж да успее да промени натъкмения си живот по начин, който влючва дете и всички неразбории покрай това. Да преглътне его, да направи безброй компромиси, да постави себе си на второ място.

+ 1000000000

# 56
Имал е няколко доста дълги връзки, като последната е приключила с изневяра от страна на жената, за която е искал да се ожени. Просто е сериозен и чувствителен, а не бройкаджия.
Познава сина ми, харесва го и заяви готовност да се грижи за него.
Самостоятелен е откакто се помни, има доста стабилен бизнес и доходи, не живее с роднини Wink
Говорили сме по темата с бъдещото съжителство и проблемите.....каза, че е готов за това.
Може да прозвучи пресилено, но понякога хубавите нещасе случват за миг, а друг път цял живот не е достатъчен.
Иначе се опитах да не се виждаме, да се самонавивам, да го откажа от мен, но месеци по-късно сме заедно.

# 57

Така е, в едно жилище сме. Мислех да си наема бавачка, но за тях е обидно. Вариантът ми е скоро да се изнеса, но пък няма да го преживеят.

Да не си на 15? Какво значи няма да го преживеят? В момента те ли те отглеждат, че всичко в твоя живот трябва да се върти около тяхното мнение? Не е лошо по някакъв начин да им обясниш, че си пълнолетен и пълноправен човек, майка на дете, и можеш да взимаш решения относно своя живот сама.
Иначе и аз съм живял с родители до 28 годишен, такива чудесии не е имало при мен от 17 годишен.

# 58
  • София
Авторке, дай си шанс за щастие.
Просто карай с baby steps, не препускай.

С вашите ще се оправиш, просто им заяви, че нещата няма да са все така и че ще дадеш шанс на себе си.

# 59

Имал е няколко доста дълги връзки, като последната е приключила с изневяра от страна на жената, за която е искал да се ожени. Просто е сериозен и чувствителен, а не бройкаджия.
Познава сина ми, харесва го и заяви готовност да се грижи за него.
Самостоятелен е откакто се помни, има доста стабилен бизнес и доходи, не живее с роднини Wink
Говорили сме по темата с бъдещото съжителство и проблемите.....каза, че е готов за това.
Може да прозвучи пресилено, но понякога хубавите нещасе случват за миг, а друг път цял живот не е достатъчен.
Иначе се опитах да не се виждаме, да се самонавивам, да го откажа от мен, но месеци по-късно сме заедно.
Шегуваш се? Сериозен и чувствителен не женен на 46?
На 40+ една жена да ти изневери...най-вероятно има за какво.
Колко време е прекарал с детето? Та е готова да се грижи за него, все пак това дете си има баща за грижите.

Общи условия

Активация на акаунт