ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 178
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Охххх, Ред, на 90% съм се навила за той пудел. Даже миналата седмица разпитвах познат с такъв, разбрах, че не трябва да взимаме от тук. Обаждах се и на една жена, която е сигурна, но тя няма. Днес пак се разколебах като ви четох.
Дай развъдника.

# 211
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега го видях какво е той пудел. Не е мой тип. Нашите приятели, които няма да дойдат да се видим, точно такова си взеха.

Аз харесвам мопс, френски булдог, корги, пинчер...

# 212
  • София
Гадамер, мопс и френски булдог са брахицефални; тях някои авиокомпании директно отказват да ги превозват, понеже има случаи на починали в багажното отделение.
Звънче, писах ти.

# 213
  • Отвъд алеята зад шкафа
Какво значи това, Ред?

А кое е най-антиалергизиращо? Само не казвайте йорки, че е изпробвано - имат алергия към тях.

# 214
  • София
Брахицефалните най-просто казано са тези със сплесканите муцуни и имат по принцип сериозни проблеми с дишането. Айде мопсовете все пак са по-дребни, но френски и английски булдог се задъхват от нищото. На един ферибот адски ми дожаля, едно френчи само от пътя между паркираната кола и палубата едва си поемаше дъх, че беше и лято все пак.
Потърси в Гугъл, има доста инфо.
Най-антиалергенно: лабрадудъл доколкото знам. Може би и португалско водно куче и твърдокосмест териер. Ама те всичките са къдрави. 😊
ПП: Виж ти, какъв съм заплес! И въпросните пудели са хипоалергенни.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 14:18 от Red

# 215
Чета за машинното гласуване и си мисля,че ако не отчита вярно в нашата секция явно няма да е гласувал никой.Бях към 12ч и нещо да гласувам и хартиени бюлетини в прозрачната урна - около 7 бройки,ако вярно съм преброила.За това пък на страницата,на която ми откриха името имаше десетина не гласували.Опашката от стаята до външната врата на у-щето / на първия етаж бяхме/ и разстояние 1.50 само между непознати хора.Семейства и приятели не спазваха никаква дистанция .Така,че имаше изненадващо много хора.

# 216
  • София
Гласувахме и ние с ММ. 1 час чакахме навън. Такова нещо не си спомням досега. Много хора, които дъжда явно не ги спира. Гласувах машинно, мъжът ми хартиено.

# 217
Мони, трябнаше да поискаш назаем химикалката със синьото мастило на Аманда за късмет, и нямаше да завали🙂

# 218
  • София
В моята секция минах много бързо, но ММ, който е с друг постоянен адрес, чака вече повече от 1 час.

# 219
JoyОх, ние днес се сетихме и за други истории покрай моята разсеяност  -  на морето бях пратила голямото дете да изтегли пари с картата ми за градски транспорт. А в институция вместо служебна карта, показах карта на магазин за обувки.

# 220
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз минах много бързо, но в съседната стая се виеше опашка от 15-20 човека. Гласувах машинно, много лесно.

Ей такова куче искам!

# 221
  • София
Решили са в 93 секции да броят и машинното - за контрол. Супер.

# 222
  • София
Аз пък току що с изумление установявам, че един италиански оцет, който си бяхме купили, е успял да завъди оцетна гъба. Такова нещо не съм виждала от десетилетия. Чудя се дали да го приема като знамение в изборния ден. 😁

# 223
Ред, знамение, че ще се случи нещо неочаквано на изборите, или че туй дето го не щеш, се въди навсякъде?🙂

# 224
  • Между гори и планини
Аз си мечтаех за голдън ритривър , ирландски сетер или кокерче. Детето с години искаше куче, а аз обещавах, че като купим къща и веднага ще му взема куче. На третия месец след като купихме къщата се намерили Стивън и кучо - в двора на училището. Джеси е бил на около 3 месеца,  любов от пръв поглед. Порода -улична превъзходна. Но е разкошно куче - умно, добро, добър пазач,  изпълва команди и много се обичат с детето. За кучето се грижат с баща му,  но предимно детето го разхожда всеки ден и го храни. Ако не става за разходки той чисти двора след него.

Общи условия

Активация на акаунт