🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

• 38 284
  • 788
  •   1
Отговори
# 60
Не ми хареса палачинката на шеф Токев. Отдолу наистина беше загоряла, а отгоре ми се видя недопечена. Прекалено дебела и клисава изглеждаше. Пухкава може да бъде и ако е наполовина по-тънка. Това неговото приличаше на недопечен хляб или кейк. А и допълнителното въргаляне в тигана само би досмачкало накъсаните парчета, ако "кайзерския шамар" не е изпечен добре. В Черешката друга история разказаха за този сладкиш - ставаше въпрос за сполучлива грешка на императорския готвач, ама явно легенди много съществуват.

# 61
Такива истории за готварски грешки, превърнали се в класика, много се разказват Simple Smile Нали и за прословутия тарт татен (френския ябълков сладкиш), същото се твърди - заплеснала се готвачката с някакъв кралски офицер и изгорила ябълките Wink
Но на Токев наистина му е бая позагоряла палачинката. Да му се чудиш защо критикуваше Сашко!?

# 62
Мая прекалява с поведението си. След този епизод, веднага се сетих за случката с пая. И най-много ме издразни, когато я питаха защо е нарязан на различни парчета, тя каза че не го е рязала тя.

# 63
Мая прекалява с поведението си. След този епизод, веднага се сетих за случката с пая. И най-много ме издразни, когато я питаха защо е нарязан на различни парчета, тя каза че не го е рязала тя.

Може е да греша, разбира се, но Мая ми изглежда от типа хора, дето ще те гледат в очите и ще те лъжат без да им мигне окото и така просперират и добутват в живота. Ей такова впечатление ми прави като я снима в близък план камерата в различни ситуации.
Наистина за първа година твърде риалити шоу стана и коментарите ни тук в тая плоскост залитат. Готварското умение е там някъде на заден план...

# 64
  • Sunshine state
Там е въпросът, че никак не е риалити, а е прекалено режисирано - нито реалциите им са естествени, нито готвенето им, нито пък коментарите.

# 65
Рецептата на Токев за "кайзершамарен".

Grinning и при него има загоряло, не колкото при Сашко, но все пак си го има.
Направих го по рецептата на Токев във видеото. Много добре стана и много ни хареса у дома! Интересно че са различни пропорциите на тази рецепта и рецептата от епизода - тук  са 4,не 6 яйца, а пък брашното е повече. Мерси за видеото!

# 66
# 67
Коментираше изборите Роу преди малко по битиви - вероятно това е имала предвид.

# 68
Интересно какво описание им е дала. Пак ли имаше хелоу?

# 69
Имаше Дюбай и колко й е трудно.

# 70
Ами да се връща тук. В България се живее прекрасно.

# 71
  • Mediterraneo
Днеска! Гледахте ли?

# 72
  • Испания

Роу ли? Не можех да си я причиня. Два дни седмично ми стига, дори ми е в повече.

Севда Димитрова, Радка Бауман и Божана Кацарова за пандемията, кулинарията и трудната година, през която минахме
Как оцеляваха и какво нови измислиха през изминалата година победителите от MasterChef

Диана Бояджиева: Внукът ми ме мотивира да участвам в "MasterChef"

С какви емоции Диана Бояджиева напусна кулинарното шоу?

Александър: Просълзи ме емоцията, тя е несравнима

Най-младият участник в MasterChef се похвали, че започва работа в ресторант

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 20:40 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 73
  • Mediterraneo
Визирах написаното от нея "Днеска". Дори във форума не се среща така написано Simple Smile, а тук четем много.

# 74
  • Sunshine state
Ох, мъка е Радка да я слуша човек, превъртях след няколко нейни изречения.. 🙄 Тука са я писали Бауман, а беше Булман преди. Да не се е омъжила наново?

Общи условия

Активация на акаунт