ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 188
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ние влизаме в София .Ще се приберем да оправя багажа ,а и ММ е на работа през нощта.Ще пием по кафе и ще гласуваме по-късно.Радвам се на новините за много желаещи гласоподаватели

# 226
  • о`майна лунна нощ е
Изокахме се и ние. Аз хартиено, а Туигълов получи похвала - първият гласувал за 15 секунди машинно. Да видим кои ще са новите циркови артисти на манежа.
Наборчето изпълзя два пъти от детската - за закуска, и за обяд. Очаквам третото включване по тъмно.

# 227
Гласувах машинно. Много бързо и лесно. В последния момент реших така да е.
Малко съжалявам - една приятелка е председател на секция в същия район - чухме се после и каза, че на тези избори точно ще гласува на хартия, но приветства че съм пробвала машинното. Иначе имат машина при тях - само един проблем са имали с неволно изключен кабел сутринта ,но се оправили.
И да, потвърждавам - разписките дето ги плюе и ги слагаме в друга урна са контролно преброяване на общо гласувалите машинно за засечка.
Наборчето от една седмица ми дудне да ходя да гласувам и днес като се върнах даже ме провери и ме закле дано не съм гласувала за тези, онзи и другите. Успокои се като му казах, че не съм избрала тях... будно поколение расте, да му се невиди. Мен на тяхната възраст освен музика и гаджета, друго не ме вълнуваше Wink

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 15:53 от Silver Blade

# 228
  • София
Аз не могa да не се похваля - наборът има 5ца на последния тест по японски. Дано е тенденция Simple Smile

# 229
Green, браво на младежа!

# 230
  • Пловдив
Браво, Грийн!
Аз се оправих, ама също бая трудно вкарах картата, да му се не види,10 пъти ръгах, докато стане. Много тъпо беше това, но стана. Опашка имаше. Но, сега отнякъде ми излезоха данни - и избирателната активност е ниска, а резултата е краймо разочароващ за мен. Дано реалността е малко по-различна.
Поживьом-увидем.
Надявам се машинното гласуване да е някаква гаранция за честни избори, защото не може да се промени, изхвърли в кошчето, е, вероятно може да не се преброи, но дано не се случи.

# 231
  • София
И ние се прибрахме в София и гласувахме, аз - машинно, ММ - на хартия. За мен ние сме безнадежден случай, нищо няма да се промени в България. При положение, че изобщо се чудех, дали да гласувам, реших да е машинно, защото ми е все тая, дали ще зачитат или не тези гласове. Смятам, че все пак няма как да ги пренебрегнат, ще стане поредния грандиозен скандал.
Много бързо минахме, без да чакаме, но като цяло имаше доста движение на хора. Сложихме си ръкавици, мен ме е страх.

# 232
  • софия
Гласувахме и ние. Не отне повече време, отколкото на други избори.
Учудена съм като казват, че избирателната активност е по-ниска, защото всички казват, че виждат повече хора да гласуват. Дано не е само усещане.

# 233
  • София
Ред, знамение, че ще се случи нещо неочаквано на изборите, или че туй дето го не щеш, се въди навсякъде?🙂
Биси, не знам.
Ама оцетната гъба е много полезна все пак. 😁
Може примерно да се извъди образователен министър, който да не допуска ДО.

# 234
  • Бургас
Аз отидох да гласувам към 12ч. Влязох, видях чакащите пред секцията, поне 20 човека и излязох. Седнахме с мъжа ми на терасата на едно любимо наше заведение, изпих малка бутилка Пино Гриджо и в 14 отново се отправих към изборната ми секция. Гласувах и сега чакаме шоуто по Канала довечера. Simple Smile

# 235
  • София
Подозирам, че това с налива за гласуване е в София и още 2-3 града, а като цяло активността за страната  наистина е по-ниска.

# 236
  • софия
Дават кадри от бялата чужбина. Опашките са забележителни.

# 237
  • Бургас
Аз гледам репортаж пък от Турските секции. Потрес! Едвам връзват изречение на български! Това е безобразие!

# 238
Във Варна е висока избирателната активност. Преди малко гледах и снимки от задръстване пред училище. Тук вали и хората явно искат с колите да идат.
В нашата секция толкова пълна урна не съм виждала с хартиени бюлетини, отделно са бончетата от машините
За Кърджали активността беше много ниска, което е странно.
В чужбина също са много желаещите. От Англия прати снимки приятел - чакал е над 2 часа.

# 239
И ние гласувахме семейно - аз машинно, а мъжа ми - ръчно. Отидохме към 12 часа и се уплашихме от опашката, разходихме се малко и към 14 часа отново пробвахме. За съжаление чакахме около час, нашата секция беше най-натоварена, много бавно вървеше опашката, но си имаше и доста хора.
Най-смешното беше, че като се прибрахме детето беше залегнало над немския Simple Smile Имал много домашни и искал да понапредне, но му забраних няколко дена дори да мисли за учене. Освен домашните по немски имал и няколко проекта по различни предмети, но ще има време и за тях, малко да си почине.

За кучето - знаете, че имам две, но и аз мисля, че не за всеки. Ако начинът ти на живот не позволява да го обгрижваш адекватно, най-добре е да не поемаш този ангажимент. Аз лично имам къде да ги оставям при пътувания в сигурна и позната за тях среда, при много близки роднини, които кучетата ми обичат и с които общуват почти ежедневно. Относно породите - харесвам много породистите кучета, но се надявам все повече хора да бъдат по-социално отговорни и да осиновяват безпородни кучета, които почти нямат шанс.

Общи условия

Активация на акаунт