Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 282
  • 844
  •   1
Отговори
# 105
Ще зареждат пак MFK поне в три наши сайта. Ако не е супер спешно и можете, изчакайте около месец. Очаквам цените пак да са красиви, а може би и по-красиви да са.

Благодаря Фръц! Ще изчакам нашенските. Предполагам следва да дебна мейкъп,парфимо и елфрагранс?
Да, любезният господин от Ел ме увери, че ще имат нови зареждания, защото не са очаквали такъв силен интерес.
Непринудено мил, проведе един некратък  разговор с мен Simple Smile Но отбелязвам, че поне за след месец говорим
В парфюми шоп също може да се очакват наличности, и те имаха артикулите от Ел със седмица закъснение.

# 106
[

На Delirium изтече ли кода за 20 % ?
На мен ми изписва "This item is not in stock
[/quote]
Да , като отворя наистина.Обаче няма ли да я поръчат и доставят ?

Въпрос :

Дъглас.де доставят ли до превозвач ?

# 107

Въпрос :

Дъглас.де доставят ли до превозвач ?
Да, доставят, не съм имала проблем до сега

# 108
Благодаря за новата тема! 🌷

Получих си поръчката от  parfumdreams, заявена преди 10 дни. На стойност малко над 100 Е, с нишов парфюм. Мострите са шампоанче и пробичка на Alive Boss. Кашончето- смачкано леко. Само кодовете за намаления ги крепят.
С това отговарям на въпроса за запис.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 14:02 от Фенси

# 109
Дебора от sprayparfums ми е отговорила, че чакат наличности след Великден и много се извинява. Явно до мен не са стигнали наличностите им от En Passant. Кой знае какъв бум е имало в този ден 😆
Ще почакам още, нямам бърза работа. 😀

# 110
  • София
Някой има ли телефона на Елинор в Бизнес Парка? И там има ли доста неща във шоуруума?

# 111
  • София
Някой да знае откъде мога да поръчам Thé Basilic Molinard:
https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/The-Basilic-58510.html

Не мога да го открия по българските и немските сайтове.

# 112
От "хваления" от мен сайт, имат и код пак.
https://www.parfumdreams.de/Molinard/Unisexduefte/Les-Fraicheurs … /index_90883.aspx

Имат доста парфюми parfumdreams, но ме дразнят с измислените си мостри.

# 113
Някой има ли телефона на Елинор в Бизнес Парка? И там има ли доста неща във шоуруума?

# 114
# 115
Днес получих мостра на Pear Inc Juliette has a gun, от официалния сайт. Изпратиха я на 23ти март, вчера беше в пощата. Беше в голяма кутия, в която има място за 3 мостри, много хубава опаковка. Парфюмът е хубав, но нищо особено. Мирише на свежа круша, не презряла Grinning

# 116
За съжаление кодът не важи за доста марки, включително и Diptique. Винаги тези марки са изключени от каквито и да е кодове.

EDIT: Поправям се, този път са включили някои продукти от конкректните марки.
Благодаря!

# 117
  • Бургас
Днес получих мостра на Pear Inc Juliette has a gun, от официалния сайт. Изпратиха я на 23ти март, вчера беше в пощата. Беше в голяма кутия, в която има място за 3 мостри, много хубава опаковка. Парфюмът е хубав, но нищо особено. Мирише на свежа круша, не презряла Grinning
Благодаря за информацията Цветинка. Точно вчера поръчах този Discovery Set Superdose и се чудех след колко време да го очаквам.Значи към края на следващата седмица.
Момичета, струва ми се, че някой написа, че си е купил от ексклузивите на Шанел - 40 мл. Погледнах в сайта/френския/, но не видях такава опаковка. Аз ли не гледам на правилното място или малките опаковки са за определен пазар ?

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 17:57 от . Яна .

# 118
  • София
По-скоро си гледала/чела за ексклузивите на Диор, мисля аз. Simple Smile От тях има 40 мл, но както стана ясно, не могат да се поръчат до България, както и до адрес на превозвач явно. Simple Smile Шанел нямат 40 мл флакони от ексклузивите - стандартната линия е в бутилки от 75 и 200 мл, линията Parise - Venise, etc. - 50 и 125 мл.
Ако някой има скорошен опит с поръчки от сайта на Шанел до Бг, ще е интересно да сподели. Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 18:17 от Klodilia

# 119

Общи условия

Активация на акаунт