Любители на Котки - Тема 157

• 32 218
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А Закари умира от страх от шум на торбички.
И Харитон. Всеки път като хвана торбичка или разгъвам чувал за боклук той получава инфаркт.

Бавно малкото превзема любимите кътчета на големия.
Но пък и двамата спят при нас в спалнята. Хари под завивката, а малкото - над.

# 586
Една щастлива за приключение и разузнаване мома. Три дена ще сме на село, да й се по отпусне малко и нейната душичка.

От градски кифльоч, вече е ловкиня(надявам се поне плячката си да не ми я носи в краката 😂)

# 587
Не знма как ще я караме със Зак.Такава страхлива котка,чак не знма как може да се живее по този начин.Фин нямаше страх от нищо.Пусках прахосмукачка.Стигнах до банята,Зак си беше в леглото.В паниката си се изкатери по хавлиите,по плочките и огледалото/??!!/,влезе и се захвана в една кошница,в която държа част от многото бурканчета и ампули с козметика,обърна всичко на пода и част от стъклата се счупиха.Когато се опитах да го махна,заби и завъртя нокът в рамото ми и натъскаше,защото се пробвах да го извадя.Сега имам дупка там и червено в радиус от 3 см.около него.В момента Зак е на втория етаж,под спалнята и не се обажда и не излиза изобщо

# 588
Не знма как ще я караме със Зак.Такава страхлива котка,чак не знма как може да се живее по този начин.Фин нямаше страх от нищо.Пусках прахосмукачка.Стигнах до банята,Зак си беше в леглото.В паниката си се изкатери по хавлиите,по плочките и огледалото/??!!/,влезе и се захвана в една кошница,в която държа част от многото бурканчета и ампули с козметика,обърна всичко на пода и част от стъклата се счупиха.Когато се опитах да го махна,заби и завъртя нокът в рамото ми и натъскаше,защото се пробвах да го извадя.Сега имам дупка там и червено в радиус от 3 см.около него.В момента Зак е на втория етаж,под спалнята и не се обажда и не излиза изобщо
Защо ли ми е познато? Предполагам и на много други хора. Прахосмукачката побърква повечето котки. Мъри от голямата се скрива някъде и не се показва с часове. Роботчето го избягва, като се приближи до нея, но без паника.

# 589
  • Между гори и планини
От моите котки, само женските не се впечатляват он прахосмукачката. Кети тряба да я изгоня от дивана, за да изчистя. Памук изпада в шок, Чери е умен и още докато чистя прах изчезва. Него го е страх от чужди хора,  и шумене на торбичка. Ако много ми досажда докато готвя, пускам торбичка в действие и той изчезва..

# 590
И моя котарак е много страхлив. Дали ще е прахосмукачка, сешоар, пералня, бяга и се крие, докато се престраши да иде на разузнаване. А ако се появи външен човек може с часове да не се покаже. Чак се чудя как е същото коте, което ни нападаше смело да хапе и дере преди време.

# 591
  • Стара Загора
Момичета, не съм писала много време, но да се похваля. След четири месечна творческа криза по измисляне на име... Моля, запознайте се с Локум.

Съседите сигурно ме мислят за побъркана, че по цял ден крещя за локум...

# 592
От прахосмукачка, сешуар, пералня, блендер никой не се плаши много. Поослушват се да разберат от къде идва звука и толкова.
Но има нещо, което продължава да плаши много Стрхливка и не мога да разбера какво. В един момент се снишава и с бяг отива в отдалечената мъничка тоалетна и се свива, свива, да има как ще се навре под тръгата на тоалетната. Sob Отивам, говоря, моля, каня, галя, викам - не мърда. Само ако има как още повече се свира под тръбата. Прекарва там по няколко часа.
В един период мислих, че когато всички се съберем вкъщи ѝ идваме много и се плаши, че обикаляме из къщи, говорим си високо, работи телевизор. Вчера обаче, както си стоеше на дървото, аз си облякох якето и минах облечена по стаите да нагледам къщата на тръгване за работа и това коте като ме чу (или видя не знам), хукна и се навря пак там. Живее в някакъв страх това коте, но не мога да разбера от какво. Sad

# 593
  • София
Някой в предните постове беше споменал, че котето му се плаши от шумкащо яке....

# 594
А Фин нямаше страх от нищо Толкова тежка и спокойна котка беше!

# 595
Red Soul,
Не го дразни Зак. Знам че не го правиш нарочно Simple Smile
Има спомени момчето.
Моите всички са и са били с ужас от прахосмухачка.
А Сивчо ме сбърква. Поглежда си отражението в прозореца - съска му ядно.
Вчера - аз работя, тя ляга на дована облизва се, обръща се и вижда сянката си, бегла сянка!!!!, във възглавницата и съска. Пак ляга заспива и след 30 Мин с гръм и трясък скача, подскача, съска - просто като се обръща на сън на др. Страна е видяла сянка край себе си... собствена ..
Така че...

# 596
  • София
Наш Рони, който на 18 навършва 7 месеца от хиперактивно котенце се превърна в опърничав тийн. Добро и умно животно е, но си има и своите трески за дялане. Много държи някой да се занимава с него като е буден и много мяука докато не го постигне. Да се занимава не е да се гушка, разбира се, а да му се предлагат разнообразни  игри. Ако седна на дивана да гледам телевизия и игнорирам мяукането идва и ме закача с нокти по краката. Иска и да излиза навън. Не го е страх от прахосмукачката, спазва дистанция, но не бяга паничиски като старият ми котарак. Той пък в последните си години се престрашаваше и скачаше да я бие. От хора също май не го е страх. Бях го пуснала на площадката и като чу съседите да излизат хукна да види, какво става.

# 597
  • София
Страх има моменти в които се плаши от нещо или стряска, но не са много.
Вчера пусках прахосмукачката, голяма перяща на Бош и се наложи с края да го подбутна за да мога и там да изчистя, защото не и обръща внимание и не се мести. Ако пусна примерно кафемелачка, в първият момент наостря уши или се скрива, ако е било много рязко, но след няколко минути си се връща към нормалното си поведение или дори идва да види какво става.

# 598
Съседите сигурно ме мислят за побъркана, че по цял ден крещя за локум...

Joy Joy
Покани ги на кафе с Локум Joy

# 599
Фин тичаше нарочно, когато използвах сешоара и се буташе да го суша. Когато го решех, пусках прахосмукачка заедно с фурминатора и събирах всичко н амомента. Дори имам клипче как прахосмуча Фин, а той се върти блаженно.
Не го дразня нарочно, но ми е трудно да се съобразявам с всичките му страхове. От румбата и бравата не се плаши, но голямата прахосмукапка, чували, чанти, фолио. изпада в истерия
Локум е чудно име. Много ми харесва, заедно с Плъх, Страх Simple Smile Детето искаше Тибо да се казва Сатурн и бяхме поръчали и нашийник с името му, защото той така или иначе не си знаел името, според жената, която го предлагаше

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 22:24 от red soul

Общи условия

Активация на акаунт