Вече имаме коремчета с малки МАРТенски човечета!

• 13 711
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив Белащица
honey_81, добре дошла в отбора и леко бременеене.

Джу , не съм сигурна, но ми се струва, че Прегнил се бие до 13 г.с.  newsm78, след това при болки в корема се предписва Но шпа и Магнезий в различните му разновидности.

gertrudka и аз си мисля, че не пречат кремовете и лосионите на ехографа. Аз редовно си ходя намазана.

Да се похваля БХС-то ми е добре, няма рискове. За пола, сега пък казаха момче и сега не знам, какво ще е, много ми се иска момиченце, ама в крайна сметка да е живо и здраво бебето все ще си го обичам. Така че за потвърждаване на пола ще чакаме началото на ноември, когато съм на доктор, как ще издържа до тогава направо не знам :: цели три седмици, поне Бебов да почне да рита.

# 151
Добро утро и от мен!
 Zayo, от нещо, което четох тези дни останах с впечатлението, че амниоцентезата мопже да се прави и по-късно, но се препоръчва да се направи до едикоя си седмица от гледна точка на евентуално желание за аборт от страна на майката. Ама аз също мисля, че трябва по-спокойно да го даваме. Е, не че не се притеснявам, че съм на БХС чак другия четвъртък и при евентуален проблем с резултатите може вече да ми е късно за амниоцентеза. Ама за сметка на това по-другат седмица два пъти съм на фетална Simple Smile
Манго, и аз чакам с нетърпение да усетя бебока, ама кога ли  Confused

# 152
Добро утро и от мен  Simple Smile
Добре дошла на Honey сред нас Hug

Аз се шашках повече в по-ранните месеци. Сега се ослушвам само ,когато бебо намали ритниците , но му почуквам тук таме по корема и той отговаря с ритниче и се успокоявам Mr. GreenВсеки луд с номера си Crazy Wink
Аз раждах със секцио и ми обръснаха корема въпреки ,че протестирах. Така и никой там не можа да ми обясни защо го правят. Close
За хининовата вода ,преди да започна да я употребявам ,попитах доктора , увери ме да несе притеснявам. Нямало нищо страшно.
Кремовете не пречат на ехографа.Аз все омазана си ходя и до сега не са ми правили забележка ,че няма ясен образ Wink
Да не пропусна! След като родих косата ми започна да капе много и тогава не помагаше нищо - нито маски , нито лосиони , нищо...Само метлата на баба Яга ми липсваше Joy След това от само себе си си върна добрия вид.

# 153
Роси, Мустела се води елитна френска козметика!  Grinning

На мен пък вчера една баба на пазара, от която купих мед ми вика - дай да ти видя ръцете, момиче ще имаш! Аз съм бивша акушерка и винаги познавам" Аз й казах, че сме го видяли на ехограф, но тя пак настоява  Grinning. Аз естествено си вярвам на лекарите!

Манго, кой лекар ти видя пола, ако е Даскалов, аз му вярвам напълно, но наистина винаги са възможни промени.
Мен пък ме е страх да не ми каже сега, че ще имам момиче. Никога не съм искала да имам момиче особено много, а и вече съм се настроила за момче. Ама пак ще си го обичам много, то като е твое е най-хубавото дете на света, това е истината.  Grinning

Аз съм на лекар след две седмици и малко. Колкото по-рядко ходя на лекар, толкова по-добре се чувствам. Даже още не съм уведомила личната, защото ходя само на частно, но все трябва да го направя, най-малкото заради болничните.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 154
  • Пловдив Белащица
FEMA-bg, точно Даскалов. Първо каза, че още нищо не се вижда, после видя да стърчи нещо и реши, че е пишка. Но другият доктор, който ми каза момиче се слави, че е познавач и така, сега съм абсолютен шах. А пък иначе знам, че Даскалов на други още в 13 седмица е казвал за момче, аз съм 17  и още не беше сигурен в началото. Само да не е някой мъж с малка пишка  Confused

# 155
Във връзка със случката на FEMA на пазара, да разкажа нещо подобно като бях бременна с Валери Simple Smile
Бях влязла вече в девети месец и все още не знаехме какво ще е бебето.  ThinkingЕдиния път виждаха момченце , на другия път -момиченце. И разхождаме се ние със съпруга ми и насреща ни една жена върви. В един момент като викна срещу мен - аз се уплаших .Мъжа ми я помисли за луда  Crazy А тя крещи #Cussing out / оказа се ,че говора й бил такъв / " До месец най-късно ще родиш и момче ще бъде " Мъжа ми тъй като е много комуникативен реши да разпита от къде знае. А тя отговори: "Аз съм бивша акушерка- вече на пенсия./ Имала забравих колко години стаж в ражданията/. Предположих ,че ще роди до месец , по това , че между нивото на гърдите и най-високата част на корема има разстояние една педя , а пола разбрах по остротата на корема .При бременност с момче корема бил по-ниско долу и остър , а при момиче - заоблен като глобус и по-високо разположен "
Та предсказанията на акушерката се оказаха вярни - ние се видяхме на 6-ти май , а Валката се роди на 1-ви юни .

