🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 4

• 26 009
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мен изключително ме дразни непрекъснатото повтаряне от водещите на фразите "арменски номера", "по арменска линия" и "еврейски номера" /второ снощи беше употребено за нещо във връзка с Етиен/. Това тъпо заиграване на етническа основа хич не е смешно и забавно.

Абсолютно! Нямам нищо еврейско или арменско, така че не е лично, но е тъпо и грозно и айде стига вече.

# 136
zzrr   Виждам, че Ви е грижа за Фънки.

Нямам предпочитания нито към Фънки, нито към когото и да е в това шоу. Гледам го като цяло, по неутрален начин.

И се впрягам точно толкова, колкото ако бях на театър и един от актьорите "убие" или "обиди" друг.

# 137
  • Испания
Мен изключително ме дразни непрекъснатото повтаряне от водещите на фразите "арменски номера", "по арменска линия" и "еврейски номера" /второ снощи беше употребено за нещо във връзка с Етиен/. Това тъпо заиграване на етническа основа хич не е смешно и забавно.

Абсолютно! Нямам нищо еврейско или арменско, така че не е лично, но е тъпо и грозно и айде стига вече.

И аз нямам никаква подобна жилка, но е обидно такова отношение.

# 138
  • Sofia
Само за сравнение  - гледала съм точно изпълнението на Сен Тропе в Румъния и Гърция и журито там си реагира изцяло професионално. Далеч не мисля, че им е любима песен, образ или изпълнение, но имат възпитание, а нашите байганъовци не искам да ги коментирам дори. Прав беше Азис, прав беше и Къци и не го казвам, за да защитавам слаби участници, а за елементарна култура и възпитание говорим.

# 139
  • Пловдив
Къци просто не може да излезе от пародията. С Майли се получи донякъде, но следващите заслужаваха повече, особено Милена. Имам чувството, че се подиграваше.

Но не е и за вечното последно място, което постоянно му приписват, винаги се намира някой по-зле, само че го бутат, понякога и до върха.

# 140
Кой е имитирал Азис с тази песен в предишни сезони? Искам да видя дали Фънки и тогава е реагирал така

# 141
  • Пловдив
Славин пя Хабиби.

# 142
Най- ме е яд, че смелостта на Азис снощи да нарече нещата с истинските им имена само налива вода в рейтинга на предаването- сеирът да се проследи как ще се развие скандала с Фънки. Пеенето или непеенето, имитацията отиват на заден план. Скандалът продава. Получи им се без да искат. А ние им помагаме. Допълнително ме вбеси поведението на Зуека, който мажеше по безобразен начин. Във формата има 3 ясни представители на "малцинство", един арменец, един репресиран от всички Къци, който не знае на кой свят е и си е създал свой, изветрялата Поли, която се има за чужденка в България и Михаела и Милица- вкарани в общия гювеч. Трябва да се научим, че всеки има право на уважение, ако не засяга пряко твоята сигурност или интереси, имаправо на своите вкусове. Имаме нулева толерантност и омаловажаваме всеки- в т.ч. с подмятанията за "арменска", "еврейска" или "българска" работа. Какво демонстрира Фънки- извисеност, вкус...Не намирам , че представянето на Михаела от миналата седмица е по-естетско та чак на колене и падна и би чело в пода. Точно толкова не разбирам представеният тогава от нея образ колкото и Азис. Но за труда на хората- респект. Липсва ни достойнство от труда ни и ни липсва уважение към самите себе си и другия. Рачков бил правел шоуто- вижда се колко го прави в новия формат. Априлови братя толкова могат да им родят главите като сценарий. Култура липсва, Фънки, не образование. За мен Азис заслужава похвала за правилния български език, за образа, който си изгради и направи кариера. Толкова.

# 143
# 144
Вчера предаването започна много различно. Изглежда искаха да направят ШОУ, но се получи ПРОВАЛ. Журито в началото почна да се държи неадекватно, Геро и Юлиан Вергов не спряха със закачките и прекалиха... изглежда искаха да направят интересен и забавен конфликт, както Рачков с Маги, но далеч не се получи. После се случи и това с Фънки и Азис. Просто за първи това предаване стана различно в лош смисъл. За първи път изобщо има такива конфликти.

# 145
Кой е имитирал Азис с тази песен в предишни сезони? Искам да видя дали Фънки и тогава е реагирал така

Тита също го имитираше с песента Ледена кралица.

# 146
  • София
За мен вчера скандалът не беше по сценарий. Щом Зуека и Геро си глътнаха езиците и не можаха да кажат нищо, явно не бяха подготвени. Личеше си и че Азис е много обиден.

# 147
Вчера Оги се е качил на сцената и е пял
https://www.facebook.com/134914163339582/posts/1879184298912551/

Извън кадър, на финалното изпълнение на Азис

# 148
  • София
Да, гледах го това, и въпреки ентусиазма, който цари на сцената след качването на Оги, не мисля, че трябваше той да грабне микрофона и да изпее цялата песен. Азис изкара май само няколко строфи. Все пак Азис е победителят, искаме пак него да видим - макар че отново времето не стигна за това...

# 149
  • Испания
Извън България не може да се види изпълнението, но и Огнян е едно...

Общи условия

Активация на акаунт