Отговори
# 105
Здравейте, аз съм от Факултета по дентална медицина, град Пловдив. Предлагам БЕЗПЛАТНИ  стоматологични прегледи, както и лечение на достъпни цени. Изработвам протези, лекувам кариеси и вадя зъби.
Факултетът разполага и с рентген за диагностика.
Всички манипулации се извършват под наблюдението на опитни специалисти.
За записване на час и допълнителни въпроси ми пишете моля.

# 106
Здравейте!
Аз съм студент по дентална медицина в Медицински университет – София.
Търся пациенти за изброените по-долу процедури.

Манипулации:
Безплатен преглед
Лечение на кариес
Кореново (ендодонтско) лечение
Екстракция (вадене) на зъби
Протетично лечение - изработка на корони, мостове, цели протези и частични протези

Всяко едно лечение се извършва под наблюдение на преподавател, който е специалист по дадената дисциплина!
Заплащат се единствено използваните материали!

Локация: Факултет по Дентална медицина "ул. св. Георги Софийски 1", в близост до ВМА

Може да се свържете с мен на тел: 0897882639
Ще се радвам да ви бъда полезна!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 21:54 от Future Doc

# 107
Здравейте! Аз съм студентка по дентална медицина в 5-ти курс в стоматологичния факултет в София. Търся пациенти дечица на възраст 5-17г за безплатен преглед, професионално почистване, както и лечение на кариес и всичките му усложнения. Всички студенти работим много прецизно и под непрекъснатия контрол и наблюдение на специалисти по детска дентална медицина. Подхождаме много внимателно към всеки пациент и осигуряваме обучение за правилна орална хигиена, за да може детето да изгради добри навици, които ще са му от полза цял живот. Ще се радвам да се свържете с мен, за да запишем час Simple Smile

# 108
Здравейте, мили хора! Аз съм София и съм стажант-лекар по Дентална медицина (6 курс) в МУ-София.
Предлагам БЕЗПЛАТНА стоматологична грижа за деца - прегледи, лечение на кариес и пулпити, профилактика и обучение за правилни и пълноценни орално-хигиенни навици.
Работи се под наблюдение на лекар специалист по детска дентална медицина!

Ще се радвам да се свържете с мен и да бъда полезна на Вас и Вашите деца!
тел: 0897817800

# 109
Здравейте, студент съм по дентална медицина 5ти курс в София и понеже от университета ни изискват направен норматив, предлагам безплатно лечение на кариеси за деца. Пиша това нещо тук, понеже е трудно да си намерим деца - пациенти и се е установила една практика хора от ромски произход да ни искат пари за да преглеждаме децата им, знаейки че няма да завършим, ако не го направим.
Работата ни през цялото време се следи и контролира от специалист зъболекар. Затова ако някой има интерес или въпроси може да ми пише за да се разберем. Ще се радвам ако взаимно успеем да си помогнем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт