Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 227
  • 844
  •   1
Отговори
# 165

Не ви е срам, изкупили сте розовата Латафа в Емаг. Някоя от другите дали е хубава? Има ли някой впечатления?

Aз имам това.
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-lattafa-perfumes-washwashah-z … 129/pd/DGJR37MBM/
Сладичко, аз усещам леко някаква бонбонеста виолетка, въпреки, че в пирамидата няма такава.Преди дни се нафъцках в 13ч и до 20ч си го усещах и му се радвах. Именно от емаг го взех, с отстъпката от 20 % излиза 27 лв , което е добра цена за подобно качество според мен.
Останах приятно изненадана като отворих кутията, защото имаше и дезодорантче (някакъв унисекс), който не е споменат да върви в комплект с парфюма.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 07:25 от НУКИ

# 166
  • София
Rochas Eau De Rochas Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР - 22 лв.
https://www.parfimo.bg/rochas-eau-de-rochas-eau-de-toilette-za-j … ni-100-ml-tester/

# 167
Това нещо е трудно и за 5 лева, така че не му скачайте много смело.

# 168
https://www.parfimo.bg/xerjoff-casamorati-1888-regio-eau-de-parfum-100-ml/

423 лв без код. Не съм го виждала преди никъде..

# 169
# 170
Момичета и момчета, за поръчки от английски сайтове и доставка до английски адрес от кой превозвач сте доволни?
След отделянето на Англия от ЕС не съм поръчвала и не ми е ясно мита и такси превозвача ли плаща и след това ние на него. И въобще какво се плаща?
В Габиели ако поръчаш стока под 140 паунда ( може да бъде в няколко поръчки, но общата стойност да бъде под 140 паунда) не плащаш нищо допълнително, освен 4 лв на килограм. Много съм доволна от Габиели- вече 8 години ги ползвам безпроблемно.

# 171

Regio EDP

Скрит текст:

# 172
  • Чукарландия
Аз години наред ползвах услугите на Габко и бях доволна. Не знам сега обаче дали превозват все още. По Нова Година спряха работа.

Да си похваля отново Парфимо - поръчах Le Male Le Parfum Jean Paul Gaultier, Explorer Montblanc и The Brilliant Game Davidoff по препоръки на Milen™ и Deetron (Благодаря!).
Всичко е ок, първите два парфюма са тестери, с картонени кутии, с празни ходове и двата, с капачка е Explorer - ухаят прекрасно, а The Brilliant Game си е продукт с кутия и целофан, все още не сме го отворили.
Та, подаръци ще има за всички от сърце 🤣, който си избере абитуриента, има и за баткото, ако не - има и за таткото... 😂
Поне в къщи мъже бол...
It's raining men, hallelujah... 🤣

# 173
Аз години наред ползвах услугите на Габко и бях доволна. Не знам сега обаче дали превозват все още. По Нова Година спряха работа.
Те си работят, но само с Германия. С Англия - не.

# 174
А как хващате най-добра оферта в Parfimo? Аз не мога да им хвана спатиите. Онзи ден се залисах и като седнах да поръчам сега, цената пак е скочила. Всеки ден ли ги проверяте и има ли някаква тенденция примерно към края на месеца да се вдигат / падат цените? Или офертите се пускат без никакъв ред?

# 175
  • Пловдив
Какъв край на месеца... в един и същи ден може да сменят цените няколко пъти.

# 176
Ами малко е хаос,аз си проверявам всеки ден каквото ме интересува.И в makeup също е пълна каша, те пък там не ден за ден, ами час за час.Днес гледах Libre Intense бяха понамалени с 30-40 лв всички, след 1 час обновявам - пак на старите цени 😃

# 177
  • София
На колко бяха намалени 90-те мл, помниш ли?

# 178
На колко бяха намалени 90-те мл, помниш ли?
190лв. беше, като погледнах по-рано, сега гледам 209, но може и повече да са смъкнали..

# 179
Толкова да.
50-те бяха на 146 (колкото и в парфимото), а 30-те на 98.

Общи условия

Активация на акаунт