# 156
Току що си прочетох 1-2 стари постинга и установих, че много се повтарям  Embarassed Съвсем съм изкуфяла  Crazy Чувала съм, че бременните забравят, ама т'ва мойто ... Wink
Аз съм на работа в момента, ама хич не ми се работи. Определено мисля да искарам още две-три седмици и да се прибирам вкъщи. Тук и без това почти нищо не правя, чак да ме е срам, че ми плащат заплата Simple Smile

# 157
Цитат
Само да не е някой мъж с малка пишка 
Joy Joy Joy coolcool

# 158
Mango, ами не знам за прегнила... доверявам се на лекарката си все пак. Честно казано се чувствам по-добре от днес, като че ли позаглъхна тази болка. Дано съвсем да се загуби Simple Smile

Момичета, вече почти нямам съмнение..усещам си бебето  baby_neutral Много е странно и съм сигурна че не бъркам с обикновените стомашни движения. Е, разбира се рядко мърда така че да усещам, но се случва.    bouquet

# 159
Добре дошли на новите мартенски мами!  bouquet
Моята коса не пада за сега.Първия път почна два-три месеца след раждането.Явно по правилата на дебелите книги.Аз по принцип имам проблем с ноктите.Много се белят на пластове и са чупливи, но за учудване и сега и при първата бременност стават много по-здрави.Е, поне девет месеца ще се радвам на маникюр.За корема не мога да кажа, че съм се окосмила,  а прословутата кафява линия по-късно със сигурност ще се появи.Аз да си призная съм малко несериозна от към мазането.Ползвам един овлажняващ лосион на Avon.И първия път подходих несериозно, но почти нямам нацепване и стрии.Една, две малки чертички.Зависи си от еластичността на кожата, но както сте писали не е зле да и се помага.На мен от гърдите вече ми изтича една лепкава течност/Не мисля,че е коластра/.И първия път така бях още от 4 месец.Казаха ми, че се отпушват каналите.Не че тогава имаше полза от това защото дори и месец не можах да кърмя.При вас има ли такова нещо?
Снощи си купих Малтофер/за хемоглобина/.То много гадно беее.Смуках го, защото не можах и да си помисля, че мога да го сдъвча.Много ми беше противно.А колко много има ощееее.Предпочитам хапчета дето се пият.
Ох, и за усещането на бебето се тревожа.Миналата седмица бях почти убедена, че е то, а сега затишие.Дано скоро се обади, че за този месец вече бях на преглед.

# 160
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Хайде и аз да кажа няколко думи.
Косата ми капе ужасно и този шампоан , за който се спомена във форума - Клорал би беше - не ми помага . А какво ще е след раждането - незнам какво ще става.

Аз се мажа и с Мустела , с Мама - Кокона и едно немско олио против стрии - специално ми го пратиха от Германия, но аз съм хем слаба, а пък в пубертата ми се появиха стрии, затова смятам , че съм предразположена.

Момичета, аз имам съмнения , че усещам бебчо, ама не съм сигурна. Моята матка е дълбоко още в таза, едва сега срамежливо тръгва нагоре и незнам дали не е от това.

# 161
Здравейте от мен. Simple Smile
Не пиша сега, защото в къщи кипи ремонт и съм много заета, но се опитвам да ви чета редовно. Вече имам коремче. Simple Smile Забелязах го вчера на пробата на булчинската рокля и то не го забелязах аз, ами продавачката. Вика - охооо, някой май доста е порастнал от предния път и аз чак тогава му обърнах внимание! Simple Smile иначе всяка вечер го мажа старателно! Simple Smile
Преди да забременея бях 62 кг. След това от повръщането свалих 10 и стигнах почти 52. Сега съм 57 и се чудя как да си ги броя. Дали съм 5+ или съм все още 5-!?

# 162
Здравейте, майчета. Много се радвам, че ви има. Моя термина е на 20.март, демек в 4ти месец. Момичета много съм притеснена. Имам болки ниско долу и незнам какво става. Някой да има подобен проблем. Пожелавам на всички леко и спокойно бременеене. Целувки

# 163
Уиш по мое мнение си -5. След като си почнала на повече кила.

# 164
galia80, аз вчера споделих че ходих на лекар заради тези болки ниско долу, в ляво. Каза ми че не е нещо необичайно, но за всеки случай ми изписа три ампули прегнил, които да ми бият 3 седмици, по една на седмица. Плюс да си пия но-шпато, когато усетя дискомфорт.
Мисля че е добре да отидеш на лекар, за да проверят дали не се е отворила шийката на матката...пък и за твое успокоени че всичко си е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт