Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 200
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Лилавата серия на Лореал про е страхотна за мен.

Моят фризьор ми препоръча горещо маската за коса за лятото, като най- вече натърти докато съм на море, да я ползвам ежедневно след плаж вместо шампоан.
Принципно косата ми е доста жива и жилава, но напоследък й се събра по- често боядисване, както и вече "отметнах" едни близо две морски седмици и явно се е поизсушила.

# 541
  • София
Моята след морето  е ад ! Хем в голям процент бях с шапка , прибрана коса, обаче пак е зле. Сега отивам на фризьор, карах дъщеря ми да ме снима преди фризьора и щом и тя каза , ще изглежда ужасно значи смятайте Joy

Толкова се чудя дали да не я карам да сложи по тъмен цвят. Или малко по светъл. Не мога да реша. Ще го стрелям на момента.

# 542
Най добре е кой както се хареса .
Косата ми е болна тема ,защото е страшно суха и е подобна на тази която ще видите .
Но използвам само четка ,гребена е невъзможно да ми помогне .
Въпроса ми е може ли да ползвам продукти и поне малко да се оправи .
Да е тънка и да не е обемна .
Пресата не ме устройва ,че е краткотраен ефект .

Същата е ..а си мечтая за
Препоръчвам ти
https://www.xpertbeauty.bg/shampoan-joico-moisture-recovery-300ml
Сега е на промоция

# 543
Даже и безплатна доставка до утре, ма голяма патица, що не поръчах и балсама.... Има ли полза само с шампоана?

# 544
  • София
Подстригването е велика работа ! Не личи на снимката но над 10-15см си заминаха. Толкова хубава се чувствам Heart

# 545
Наистина страхотна промяна, браво на теб!
В моя град има една, която носеше доста време коса до кръста, но толкова ужасна - руса, изтънели краища, суха, наскоро я видях, че я е скъсила и си казах ее тая най-накрая си е отрязала метлата, ужасна беше. С години ходеше така, само и само да е дълга, но не винаги дългата коса е красива.

# 546
Елена, много добра промяна, браво!

# 547
Най добре е кой както се хареса .
Косата ми е болна тема ,защото е страшно суха и е подобна на тази която ще видите .
Но използвам само четка ,гребена е невъзможно да ми помогне .
Въпроса ми е може ли да ползвам продукти и поне малко да се оправи .
Да е тънка и да не е обемна .
Пресата не ме устройва ,че е краткотраен ефект .

Същата е ..а си мечтая за
Препоръчвам ти
https://www.xpertbeauty.bg/shampoan-joico-moisture-recovery-300ml
Сега е на промоция

Благодаря ти много .
Дано успея да го намеря в моя град

# 548
  • Някъде там
Елена, супер свежа и готина прическа.

# 549
Елена, супер е станала, и на мен много ми харесва. Flowers Hibiscus

Аз се чудя за моята - скъсих я малко, но се чудя дали да не се разделя с още няколко см. Много суха и хвърчаща ми изглежда, прилагам снимка:
Скрит текст:

Ще се радвам на съвети какво точно да я правя. Persevere

# 550
  • София
С. на мен ми се струва , че не ти е сух. Съвсем  ок ми изглежда.

Благодаря ви. Никога не съм била фен на дългата коса с цената на всичко.  Даже на фризьорката и беше странно колко много и разрешавам да отреже.

# 551
Елена, супер е станала, и на мен много ми харесва. Flowers Hibiscus

Аз се чудя за моята - скъсих я малко, но се чудя дали да не се разделя с още няколко см. Много суха и хвърчаща ми изглежда, прилагам снимка:
Скрит текст:

Ще се радвам на съвети какво точно да я правя. Persevere

Аз не бих скъсила още, защото ще стане прекалено късо, пък и косата ти е добре.

Елена косата ти е много освежена .Сигурна съм, че чувстваш една приятна лекота и пъргавина на косъма. Цвета пипа ли го, защото ми изглежда различен?

# 552
Хубава промяна, Елена! Браво!
Никога не съм разбирала "страстта" за дълга коса, пък било то и на всяка цена.
Като голям фен на промяна във визии и прически, ако отида на фризьор и се дърпа да ме постриже, без да се обоснове от типа на "няма да Ви пострижа, смятам, че няма да ви отива, защото...", ставам и си заминавам. Не за друго, а практиката и опита във времето са ме научили, че такива обикновено или не могат да правят/ поддържат прически, различни от изравняване/ обиране на крайчетата на дълга коса, или просто ги мързи, като едното е следствие на другото.

# 553
  • София
Мими, боядисана съм , да. Няколко номера смеси , но основно 7- мици.

# 554
Елена, разкошна прическа и много красива коса. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт