"Искам си нещата"

• 9 959
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
Обзалагам се, че е към 40 год.Stuck Out Tongue
Ти гледай да не ти дойде  и с касовите бележки от ресторанти и кафета, щото един мой бивш всичко събираше и после каза, че съм му струвала 500 лв.- чинно беше изчислил моята консумация. Не си ги иска де, само отбеляза жертвата си.

# 61
Ти гледай да не ти дойде  и с касовите бележки от ресторанти и кафета, щото един мой бивш всичко събираше и после каза, че съм му струвала 500 лв.- чинно беше изчислил моята консумация. Не си ги иска де, само отбеляза жертвата си.
Е този си е връх на мизерността.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 11:28 от Uncommon

# 62
Целта му е да привлича внимание. Безразличие трябва в случая. Връща ги със спедиторска фирма и отрязва всички контакти.

# 63
  • Сф
Тези хора просто са насилници.И психически и физически в последствие. В началото се прикриват обаче и добре, че тук не се е стигнало до някоя по-голяма драма. Те мислят така- инвестирал съм в теб, ти си боклук, издъни се, каквото и да е- искам си нещата, ти не ги заслужаваш, демек - излъгала си ме, че си свестна. И тормозят, еле като си пийнат се присещат.Та само отпор и заплаха от мъж върши работа+ да върне по- скъпите неща, та да е щастлив. И тя да почерпи, че се е оттървала на такъв ранен етап и без последствия.

# 64
  • София

Боже, какви мизерници има на тоя свят Smile

# 65
Аз бих ги върнала, но ще ми е много обидно. Вероятно дълго ще се питам, къде съм спала, че съм се забъркала с подобен мухльо. Няма да поискам моите подаръци обратно.

# 66
  • Пловдив
Тези хора просто са насилници.И психически и физически в последствие.
Сега е модно на всяка крачка да се вижда някакъв вид насилие, но на мен, без да изключвам напълно, разбира се, версията за насилник, по-вероятна ми се вижда тази за обикновен пинтия / сметкаджия. Сега, вярно, нормалният пинтия по възможност изобщо не се харчи за подаръци, но варианти всякакви.

# 67
  • София
Върни ги. И той е кретен, ама и ти си стискаш поличките и чантичките.
Жалко, че сте се разделили.

# 68
Забравих да допълня, че след време ( няколко години) чрез фб с мен се свърза една дама, която твърдеше, че е имала връзка с въпросния господин след мвн и той не спирал говори за моя милост, каква съм долна използвачка и как той веднъж ме отвел на море .

# 69
Ама моля ви, един мой бивш поиска да му върна паролата за електронната ми поща. Та, якета, чаши...това са тривиални неща за болния мозък.

# 70
  • Пловдив
Е, това с паролата е символично някак. Sunglasses Както да се подстрижеш след неуспешна връзка, да изгориш общите снимки и т.н.

# 71
  • София

Бих му казала, че ако ме притесни още веднъж ще се обърна към прокуратурата.

Да се научи да си плаща цената, щом иска да губи времето на жените.
Правдива сума за житейски урок.

# 72
Как се връща парола?

# 73
  • Пловдив
Като я смениш, вероятно. Да не я ползваш.

# 74
Как се връща парола?
Е, как, дадох му паролата просто. И си направих друга поща. Човекът много се вълнуваше да получи достъп до социалните мрежи, в които евентуално съм влязла с тази поща. Аз, разбира се, не я ползвах.

Общи условия

Активация на акаунт