Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 765
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви за фрагмана Heart

Баръш разобличи Тарък, Сакине позна  дъщеря си.
Остава спокойно да видим и сватбата Simple Smile

# 631
  • на земята
Честит Великден!
Къде мога дс намеря преведени серии на Великолепен тандем мисля се казваше ?
Нявсякъде сериите са не налични .
Благодаря ви много
Приключих с Черно Бяла любов страхотен филм,Гордиев възел почти изгледах и търся друг с Ибо ❤

ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ТАНДЕМ

https://vk.com/topic-113691288_39477060

Не няма тук серии,изтрити са.Като кликнеш на линка ,няма дава че са изтрити за жалост.
Аз затова попитах ,къде другаде може да ги има?Незнсйно защо са изтрити .

# 632
Скрит текст:
Честит Великден!
Къде мога дс намеря преведени серии на Великолепен тандем мисля се казваше ?
Нявсякъде сериите са не налични .
Благодаря ви много
Приключих с Черно Бяла любов страхотен филм,Гордиев възел почти изгледах и търся друг с Ибо ❤
ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ТАНДЕМ

https://vk.com/topic-113691288_39477060

[/spoiler]
Не няма тук серии,изтрити са.Като кликнеш на линка ,няма дава че са изтрити за жалост.
Аз затова попитах ,къде другаде може да ги има?Незнсйно защо са изтрити .
[/quote]

Само на първият линк е изтрито видеото, под снимката има друг линк- работи! Simple Smile

Следващите серии са качени на друг сайт- мега- линковете работят на всички серии!

# 633
Привет, момичета
Как сте, почивате ли си на този светъл празник с това хубаво пролетно време?

Фрагът с бг суб и в очакване на серията - https://ok.ru/video/2497555270176

Бързо се разплитат сюжетните интриги и на мен това много ми харесва. Така се сменят терзанията и конфликтите пред героите и не чакаме серия след серия да се разкрие нещо. Подходът с продължителните сюжетни конфликти в турските сериали ми е едно от най-неприятните неща и съм щастлива, че тук го няма. Сигурно заради това не губя интерес към сериала.

Обаче още не е ясно дали Сакине позна Гюлбин, фраговете са подвеждащи, да видим. Май е рано за това. Първо Зейнеп трябва да се изправи с факта, че е измамена, а после да разбере, че не е само измама, ами и отмъщение от сестра ѝ.

# 634
Дизилах съобщават, че финалът на DEK ще бъде с 43 еп.

# 635
Привет и Честити Великденски празници!!
значи остават още 2 серии до финала....ще ми липсва сериала, но съм сигурна, че ще ни предложат хубав и удовлетворяващ ни финал.
Дани, благодаря за превода на БГ. Flowers Hibiscus
не случайно ще има толкова разкрития в следващата серия, нямам търпение......
особено развитието на сюжета покрай Гюлбин, Сакине и Зейнеп, предполагам, че ще й простят за лъжите.
не съм гледала още и последната серия...чакам си нашия превод. Wink

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 13:05 от Airra

# 636
  • Бургас
Слънчев поздрав от морето!
Хапнахме, пийнахме, че и попреядохме, затова сега се отдавам на разходки! Край морето вече е лято, не липсват и къпещи се ентусиасти!
Дани за превода на фрага!
От не много изгледаните турски сериали, установих, че когато вече са наясно с концепцията за финал, екипите започват много бързо и почти на скорост да гонят края. А и няма какво повече да ни разказват и така изчерпаната вече история. Разговорът между Баръш и Зейнеп е на парти в новия ресторант, а Гюлбин също е там... Към коя дъщеря се обръща Сакине - май на финалната 43 серия /ако е вярна информацията на Кати/ ще разберем.
Отдавна "прегорях" в емоциите с които гледах филма до 26 серия. Но и сега с някаква носталгия и по навик чакам всяка следваща сряда, затова със сигурност ще ми липсва този така завладял за първи път съзнанието ми сериал.

