Звездни компромати - Април'21

• 283 288
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Варна
Водещата не е ли голямата любов на Славчо- Маги?

# 1 261
Бакалова не знам как се добра до титлата си преди толкова години, никога не е била красива, по-скоро имаше нещо различно в излъчването й, но чертите й - тази брадичка на бабе, хлътналите очи, не мога да я нарека хубава в никой случай.

# 1 262
Някои от второстепенните актьори от Приятели:
Скрит текст:
, , , , , , , ,
Нямам думи

# 1 263
  • София
Водещата не е ли голямата любов на Славчо- Маги?

Тя е.

Възрастта не прощава на никого.

# 1 264
От Ваня Костова на живо имам мнооого кофти впечатления. Преди много години, около 1993 някъде, работех в една фирма за почивки. На презентация дойдоха Ваня с кавалер - арабин, който уж й бил зъболекар. Понеже на двойките се обещаваха подаръци, за да ни посетят, арабинът ми заповяда дадем на Ваня телевизора, защото е отделила от ценното си време да дойде при нас. Аз обясних, че се пада на късмет кой каквото си изтегли, той ми повдигна тон, а Ваня гледаше радостно. Накрая спечелиха почивка в чужбина Simple Smile Тогава настъпи пълен разрив, арабина крещя и обижда, че искат телевизор, а Ваня пак така си седеше доволна... едвам се спасих. Наложи се да обещая, че ще ходя при "зъболекаря" да ми оправя зъбите. Не че бих стъпила там де Simple Smile Оттогава имам много наум за Ваня като човек.

# 1 265
Представям си жълтите заглавия Wink
Тя си има вид на махленска сметкаджийка

# 1 266
Не сте ли я гледали във ВБ? Там се прояви като тих агресор и злобен човек. Но иначе все с молитви, Библии и прочее.

# 1 267
Бакалова не знам как се добра до титлата си ...
Е, ти сериозно ли? Grinning

# 1 268
Бакалова не знам как се добра до титлата си ...
Е, ти сериозно ли? Grinning
Верно, бях забравила как се печелят конкурсите за красота в България, а и не само.

# 1 269
  • Mediterraneo
Аз и за друга мис знам как се добра до титлата, мисля същата година спечели алтернативния конкурс. Схемата е същата като на Бакалова. Каквато е и за всички миски всъщност.

# 1 270
Виолета Здравкова ми е от тези Мис България, които се чудех как са избрани. Никога не съм я харесвала в лице и тъкмо търсех нейна снимка, та попаднах на фотос от сватбата й - Виолета настрана, но вижте как се е барнала сватбарката вдясно от младоженеца!
Скрит текст:

# 1 271
  • Варна/Амстердам
И Маугли Желязкова е в същата графа миски и мисиски. 😂

# 1 272
Че тя едната шаферка в ляво по-булка от булката Виолета... Joy
Добавям, че само една девойка е ухилена - другите всички смръщени и безизразни, все едно насила са там.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:06 от anitsa

# 1 273
Сватбарката вдясно от младоженеца дано са я заснели като се е хванала на хорото Simple Smile Интересно е било.

# 1 274
  • Бургас
Сватбарката вдясно от младоженеца дано са я заснели като се е хванала на хорото Simple Smile Интересно е било.

Ох,не мога!:sweat_smile:
Да ти имам въображението!:smiling_imp:

Общи условия

Активация на акаунт