🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

• 38 608
  • 788
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Гаргамела,  така ми изглеждат знам, че не са желирани. Има едно подобно - гьози.  Същия ужас. А съм човек, дето всичко му е вкусно, но това нямам желание да опитам. Изглеждат гумени и безвкусни.
Друго не съм яла, но гьози всички у нас обичаме.Гьозите могат да се пържат изцяло и да не са лигави.И супи съм правила с дъмплингс.Пролетни ролца не съм яла и нямам и желание да опитам.

# 586
  • Mediterraneo
Аз правя пролетни рулца, ама по друг начин. Не разбрах правилно ли завиха зеленчуците сурови вътре. Аз първо ги задушавам леко, после ги завивам и пека на фурна. Иначе са ми мазни много. Тайне, вкусни са, опитай! Гьози вземам готови от Лидл, в МВ за 3 минути, страхотни са. В единия японски, където ходим, има няколко вида, много ги харесваме.

# 587
Еми на,  Виктория пак отърва кожата. Късмет, брат, късмет. Така ще добута най-малко до топ 9 което е ту мач.
И аз се надявах да е тя. Голяма е късметлийка.
На Коко му се пече яйцето.

# 588
  • София
Пролетните рулца са ми любимите. Зависи и как са приготвени, де, но по принцип са много вкусни.
Така или иначе, силен играч ще отпадне днес, определено очаквах Вики да отлети преди който и да е от тримата.

# 589
Коко май ще си ходи. Трудна задача имаха.

# 590
  • София
Аз правя пролетни рулца, ама по друг начин. Не разбрах правилно ли завиха зеленчуците сурови вътре. Аз първо ги задушавам леко, после ги завивам и пека на фурна. Иначе са ми мазни много. Тайне, вкусни са, опитай! Гьози вземам готови от Лидл, в МВ за 3 минути, страхотни са. В единия японски, където ходим, има няколко вида, много ги харесваме.
Тези пролетни рулца с оризовите кори, дето се мокрят, и суровите зеленчуци, не ми вдъхват доверие, те сурови се ядат. Само със зеленчуци никой няма да ги яде у нас. Simple Smile

# 591
Обичам дъмплингс, баобънс и пролетни рулца, но никога няма да тръгна да ги правя Grinning
Освен вариацията на пролетните рулца - ползвам оризови кори, вътре слагам морков, краставица, кориандър, нудълс, чушка. Мокря кората, завивам и не пържа. Със сосче става супер.

# 592
  • София
Викито, с тиха стъпка и много късмет, се промъква напред. Simple Smile

# 593
  • София
Пролетни рулца ... извинете а пролетните рулА (без ц) колко са големи?

# 594
  • Варна
Ех, колко ми е тъжно за Константин. Преди него трябваше да си отидат Мая и Виктория.
За по-наблюдателните въпрос имам. Simple Smile В първите епизоди Мария и Константин сякаш се радваха много да си партнират, а напоследък сякаш се отбягват. Не можах да доловя какво се случи.
Аз продължавам да съм фен на Мария. Изпуснах началото на този епизод обаче. А италианският шеф беше радост за очите и ушите, отбелязвам специално. 🤣
И доста неудобно ми беше да гледам превземките, въздишките на шеф Роу вчера пред Стилиян и той наистина каква многозначителна усмивка пусна. Не и отива на тази жена да се държи така.

# 595
  • Майничка
Тарталета, ако ги печеш, логично е първо да обработиш топлинно плънката, защото топлината ще прегори корите, докато стигне до нея, но ако ги пържиш, тя поомеква естествено от мазнината. Предполагам, че подобен ще е ефектът с еър фрайър, не съм пробвала.

# 596
Изнерви ме този епизод. Прекалено режисиран беше. В крайна сметка, както видяхме, си тръгна Константин, който така или иначе беше нарочен за изгонване още от вчера и си беше с черната престилка.Сякаш нарочно направиха всичко възможно, за да им обтегнат отношенията на оставащите. Изглежда тази година се събраха възпитани и толерантни хора, а това за нашите формати и сценаристи е недопустимо. Без заяждане, вражди и простотии те не могат да виреят просто!
Нела и Мария не спряха да дуднат - Нела да обижда Стилиян, а Мария да се надува и напряга обстановката.
Казвате - гаден номер беше това със смяната по средата... Обаче благодарение точно на тази смяна, спечелилите спечелиха Wink Превесът дойде всъщност от заварения от тях десерт (профитеролите, които толкова не искаха) и който гостите определено харесаха повече! И пиците на Александър не бяха добри. Може и страхотно да е тайното Rolling Eyes му тесто, но готовите му бяха недопечени, препечени и въобще се изложи с тях.
А пък странно как забравената чиния просто ме разби! Връх на режисьорската намеса...
Следващите задачи също бяха много трудни за 90% от участниците. Прав беше Мартин - да дойде китайчето да разпознава чубрицата, магданоза и мащерката в градината му Simple Smile
Може пък Константин да е искал по някаква причина да си тръгне точно сега.

Стилиян с боядисана коса ли е?

ПП. Пролетните рулца са много вкусно нещо. Беше ми смешно когато Нела не знаеше какво да ги прави и как да ги завива. Най-прости пържени банички със зеленчуци Rolling Eyes
Виж другите неща - пелмените и "сандвичите", да кажем, дори не им знам имената. Ще чакам Смайли да качи снимки с надписи Simple Smile Но в нашия китайски ресторант им викат другояче.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 23:12 от птица

# 597
  • София
Хора тотално изтрещяхте, превземки на Роу с мъжете, Стилян бил човек на журито 😂😂😂
Роу днес се превъзнесе и по храната на Нела, жената е ценител на вкусната, красива храна, и обича да говори образно с метафори и сравнения. На мен ми е интересно и ме радват подобни описания, имам и аз богато въображение и си представям вкуса на храната, а не просто много е вкусно , получило се е и това е, ще е скука.
Стилиян е скромно момче от Димитровград,което е талантливо и работливо и има мотивация нали стана татко. Това, че не става за лидер и не умее да ръководи хора вече е ясно, но не го прави лош участник, не всеки умее да е начело.
Нали не вярвате, че моментно изведнъж им хрумва да им сменят полетата на готвене? Всичко е предваритален сценарии, за да има шоу, да има емоции и после да се изписват страници тук и спорове във ФБ, така се прави реклама и се печелят зрители.
На мен храната, която готвиха днес на елиминациитеми харесва и бих пробвала да направя всичко, не са сложни нещата.
Пиците им не ме впечатлиха никак, моята пица сякаш става по-хубава,но те ги шашнаха и двата отбора с тази смяна.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 23:12 от hetera

# 598
  • Испания
Хора тотално изтрещяхте, превземки на Рои с мъжете, Стилян бил човек на журито 😂😂😂

От доста време се въздържам, но някой трябва да ти го каже: моля да коментираш формата и участниците му, а не пишещите в темата! Прекалено често си позволяваш да определяш какво и как трябва да се коментира тук.

Разбира се, мога да информирам модератор, но не го правя.

# 599
То и аз обичам образни описания, ама правежите на Роу са неуместни. Сармите преди, на Стилян май,  й се сториха много секси, е как да го разбирам това...всичко друго може да е секси, но не и сарми с кисело зеле. Joy
Иска да се прави на интересна и забавна, но не й се получава. Елементарна е. Браво на другите двама шефове, много ги харесвам. Purple Heart
Мъчно ми е за Коко. Голямо сладурче беше...! Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт