ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 179
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
То това и ММ каза- че явно съм забравила, че купуването и продаването на гласове са престъпления:joy:

# 181
  • Бургас
gadamar, заклевам те, недей! За кучето имам предвид!
Имаме куче (днес има рожден ден), по мое и само мое настояване! Признавам, че в този момент ако трябваше да взимам такова решение, щях да съм категорично: не!
И това при условие, че живеем в къща с двор, кучето е пуснато да се разхожда свободно в него и имам свекър, който изцяло е поел грижите към него. Иска разходки, грижи, абе все едно дете! Децата не го поглеждат, освен да го погалят за минута, най-много две! Вие и пътувате, ще го мислиш постоянно!

# 182
  • София
Бисето и Аманда направиха сутрешното ми кафе много весело! 😃
Аз ще ходя да гласувам след час и нещо, че чакам баща ми (гласувам и с него като придружител, че нали не вижда особено с неговата макулна дегенерация).
Гадамер, аз съм на друго мнение. Няма нищо по-хубаво от домашен любимец. Във вашия случай може да си вземете куче от мини порода, поне в бг хотелите масово ги допускат.
Хепи, имам чувството, че някъде по трасето някой ми беше препоръчал дама ветеринар, която всъщност беше офталмолог. Да се опитам ли да търся или си имате варианти, особено след като дъщеря ти вече е кажи речи част от съсловието.

# 183
  • Пловдив
То това и ММ каза- че явно съм забравила, че купуването и продаването на гласове са престъпления:joy:
Ох, Аманда, много смешни случки днес и с теб, и с Бисето 🤣🤣🤣.
Ние ще ходим след обед, да кажете някой гласувал с машина? Че май искам на машина, ама нещо да не се изложа. 😱

# 184
  • София
Аз ще гласувам машинно към обяд и ще споделя.

# 185
Ние гласувахме машинно.
Само следваш указанията.
Лесно и бързо става.

# 186
Благодаря за препоръката. Тя вече го беше проучила този ветеринар, направена е хистология, но макар да е доволна от доцентката, която прегледа котарака, иска и второ, че и трето мнение. Вероятно бъркаш с дама, защото при зоопарка има дама, която е офталмолог. То общо взето няма много други варианти де Simple Smile

# 187
  • софия
Миналия път гласувах машинно и след това видях в протокола, че няма отчетено машинно гласуване. Ще си гласувам с Х като си тръгна от работа в ранния следобед. Не се организирах да мина преди работа.
В момента начинът, по който е организирано отразяването на гласуването от машините, изобщо не ми дава сигурност, че ще е коректно. Никъде не засичат отразеното в протоколите с разпечатките от машините.

# 188
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бисето и Аманда направиха сутрешното ми кафе много весело! 😃
Аз ще ходя да гласувам след час и нещо, че чакам баща ми (гласувам и с него като придружител, че нали не вижда особено с неговата макулна дегенерация).
Гадамер, аз съм на друго мнение. Няма нищо по-хубаво от домашен любимец. Във вашия случай може да си вземете куче от мини порода, поне в бг хотелите масово ги допускат.
Хепи, имам чувството, че някъде по трасето някой ми беше препоръчал дама ветеринар, която всъщност беше офталмолог. Да се опитам ли да търся или си имате варианти, особено след като дъщеря ти вече е кажи речи част от съсловието.

Ред, хич не искам да ми го допускат кучето в хотелите. И на почивката да се занимавам с него...не.
 Винаги съм се чудила на хора, които носят кучетата по хотелите - първо грижи за тях, второ неудобство за всички останали гости. Вариант е кучешки хотел, ама и това си е занимавка - да го закараш, да го върнеш. Стрес си е и за кучето сигурно.

Сега заминаваме на почивка. Едни приятели от Бургас, с които успяваме най-много 2 пъти в годината да се видим, отказаха да дойдат, защото си взеха куче, малко било, в хотела не го приемали. И вместо да се видим, те ще вардят кучето.

# 189
Ние винаги си я водим с нас. Тя ни е като дете. Дете, което още не е в пубертета и винаги иска да е с родителите:grinning:
Моите деца не мога да ги похваля с голяма ангажираност към училището, но за кучетата / че станаха две/ се грижат много. Поне една от двете  дневни разходки я поемат. Хранят ги, гушкат ги. Друго не им трябва.

# 190
  • София
В настоящите избори голяма част от страната е покрита от доброволците на "Ти броиш", които са преминали през специално обучение какво трябва да следят при броенето. Имат и копие от съдебно решение, че могат да предават на живо броенетo и вписването в протоколите на крайните резултатите като спазват GDPR.

# 191
  • гр.София
Приятелка сега ме обстрелва със съобщения,че можело да не признаят машинното гласуване. Ще гласувам ръчно.   И си мечтая за гласуване по Интернет.

Ахах, Fashion Days пишат в мейл - Имате по- важна задача от това да решите какво да облечете днес - да гласувате.   Симпатично!

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 11:05 от blanc

# 192
  • софия
Не виждам основание да не признаят машинното. По закон е.

# 193
  • София
А, на мене много ми хареса машинното гласуване.
Аманда направо е уцелила, пак е с карта с чип..😁

# 194
Не виждам причина да не признаят машинното гласуване, Blanc.

П.п.
Звънче ме е изпреварила.

Общи условия

Активация на акаунт