Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 97 876
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 1 365
  • В градината...
Витаминче, 85  ханш, леле. Роклята ти е чудна.
Reunion, аз също имам 12 да свалям, но не виждам перспектива това да стане.
Лайт, отиват ти тези цветове.

# 1 366
  • София
Перуника, не е невъзможно. Малко режимно хранене и движение. Ще ги сваля.

# 1 367
Витаминче, 85  ханш, леле. Роклята ти е чудна.
Аз и на 5 ще съм доволна, аман от тези карантини дето стояхме вкъщи и ги навъртяхме.
Reunion, я кажи како режимно хранене прави ти?

# 1 368
И аз съм с бая килца за сваляне. Преди 5 години тренирах редовно и бях на режим, свалих ги на 61. Никакви тестени, хляб, никакво пържено (по начало избягвам), никаква захар, само плодове и то в ограничени количества. Алкохол не пия, не пуша, обаче за шоколад и сладко умирам.
Тренирах силово щанги с инструктор, под наблюдение - хранителният ми режим беше най-общо сутрин и обед протеини, зеленчуци и мазнини, и вечер протеини, въглехидрати и зеленчуци, плодове само в междинните закуски, по малко ядки също. Даже мед не ми даваше да ям. Бях отказала и шоколада, хрупах натрошено какао и по веднъж в месеца си позволявах 99 % натурален. И по две-три кафета без захар всеки ден, едното преди тренировка. Не пиех добавки освен рибено масло заради омегите и витамин D.
9 месеца всичко беше приказка и после собственикът на залата провали нещата. Пробвах още 5 месеца сама, ама не става, зациклих. Решила съм да подновявам, но без треньор няма да стане, а и с хормоните нямам идея как съм. И готвя за трима мъже, които са стройни и атлетични и лапат като змейове.
После как да хвърля тъмните дрехи... Днес изпрах светлите ризи и блузи след зимния им престой в гардероба и си харесах и поръчах бели кецки:

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 22:29 от Анонимен

# 1 369
Змията и ти сега ме карате да се замисля за едно такова. Само веднъж съм карала мотор, но голям и тежък и леко се стреснах.
Скутер с автоматични скорости се кара лесно. Даже по-големите са по-стабилни на пътя. А усещането за свобода е еднакво. За удобството през лятото и в трафика да не говорим. Опитай, Reunion, сигурна съм че ще ти хареса. 125cc е чудесен избор - не много мощни и тежки, но не и съвсем туткави като 50cc. И съвсем не е задължително да е Vespa. Аз просто сбъднах отдавнашен мерак. На Змия KYMCO-то е много здрава и готина машина.
Витаминче, страхотна рокля и наистина ти стои - качай по-често снимки, страшно ми харесваш!
Лайт, както винаги е прекрасна!
На Змия и Рокстар честит имен ден! Бъдете здрави и щастливи, момичета!

# 1 370
Благодаря ви за милите думи, момичета Hug
Килцата ще ги мисля след Великден. С това студено време си ми се яде и още си нося Коледните Joy
По празниците не мога да се дерзая за тях. Пък и обожавам домашен козунак Blush Мисля да врътна няколко и тази година Joy
Между другото, тези дни четох някъде, че с възрастта и излизането от детеродна възраст обиколката на ханша започва да намалява. При Витаминчето случаят определено не е такъв, тя е фина просто.
При мен вече като да се забелязва такава тенденция. Преди обиколките на гръдната и ханша бяха еднакви, сега ханшът ми е с 3 см по-малко и по-отпуснат, естествено. И понеже нищо в природата не се губи, тези сантиметри се качиха на талията Joy

# 1 371
Моят мъж трябва да почерпи: че е именик, а и нали счупеното носи щастие (особено, когато се счупи параванът в банята без никой да е в нея 🤪

# 1 372
Витаминче, 85  ханш, леле. Роклята ти е чудна.
Благодаря,  Перуника. Винаги съм била слаба, а и костната ми структура е доста фина. Възрастово още не съм за темата ви, но съм по-близо до вашия стил, отколкото до моята възрастова група Simple Smile

По неприятни причини се наложи да мина на нисковъглехидратно хранене и доста бързо свалих 2 кг (ма то аз нямам какво да свалям..не беше това причината за смяната на храненето..)
Която иска, може да опита. В 2 теми много момичета пишат, че бързо виждат резултат.

О, и честит имен ден на всички празнуващи!

# 1 373
Честити да са именничките,много обичани ,ценени и щастливи!
Аничка,честит и на теб именник,със здраве да си го ползваш!

# 1 374
Честит Имен ден на всички именички и именици! 🌺
Бъдете здрави, щастливи и цветни, и нека всеки ден имате повод да се усмихвате! Весел празник! 🥂

Аничка, много неприятно! Добре, че никой не е пострадал.

# 1 375
Хубав празник на всички цветенца в темата Flowers Hibiscus Все така свежи и очарователни бъдете, момичета!
Прекрасен ден и на всички празнуващи семейства!
И да не пропуснете да ни се покажете Grinning

# 1 376
  • София
Моят мъж се събуди кисел и отиде нанякъде. Аз след малко отивам на шопинг, малко да си оправя настроението. Нагласих се с бяла овърсайз риза и дънки.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 11:42 от Rockstar

# 1 377
  • В градината...
Аничка, явно просто е трябвало да се смени.
За ханша и аз забелязвам, че вече не расте така драстично като на младини. Сега се трупат по ръце, бюст, талия. Мисля, че е от естрогените. Винаги съм била слаба от талията нагоре, с хубави рамене. Макар и с широки рамене и мускулеста. Сега съм като гюллетласкачка.

# 1 378
  • Sofia
При мен  ханша винаги е бил с 6 см по-малко от бюста,  което прави различен размер дрехи горна и долна част,  а за роклите трудно.

# 1 379
  • В градината...
При мен винаги ханшът е с 20 см.по-голям от бюста. Независимо дали дебелея или слабея. Раменете са ми колкото ханша.

Общи условия

Активация на акаунт