Преводите на сериите, момичетата предупредиха, че ще закъснеят заради празниците.[

Лаленце сериите на Великолепния тандем можеш да намериш и тук:
https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE … 6i_cac7d54ce.html

# 637
Да, форсиран финал значи. Като финалите на повечето сериали, които гледам. Пак ще генерализирам, но турците не умеят да правят финали. Колкото търпеливо и методично развиват завръзката, толкова припряно и от раз пришпорват развръзката. Развръзката обикновено обезсмисля страданията, препятствията и перипетиите по изминатия път.

В нашия случай смъртта на един човек сложи в ред целия пъзел и омотано кълбо от вина, угризения на съвестта и търсене на посоката в живота. Да, но не е толкова просто, но няма да успеят да ни покажат колко е сложно в живота. Не им остава време да развият Зейнеп без натиска на Мехди, но под натиска на собствената ѝ неориентираност и травматично минало. Защото така излиза, че Мехди е объркал живота ѝ, вместо да ѝ окаже емоционална и морална подкрепа в търсенето на себе си.

Няма да задълбавам повече, но се страхувам, че ще бъда разочарована от финала. Освен ако не ме опровергаят и за две серии ни покажат достатъчно психологически достоверни случки, които носят дълбочина и  плетат история, а не просто да срежат конеца на удобно място, защото не могат да довършат плетката.

# 638
  • Плевен / София
Да, форсиран финал значи. Като финалите на повечето сериали, които гледам. Пак ще генерализирам, но турците не умеят да правят финали. Колкото търпеливо и методично развиват завръзката, толкова припряно и от раз пришпорват развръзката. Развръзката обикновено обезсмисля страданията, препятствията и перипетиите по изминатия път.

В нашия случай смъртта на един човек сложи в ред целия пъзел и омотано кълбо от вина, угризения на съвестта и търсене на посоката в живота. Да, но не е толкова просто, но няма да успеят да ни покажат колко е сложно в живота. Не им остава време да развият Зейнеп без натиска на Мехди, но под натиска на собствената ѝ неориентираност и травматично минало. Защото така излиза, че Мехди е объркал живота ѝ, вместо да ѝ окаже емоционална и морална подкрепа в търсенето на себе си.

Няма да задълбавам повече, но се страхувам, че ще бъда разочарована от финала. Освен ако не ме опровергаят и за две серии ни покажат достатъчно психологически достоверни случки, които носят дълбочина и  плетат история, а не просто да срежат конеца на удобно място, защото не могат да довършат плетката.
Здравейте момичета,
Христос Воскресе,
Относно бързият финал мисля, че причината е и в "затварянето" на Турция и невъзможността да излизат навън....

# 639
Да, има логика, Гости, да е заради затварянето. На снимачните екипи им е позволено да продължат работа, но все пак нищо не е предсказуемо тези дни и за всеки случай може и да искат да приключат. Така да бъде, няма какво да се прави. Просто човек не бива да очаква един сериал да достигне висините на трактат по психология и да даде отговори на сложни въпроси. Финалът почти винаги е простичък и всеобхватен като "И заживели щастливо." Кой както си направи щастието! Grinning

# 640
Историта се изчерпа, започва летния сезон, когато актьорите ще искат да се включат в нови проекти. За мен финалът е съвсем логичен и навременен. Оригиналната идея изчезна много отдавна с напускането на Ейлем Джанполат (въпреки че и тя доста пооплете конците и се изнесе). Крайно време е да се разбере от продуцентите, че количество и качество са две взаимно изключващи се понятия и да престанат да мъчат актьорите (а и нас зрителите) с безкрайни епизоди и сценарии, които се пишат под натиска на всякакви знайни и незнайни фактори Kissing Smiling Eyes

-------------------------------------

Имаме снимки и озет за 42 еп.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 17:05 от super_katia

