НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 4

• 20 773
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Аз не бих се ваксинирала...никога. На мнение съм, че са прекалено скорошни тези ваксини и все още няма достатъчно изследвания за странични ефекти и последици за организма в дългосрочен план. А и ваксините не предпазват от разболяване, а по-скоро за по-леко прекарване на болестта. Също съм от тези с “екстрите” - тромбофилия. Не съм обсъждала нито с ЛЛ, нито с педиатъра възможността за ваксиниране, но така или иначе не проявявам интерес, но и не бих спряла никой, който иска да се ваксинира и би се почувствал по-сигурен, ако има поставена ваксина.
Здравей.
Аз съм на същото  мнение със вас

# 181
  • София
Аз ще се боцна 100 про.
Втори път не искам да минавам през тоя ад.
Но и не бързам: имам висок титър антитела и мога да изкарам до лятото с тоя начин на живот (доста изолиран). Просто чакам ЛЛ да ми се обади ама май няма да е скоро:/

# 182
  • Варна
Ваксинирани сме с моя мъж. Не съм спирала да кърмя. Слаби странични ефекти имахме двамата - леко втрисане и болка в ръката. На малкия никакви реакции.
Много се радвам, че се ваксинирахме, защото скоро имахме много близък контакт със заразени и нямаше да ни се размине. Беше със семейството на сестра ми и въобще не сме се пазили, падна голямо гушкане и с децата. Един ден по-късно се тръшнаха болни и още се лекуват, на нас (засега) нищо ни няма две седмици по-късно.

# 183
  • София
Лили, браво, че сте отървали кожата така!
Танчето, е как са му малки 68 и 74? Astonished той колко е голям?

# 184
Лили, браво, че сте отървали кожата така!
Танчето, е как са му малки 68 и 74? Astonished той колко е голям?
Danny 68 му станаха малки а 74 като ги купих и му ги обличах някой се оказаха тесни не знам тези шивачки изобщо как им слагат номерата и как ги шият.
8500 кг 69 см 5 месеца и 6 дни сме

# 185
Турските дрешки сякаш са умалени. Това са моите наблюдения поне.

# 186
Филипакис също е голям и слаб българин. По последни данни от заветната дата 01.04. (4 месеца и 2 дни) е 68 санта и 6800 грама. Педито милата ми вика това дете хич не му личи, че е на смесено хранене, наддава си като кърмаче. Ще минавам на 74-ти размер аз, обаче явно не търпи жега, та не знам какво ще правя в тия идващите месеци с преходните сезони, където ни е горещо, ни е студено. Демек ни да го навлечеш, ни да го разгологъзиш съвсем.

Иначе драйфа на поразия и понеже аз така и не инвестирах в сушилня, ще си се запася с повече бройки. Вдигне си краката - аферата драйфус, напъне си главата да я вдигне - аферата драйфус, напъне се за пръцкане - айде пак. Изобщо до гуша ми е вече с това драйфане. Дано да е момче и второто, белким да не идат зян тия дрехи. Ако не - ще е мъжко момиче от малко. 🤣

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 12:45 от Misery.

# 187
Ние вчера бяхме на консултация - момата е 66 см. и 6700 гр. на 4 месеца и 20 дни. А бяха я обевили за прекалено недохранена. Помните драмите ми с това, че ненаддава.
Още носи 62 размер дрехи. Дори има костюмче на Тополино, което е 56 й става.
Ако някоя мама иска дрешки за момченце, може да ми пише. Имам цял чувал.
Госпожицата не върви да облича твърде момчешки дрехи. Иначе си носи синьо якенце и една позната като ни видя пита "Той как се казва?" 😂

# 188
Браво, Helinor,  че се справихте с проблемите, все още сте само на кърма нали? А дрехите 62 размер нали са до 62см, как още ги носи? Или аз се бъркам нещо? Ние отдавна минахме на 6-9 месеца, защото предпочитам да са му по-свободни.
Моят юнак на 5 месеца беше 8.140, 67см по мое премерване. Най-накрая започна да забавя темпото с наддаването, много натежа.

# 189
Турските дрешки сякаш са умалени. Това са моите наблюдения поне.
Старая се  да му вземам български дрешки  но все пак той си расте и бързо ги израства.
Всички бебоци да са  ни живи и здрави и много да  ни  радват.
Ние във момента се готвим да ходим на разходка.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 11:49 от Tan4eto.23

# 190
Божо е 67 см и 6.800 на 5 месеца и една седмица. Още си носи дрехи 65-68 см

# 191
Дух здравей.
Твоето бебче колко се роди.
Аз го родих 3290кг 52 см
Когато бяхме на конституция
На 5 ти Април  педиатърката ми го притегли 8400 кг 69 см
На 5ти Ноември 2020 е роден

# 192
Пистачио, да, само на кърма сме. Регулираха се нещата. Иначе, мъжа ми от преди две седмици ме агитирва да започна да захранвам. Сега вече се успокои. 😀
Ами, дрехи за 3-6 месеца си носи. Няма 68 розмер все още. Скоро ще минем на него, де. Гащеризоните, обаче, много бързо умаляват.

# 193
Малкия е тапичка - последно беше 62см и 7100 г - седмица преди да навърши четири месеца. Сега обаче - три седмици по-късно- май се е издължил доста - 68-ми номер вече са му точно, някои 74 също са ок. На кърма е само милия, не знам що така наддава, този месец пак ще чукнем 800 - 900 г сигурно, но се надявам като почне захранването, пълзенето и т.н. да си дойдат нещата на място.

# 194
Малкия е тапичка - последно беше 62см и 7100 г - седмица преди да навърши четири месеца. Сега обаче - три седмици по-късно- май се е издължил доста - 68-ми номер вече са му точно, някои 74 също са ок. На кърма е само милия, не знам що така наддава, този месец пак ще чукнем 800 - 900 г сигурно, но се надявам като почне захранването, пълзенето и т.н. да си дойдат нещата на място.
Vessy  важното е че се храни добре и да ти е здравичак.
То някой път дрешките не си отговарят номера..

Общи условия

Активация на акаунт