Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 21 993
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен / София
Много ми е интересно как Серкан пред всички тържествено заяви, че повече никога няма да "забрави" Еда....Не дай си боже, ако се случи нова авария и той си удари пак главата ...а тя му е слабото място...и току виж забравил не само последната година....Лошото е, че Селин е в спомените му още от детството ....Няма отърване от нея...

# 631
  • Пришълец

s...v, аз самата греша, не ме притесняват чуждите грешки, но в случая явно така се е получило и съм редактирала част от твоя пост без да искам. Sweat Smile
Наистина много ми хареса това за преходното в непреходността. И сега ми даваш още теми за размисъл: ”...за болката и това как ни променя, за психическата устойчивост, за срещите със собственото си его, за разминаванията между очаквания и реалност, за възможността вместо да стовариш кръста на гърба си - да го прегърнеш....”

Винаги подбирате страхотни цитати Kissing Heart

# 632
  • Кърджали
Следващия път предлагам да забрави детството си.
Въобще това натякване че сякаш е виновен за амнезията ми лази по нервите на моменти...

# 633
Ханде снима в апартамента на Серкан, може пък Еда да му обясни защо каза не..или не.

# 634
hope,  може ли да си открадна това  gif-че за аватар, точно нвщо такова си търсех на Керем/ Серкан?

# 635
  • Плевен / София
Въобще това натякване че сякаш е виновен за амнезията ми лази по нервите на моменти...
Не е виновен разбира се Алекс....Вината му е, че докато не помнеше съзнателно нараняваше Еда....
За последен път ще напиша и млъквам по тази тема
"Теб те няма в миналото ми, няма те в настоящето ми, няма да те има и в бъдещето ми" това не са думи на човек, който иска да възстанови спомените си...търси какво се е случило в тази година....За мен Еда много бързо му прости ....

# 636
  • Пришълец
Магия, това дали го има по-малко, там откъдето ни носиш Grinning

# 637
Flowers Cherry BlossomЗа всички е ясно , че Пилето с болен мозък.Тя е  сценарист и режисьор- постановчик на живота на Серкан след катастрофата, придържаше се много строго към своята история и не позволяваше на никой да обърка плановете ѝ, прекъсваше всеки, който се опитваше да постави под съмнение нейната история.Само сърцето му не можа да покори, както и поведението и отношението на Еда . И когато отношенията между Еда и Серкан излязоха извън нейния контрол ,тя хвърли последния коз  с "хамилето", защото добре знае , че и двамата са честни и отговорни. Ако е била бременна от преди Словения и бременноста ѝ е била начин да върже Серкан- много тъпо , един ДНК тест от него  и тя  е свършена. И тук идва въпросът "Какво искат да ни кажат сценаристите с историята на Еда и Серкан?- че любовта може да преодолее всяко препятствие и да победи всяко зло или ,че не винаги любовта е достатъчна ,за да се справи със злобата и завистта.
   Flowers Cherry BlossomПреди време си мислех по какъв начин Птицата да бъде отстранена от пътя на нашите влюбени и тогава се сещах за вкарване в клиника или директен отстрел с патрон за диво прасе. Сега си мисля , че аналитичния архитект много бързо трябва да разнищи времето от последната си среща с Еда до отказът ѝ, да хване под ръка Мело , която е яла от кокошка крак и не може да пази тайна, да стигне до Пилето, да я хване за един крак и като я завърти над главата си та ....където падне - Дания, Мадагаскар, където си поиска.Ако чуя кудкудякане и видя хвърчаща перушина, ще се чувствам овъзмездена за всички нелепости , които сценаристите сътвориха.Yum

# 638
  • Кърджали
Имам един въпрос, по принцип винаги превеждам целите клипове, но сега има няколко в които освен ЕдСер моментите в тях има и друфи сцени, които поради това, че все оше целият свят ми е крив, нещо не ми се занимава да ги превеждам. Имате ли против в тези клипчета да преведа само ЕдСер моментите...другите са например Айдан и Айфер, нищо важно...

Гледайки отново сцените, Селин изобшо не е бременна. Просто това е поредният ѝ опит да оричинява нещастие...

# 639
  • София
Добро утро, момичета!
Аз си мислех, много от вас искат Айше да се върне, но да не забравяме, че тя беше авторът на "битти" и също нелепата Балджа! Уж е ромком, но сценаристите като забравят да си пият хапчетата и драмата избива! Не могат да си контролират биполярното разтройство 🤪
Мери18 напълно съм съгласна с мнението ти! Няма я житейската достоверност в историята! Няма такава любов, току що зародена като при Еда и Серкан, която да издържи на всички тези препятствия! В живота, дори да простиш ти остава един горчив вкус и недоверие!
Тя голямата любов на Еда и Серкан така и не разбрах на какво се крепи, те дори не си споделят важните неща, какво доверие е това между тях!
Пеперудке за поста ти, че и ти искаш такава любов! Не знам на колко години си, но това е само филм и даже не е житейски достоверен! Един мъж не го слушай какво говори, гледай го какво прави! Това и за Еда се отнася!
Писах в стила "семейни отношения", ще ме прощавате! 🤗😁

Привет, момичета! Flowers Hibiscus

lady laura, написала си: много от вас искат Айше да се върне, но да не забравяме, че тя беше авторът на "битти" и също нелепата Балджа!. Много моля, когато се пише нещо конкретно, както в този случай, да се придържаме към фактите! А според тях, сценаристите на епизод 22 (когато за първи път в серила влиза героинята Бладжа) не са сценаристите от екипа на Айше Кутлу, а новия екип начело с Гюнсу Текер! Точно тогава започна бавното, мъчително и за съжаление устойчиво пропукване по шевовете на прекрасната, романтична, цветна, динамична, богата на символики, митове, легенди, красиви и смислени диалози приказка, написана от Айшу Кутлу и реализирана от екипа сценаристи, с които тя работеше от епизод 1 до 21! Писала съм в темата, че за мен лично някъде там след 22 епизод сериала започна да губи това, което го правеше уникален! Това, което се определя с думи като различен, автентичен, оригинален! Gift Heart

Хубав неделен ден! Nature Cloud

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 16:29 от nrgmama

# 640
Скрит текст:

Селин след фенската любов

Гости, не знам какво слагаш, но картинка, емотикон или снимка не се виждат.

# 641
  • Плевен / София
Нямам какво повече да напиша по новият епизод....

# 642
Марги, след малко приключвам с работата и ще се опитам да намеря, обещавам! ❤

# 643

На мен постоянно . Толкова много напъни от всички непременно да си спомни ,кой каквото иска .
Да е празна чаша ,ще я напълниш , да смениш празния пълнител на химикала с нов -да !  Ама амнезия да лекуваш със сърдене ...............може и да може .Щом с токати в главата стана ........Пълен прогрес /на СЦ/ Медицината да патентова метода .

Еда заложи една каца зеле със захар вместо сол и..."получи се ".

Толкова наивност  ѝ  заложиха СЦ в образа , на нея ..Еда Йълдъз !!!!!!!

# 644
Гости, ама пропускаме един фактор, който оказваше влияние върху Серкан, за да изкаже тези думи - Селин. Всички знаем, че тя му наговори неща против Еда. Логично е, че Серкан ще се пази от нея. Няма как физически, за това го прави с думи. Вярно е, че са гадни и тежки думи, но защо не се държим така и за другите неща, които той изрече на Еда, а помним само лошите?
Сто пъти да идвал на този свят, сто пъти ще се влюбва в нея.
Спази ли тези думи? Спази ги, въпреки всичко друго, което се случваше около тях.

Струва ми се, че драмата в Темата е по-голяма, отколкото в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт