Д-р.Любомир Христов и серклажа Етко тема-3

• 43 582
  • 561
  •   1
Отговори
# 555
Ходих днес при Парушева взе цервикален секрет за фемофлор и ми измери шийката 2,2 оказа се че наистина е къса както Христов каза ще може ли при следваща бременност да износя ако ми постави серклаж Христов

# 556
Можете да се доверите на 100% на д-р Христов. Не е от най-разговорливите, но е професионалист на изключително високо ниво. Имам 2 успешно износени бременности благодарение на него и двама прекрасни сина. Имам конизация и шийката ми в небременно състояние е 2.3см. Потърсих го превантивно, всички ми казваха щом нямаш загуби, може да износиш, но на мен не ми се рискуваше. Първият път предложи да изчакаме, но тъй като пътувах от друг град му казах, че предпочитам да се презастраховам, почти в 4 месец ми направи серклаж по Макдоналд. С втората бременност отново пътувах до София и явно вследтвие на естественото раждане, беше категоричен, че серклаж е нужен и го направи в 13г.с. През цялото време при проблеми се е отзовавал, комуникирахме във Вайбър. Имах бактерия, след направена антибиограма и изписан АБ по нея, тя не се повлия, имаше опасност от преждевременно раждане. Този Човек ми изпрати таблетки до Варна, приготвени в тяхната лаборатория и я излекува. Родих в 39г.с. Каквото и да кажа за него ще е малко, тези доктори са вече на изчезване. И на мен ми се е струвал странен на моменти, но предвид натоварването го разбирам. Ако той ми каже, че шийката ми е еди колко си см, а други лекари я мерят повече, бих заложила на него. Неслучайно хора от цяла България ходят при него. Дълго стана, но дано поне ви помогна да вземете правилното решение. Успех! 🙂

# 557
Благодаря ви , при следваща бременност ще направя серклаж при него

# 558
Здравейте момичета! Преди седмица и половина ми беше направен профилактичен серклаж. Изписаха ми вагиналните капсули лактобацили на Надежда за поставяне 10дена. След поставянето им получавам жълто течение с кафеви нишки. Случвало ли ви се е ?

# 559
Здравейте момичета! Преди седмица и половина ми беше направен профилактичен серклаж. Изписаха ми вагиналните капсули лактобацили на Надежда за поставяне 10дена. След поставянето им получавам жълто течение с кафеви нишки. Случвало ли ви се е ?

На мен не. Най-добре се обадете в манипулационна и питайте дали е нормално. От там ще кажат дали е нужна и консултация с лекаря извършил серклажа.

# 560
Здравейте! Включвам се да споделя, че след първа тежка бременност и все пак износена със серклаж на горещо, износих и втора, този път с ТАС, поставен от др Христов. В 36+4 получих контракции, когато беше назначено и спешното секцио. Благодарна съм на екипа от лекари в болница Надежда, които направиха нашите чудеса възможни - начело др Христов, др Димова, която проследяваше и двете ми бременности и взе най-адекватните възможни решения, др Михова, която направи феталните морфологии, и не на последно място - др Персенска, с помощта на която първата ми бременност се реализира, а вторатс беше спонтанно зачената. Ако имате въпроси относно ТАС, пишете ми. Аз не открих много информация специално за него, нов моя случай се оказа най-адекватното решение. Пожелавам на всички ви успешни бременности!

# 561
Здравейте! Др Христов се нае да ми направи серклаж на горещо (при разкритие 3см и пролабирал мехур) в 22г.с.
Звъннах му от Варна, той беше уговорил всичко по приема ми и същата вечер ме чакаха, а рано сутринта сложиха серклажа. Благодарение на него и др Павлова родих в 39 г.с. Силно ги препоръчвам и им имам пълно доверие.

Общи условия

Активация на акаунт