Студенти ~ Набор 2001 ~ Тема 84

• 48 210
  • 344
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Привет, момичета!
На моя тепърва му предстои сесия, а изпитите са на много неудобни дати, защото между тях е Хилс оф рок, за който имаме билети от 3год, та ще си дойде само за концерта,  дори морето с нас трябва да пропусне. После май го чакат два практикума, през август и септември, та това лято съвсем отече. Дано успява да си почива междувременно, че и работи, а истинска почивка не се очертава.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 16:10 от liani

# 181
Моят син също завърши втори курс. Работи по специалността си. В същата фирма щи изкара и стажа си. Харесва му работата, екипа, условията. Мисли за море, но понеже е с претенции морето да не е България, та не знам какво ще измислят с колегите си от университета.
Желая на всички деца и мами слънчево и весело лято.

# 182
  • Варна
Здравейте момичета!
Яна, също бих живяла във Франция, прекрасна е!
Вече от седмица щерката е в UCLA, Лос Анжелис на стаж. Ще работи до края на август. Още първият ден заяви, че не ѝ се връща, но сега като че ли поохлади страстите, работата изисква много концентрация. Казва,че отива първа и си тръгва след всички, защото останалите са поне с две години по-възрастни и имат  повече знания. В началото на юли ще пътуват до Ню Йорк с групата, много се вълнува, мечтаеше да го посети.

Лиани, само за един концерт на Ѝйгълс тъжи, беше завчера, пропусна го, билетите бяха купени преди да я одобрят за стажа.
Охлювче, защо е отслабнал толкова много? Моята казва,че ще се върне търкаляйки се, хранят ги непрекъснато.. Флаш да каже също, подобни мерки са мечта за моите момичета, но там предполагам, е ген.

# 183
ЛюбОff, много беше качил килограмите.Той е висок, но миналото лято като се прибра ситуацията  беше извън контрол:)
Сега спазва режим и три пъти седмично е на фитнес.

# 184
  • Варна
Добър вечер!
Моята девойка все още е в София, въпреки, че изпитите минаха успешно.
Стажува за кореан бюти уиик,  а сега работи на индийския фестивал.
А ние я чакаме да се прибере.

# 185
  • No Line On The Horizon
Дъщеря ми реши да прекъсне за година, надявам се да си довърши образованието. Сега си търси работа, защото е ясно, че трябва нещо да прави.

# 186
Колко шарени съдби Hug прекрасни деца Hug
Моята си учи. Ако намери нещо по специалността, което да не й пречи, може и да поработи. Успешно завърши 2 курс. От догодина така или иначе дежурят в клиника. Доброволства в Зелени балкани. Гаджето й се записа да учи в същия университет, друга специалност. Предстоят няколко летни пътувания и то ваканцията минала...

# 187
  • Варна
Фрос, сред съучениците на щерката някои смениха желания, цели. Младост е, могат да опитват, да променят идеи.
Обстоятелствата ме запознаха с разни младежи, които пътуват по света, поработват на разнообразни места, не носят тежестта на нечии очаквания, просто живеят пълнокръвно днес. Завидях на тази свобода и лекота, с която живеят.

# 188
  • Варна
Моята имала още 2 изпита. Объркала съм се.

# 189
  • София
Ехаа, наистина е шарен животът!

fros най-добрата приятелка на дъщерята прекъсна след първи курс, защото не и харесваше специалността и не виждаше смисъл да я учи. Поработи една година и сега кандидатства нещо коренно различно. Съквартирантката на дъщеря ми във Франция започна медицина и в рамките на първи курс 2 пъти си смени специалността - мина през life sciences и сега е математика и информатика и твърди, че това е нейното. Сега им е времето да опитват. Ние навремето не бяхме толкова смели.
flash и моята трябваше да подготви офис облекло за стажа Simple Smile
любоff браво Лос Анджелис и UCLA. Ню Йорк за мен е най-впечатляващия град, който съм виждала, бях горе-долу на нейните години като го посетих.

# 190
А моят син...По скоро е разочарован от обучението си в ТУ ( компютърни системи и технологии на немски език ), но пък не иска да се откаже. Щял да си го довършва до края. ..Сега започна работа в Телъс, да придобие накакви трудови навици на първо време.

# 191
  • София
Моят син си е тук, още няма резултати от изпитите, ще ги държат в напрежение до след седмица, когато би трябвало да си ги разбере.
На стаж е в една консултантска фирма тук за два месеца, после на море с нас, с приятели и обратно в Лондон, където трябва да си местят жилището - стават четирима.
От стажа е доволен - вкараха ги в цялостния корпоративен живот от многото работа и задачки за всевъзможни бизнеси и старт ъп-и и достъпи до сайтове за фин. информация, през town halls, days off за разтоварване с колегите, излизания вечер, всичко... Интересното е, че повечето му колеги също са завършили в Англия, явно си подбират и стажантите по този признак. Simple SmileИзобщо съчетава полезното с приятното Blush Купи си и той офис-облекло за стажа, разбирайте блузи с якичка и някоя и друга ризка, които носи с дънки (нескъсани Stuck Out Tongue Closed Eyes).
Не иска да остава там след завършване на образованието.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 14:15 от BFF_

# 192
  • Пловдив
писах, писах и интернетът ми прекъсна
сега отново

fros, важно е да е здрава девойката. Хубавото на унито е, че винаги можеш да смениш посоката, ако видиш, че започнатото не е твоето. Пък може и след година да има повече хъс и да довърши започнатото. Ковид пандемията се отрази на всички по едини или друг начин. Успех от мен, каквото и да реши.
И прегръдки.

# 193
А моят син...По скоро е разочарован от обучението си в ТУ ( компютърни системи и технологии на немски език ), но пък не иска да се откаже. Щял да си го довършва до края. ..Сега започна работа в Телъс, да придобие накакви трудови навици на първо време.
Ogan1, спомням си едни комуникации от преди две години...
И моят е по-скоро  разочаровен от СУ ,  а  той не е от споделящите и оплакващи се Frowning1.  Къде външните обстоятелства, къде липса на информация и на нагласа взимат превес в решенията ни.
Но борят се момчетата за място под сланцето ! Sunglasses Пък и има време за равносметки , още са в началото.

# 194
Здравей Роки. 😀
Бях се сетила за Вас преди време, какво записа синът ти в СУ?

Общи условия

Активация на акаунт