# 641
 Ами толкова си могат. Отдавна вече не очаквам да ме очароват. Кой на кого обърка живота? Та тя и без Мехди беше неориентирана. През цялото време ни внушаваха, че Зейнеп е жертвата, но Мехди е не по-малка жертва от нея. Тя също обърка живота му, и то още как. Да не беше я срещал. Аз имах нагласата, че ще обърка и живота на Баръш. С действията си такива хора създават хаос. Те  не знаят какво искат и  с кого го искат...  Ясно е, че от турските сценаристи не можеш да търсиш задълбочен сюжет и  дълбок психологизъм. Радвам се, че ще приключат след две серии. Така поне вече са по-концентрирани. А и няма какво да ни кажат повече.  И да искат не могат.  Накратко, каквото се е получило, това е. Очаквам нещо непридвимо да се случи на финал. Няма да е равно и спокойно. Нали все пак гледаме драма (ако и това не се е променило)? Все някого ще пожертват. Кой ще е той ще видим.

# 642
Те единия главен го пожертваха, остава и Зейнеп да занулят и ще ги призная. 😁

# 643
  • Бургас
Озета за 42 серия

Благодарение на силната си интуиция, Баръш научава кой всъщност е Тарък. Нещо повече, връзката на Тарък с Мелтем бързо излиза наяве и двамата са арестувани.

Времето настъпи за Гюлбин, която проникна в живота на Зейнеп и Нермин под името Несрин. Но когато неочакваните събития и изненади бяха поднесени една след друга, Баръш не иска Зейнеп да загуби радостта, която най-после намери.

Когато Гюлбин изпада в неочаквана ситуация, тя вижда Сакине пред себе си и миналото започва да се разплита като топка. И Гюлбин, и Сакине се срещат в стаите от миналото, през които са минали преди време.

В навечерието на сватбата на Зейнеп, която скоро ще се омъжи и ще напусне дома, Али Ръза чува Емине и Султан да се чудят: "Къде ще живеем?" Той решава да не чака повече със сватбения план, който лежи в сърцето му отдавна и да поведе всички останали заедно със Султан по пътя на своето решение.
Емине подготвя голяма изненада с помощта на Нермин и Саваш, и още една изненада за приятеля си от детството Нух. Джемиле пристига и изненадва Али Ръза и Султан.

В този специален момент, когато всички са щастливи, животът ги изненадва благодарение на силната интуиция на Сакине. Гюлбин, която напуска дома им преди много години и не могат да намерят следите и, сега стои пред тях.
Цитат
Историта се изчерпа, започва летния сезон, когато актьорите ще искат да се включат в нови проекти. За мен финалът е съвсем логичен и навременен. Оригиналната идея изчезна много отдавна с напускането на Ейлем Джанполат (въпреки че и тя доста пооплете конците и се изнесе). Крайно време е да се разбере от продуцентите, че количество и качество са две взаимно изключващи се понятия и да престанат да мъчат актьорите (а и нас зрителите) с безкрайни епизоди и сценарии, които се пишат под натиска на всякакви знайни и незнайни фактори    
Напълно съм съгласна с Дани и Кати - отдавна ни отнеха правото да се насладим на някаква пълноценна психологическа история, със завършени образи и логически събития. А и с озета си личи че вървим към финал "Яли пили и се веселили"- първо сватбата на Султан и Али Ръза, а за кулминация и сватбата на младите. Сакине ще се залепи за Гюлбин, чието отмъщение ще бъде опростено и т.н., като края на приказката за Спящата красавица. Не очаквам с нещо да ме изненадат, но все пак ще си дочакам срядата!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 13:12 от Аniksi

# 644
  • на земята
Благодаря ви много за линковете ,златни сте вие.
Следя ви и ви чета,аз спрях да гледам,след смъртта на Мехди,но се каня да го догледам тези дни ,свърши ми Гордиев възел,много смотан финал,честно казано.Скалъпен набързо.
Следя новия проект на Ибо и Бирдже.

Общи условия

Активация на акаунт