Звездни компромати - Април'21

• 281 858
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 265
Откъде да знам какво слуша Валериева... Знам, че Доли има песен със същото заглвие като въпросната мислА от поста.

# 2 266
на тита бюстът ѝ е ужасен, а вече и устата. жалко, беше симпатична.

# 2 267
Откъде да знам какво слуша Валериева... Знам, че Доли има песен със същото заглвие като въпросната мислА от поста.
Риторичен беше въпросът Simple Smile

# 2 268
Извинявай, не схванах иронията и се зачудих защо питаш за музикалните предпичитания на наша Валериева. Joy

А Валериева, както и Андреа, не знам какво слушат, но ровят яко нета за лексиконски мисли.

# 2 269
  • Rock & Roll feeling ...
Брад Пит:
"Мария Бакалова, която напомня на Мерилин Монро... Тя ще бъде голяма звезда някой ден. Добре дошла, Мария!"
Скрит текст:

Не е казвал подобно нещо.
А какво е казал?

# 2 270
Гледах отново обявяването за най-добра поддържаща женска роля и това, което всъщност казва Брад Пит, е 'For Maria Bakalova is all about Marilyn Monroe. She wrote Merylin's quote - I'm gonna be a great movie star someday. Maria, welcome!' (За Мария Бакалова всичко е свързано с Мерилин Монро. Написала е цитатът на Мерилин - един ден ще бъда голяма звезда. Мария, добре дошла!) Не я сравнява с Мерилин по никакъв начин, просто споменава онова, което самата Мария е казвала в интервюта, че е писала цитата на Мерилин като дете по чиновете в училище. Иначе визията й като цяло ми хареса, но винаги е с една и съща прическа.

# 2 271
Selena Gomez
Скрит текст:

# 2 272
  • DE
Източна звезда рожденик днес. Kang Dae-sung член на най-добрата корейска група Big Bang - 32 години.
Когато го видях за пръв път си казах - Леле, колко е грозен, но след това го ЧУХ. Сега дори ми е красив Grin Остава си един от любимите ми източни гласове.

Скрит текст:

# 2 273
https://ladyzone.bg/laifstail/brad-pit-marija-bakalova-napomnja- … xMkU   

Статия за това какво точно е казал Брад Пит. Определят реакцията на Мария като симпатична

# 2 274
Нали точно това коментираме, че не е казал такова нещо.

# 2 275
  • София
Гледах отново обявяването за най-добра поддържаща женска роля и това, което всъщност казва Брад Пит, е 'For Maria Bakalova is all about Marilyn Monroe. She wrote Merylin's quote - I'm gonna be a great movie star someday. Maria, welcome!' (За Мария Бакалова всичко е свързано с Мерилин Монро. Написала е цитатът на Мерилин - един ден ще бъда голяма звезда. Мария, добре дошла!) Не я сравнява с Мерилин по никакъв начин, просто споменава онова, което самата Мария е казвала в интервюта, че е писала цитата на Мерилин като дете по чиновете в училище. Иначе визията й като цяло ми хареса, но винаги е с една и съща прическа.

Субтитрите се разминават малко...

# 2 276
Реакцията на Мария Б.
Скрит текст:
няма нищо общо с това:
Скрит текст:

Както и шушукането с прикрита уста е жест говорещ за липса на възпитание и маниери. Незнам дали не са ви учили като малки, че да говорите с ръка пред лицето е невъзпитано. То е същото като да сочиш с пръст.
В Америка всичко е допустимо, та може и да е прието за нормално, де.

Този момент съм го изтървала - Шаша Барън Коен изсипва "урната с праха на Диктатора" върху интервюиращият го журналист на Оскарите 2012:
https://www.youtube.com/watch?v=4K0x1DF_t9Q

# 2 277
За шушукането мога да се съглася донякъде, макар в случая да го намирам за твърде преувеличено. Обаче за това, че си е сложила ръката на лицето?! Сериозно ли, кое му е невъзпитаното? Абе кажете - къде трябваше да ги държи тези ръце, за да съвпадне поведението й с вашия етикет? Зад гърба?
Защо търсите под вола теле? Ясно, че никой не може да се харесва на всички, но поне вярно да беше допуснала сериозен гаф, а то - смукане от пръстите. 🙄

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 16:06 от Tess d`Urberville

# 2 278
Малко в повече ми идва това натякване колко лошо е възпитана Мария.
Ще се научи. Изглежда добър човек.

# 2 279
Малко да разведря темата с Тоци. .... ГледайтИ и завиждайтИ ...

https://www.facebook.com/photo?fbid=4001662886567535&set=a.428914240509102

Когато съпругът ти готви ултра, мега, гига вкусно и ти прави традиционен, неделен брънч, а ти притежаваш уникалната способност да ядеш в огромни количества и да не пълнееш! Още една причина за завист, всъщност 2 (мъжът ти готви всеки ден)... 👨‍👩‍👦👑👸🏼👨‍🍳#щастливажена #глезенапринцеса #обгръжванажена ❤️ Яйца по Бенедиктински със сос холандес

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт