🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

• 38 292
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
Стана ми кофти, че Сашко е отпаднал,  но последната новина за него ме зарадва. Хубаво е човек да следва мечтите си. Дано майка му го подкрепя повече.

# 76
  • Испания
Ох, мъка е Радка да я слуша човек, превъртях след няколко нейни изречения.. 🙄 Тука са я писали Бауман, а беше Булман преди. Да не се е омъжила наново?

Сигурно са сбъркали при изписването.

Визирах написаното от нея "Днеска". Дори във форума не се среща така написано Simple Smile, а тук четем много.

"Днеска" е разговорна дума. Това да ѝ е кусурът на Роу.

# 77
  • Sofia
Преживящата Божана мен ме издразни😤

# 78
Преживящата Божана мен ме издразни😤
Много ниско ниво - с дъвка в устата, пълно неуважение към събеседника, в случая зрителите. Ама пък тя много си се обичка тая жена, скандално готина си е в собствените очи.

# 79
Аз скоро попаднах на клипчета на Силвена Роу в Тубата, търсих за едно месо рецепта и ми стана любопитно, и ги изгледах.
Ами на нея английския и е ужасен за човек, който се е преместил в Англия общо-взето след завършване на училище. Поне доколкото си спомням, от това, което е разказвала по предаванията. Почти толкова зле, колкото на Лео Бианки българския. Не ѝ бях чувала английския допреди това.
В същото време говори български с английски акцент... Нелепа работа.

# 80
Роу не е посещавала Кеймбридж, а работила в кухня заедно с други имигранти- колко чужд език да научи от индийци?

# 81
Забравяте, че е омъжена за англичанин все пак. Едва ли е чак толкова лош английският ѝ.

# 82
Тя нали в България на Пловдивския панаир се запознава с мъжа си, който е англичанин и след това заминава с него да живеят там. Даже е разказвала, че е била у тях, заедно и с родителите му.
Но и да е готвила с емигранти отначало, тя сигурно едно 30 години живее там, а акцента и е баш като на индиец 1-ва година.

# 83
За мен е нормално чужденец да има акцент. По-важното е да й се разбира 😁
Иначе хич не ми харесва и си позволява твърде вулгарни коментари. Отделно кето-мето манджите й не ми допадат.

# 84
  • Sunshine state
Много добре си говори английски, гледах я в Chopped, просто има акцент, но това е нормално.

# 85
Здравейте, ето един клип на Силвена Роу и една страхотна тортичка.Yum
Скрит текст:

# 86
  • Пловдив
"Любимо" ми е, когато Роу рече на някоя чиния: яденето. И от нейната уста с льек акцент, потресаващо.

# 87
Като си припомня , че е шоу Роу си е точно на мястото. Изглежда, че не се взема много насериозно, държи се равностойно с мъжете. Да си представяте някоя друга ТВ готвачка? Катето Евро или онази фукла от Бонапети? Играят си добре ролите журито. Подборът е слабичък, но какво да се прави...

# 88
И на английски говори като на български.

# 89
  • София
Абе тука само негативизъм и хейт....
Божана такава, Радка онакава, Роу, Анна, Мая, Мария.....
бррр много лошотия много нещо
Добре че вие сте идеални.
Странно ми е как ви е ок с толкова много хейт в душата честно. И то насъбрана лошотия към напълно непознати хора, които по никакъв начин не правят лошо някому, едни обикноврнни участници в шоу за забавление. Ще каже някой, че насила ги гледате, ми като толкова ви дразнят канали да искаш, гледайте друго.
Откакто съм в темата почти няма положително и приятно за четене мнение☹️

Общи условия

Активация на акаунт