Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 173
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Яна, с 500 гр. Брашно ли го правиш?  При мен стана като боза и добавих поне още 500, ако не и повече.

# 211
Много сте писали и не съм ви изчела. ММ е с Ковид и ми се е свило всичко. Уж казва, че е добре, но не може да свали температурата. Едва трети ден е, това броене ме побърква.

# 212
Янче, къде се губиш, м?
Последния, който правих, замесих вечерта и сложих в хладилника с идеята, да го опека за закуска. Много хубави конци се получиха, но стана за обяд.

# 213
  • София
Аз тесто за пица съм втасвала в хладилник и стана добре.
Направих днес и патладжани с доматен сос. Много обичам постни манджи. Сега ми се доядоха тиквички с ориз.

# 214
Заспала съм заедно с детето, кукнах преди малко и не ми се спи. Крива съм.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 00:13 от Анонимен

# 215
  • Euskal Herria
Малко повече от 500 грама брашно ми отиде, но аз не отделих от яйцата за намазването.
Сирос, тук съм.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 07:35 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 216
Радвай се на момента, Балонче. Човека ако е достатъчно упорит и търпелив,  ще дойде и този момент, когато ще си там не само тялом.

# 217
  • София
Янче, не съм разбрала, че си била болна. Радвам се, че си по-добре.
Аз отделих за намазване,  но пак беше рядко.

# 218
Янче, не съм разбрала. Бързо да минава!

Балонит,  пусни я тая душа. Вятърните мелници са опит.

# 219
  • sf
Балонче, не анализирай толкова, наслаждавай се! Не разбирам кое те спира да си щастлива?
Самотно ми е нещо.

# 220
  • София
Донси, послушай си съвета към Балонита 😘.
Балонче, сегаце момент да живеем за момента. Ситуацията ни го показа. Обмисляне, планове, устойчивост, всичко се промени и пак сме тук, така че се наслаждавай, пък каквото дойде.

# 221
Имах нужда да го напиша. Не искам да товаря никого.
Предпочитам да съм мармота с шоколада. Joy

# 222
Съни, възможно леко!
Ре, утрепа ме, чак ми се прояде. На мен, която сладко мога да заобикалям с месеци и да не го удостоя с внимание. Да се смята за комплимент, наистина.
Балонита, дерзай, бре, дерзай. Слушай кво ти пее патИло.
Кро, осиротях! Също комплимент.
МиУту доди. Наля Ни. Като ми тръгна спорта.. жиОта е хубав.
ЛягамЕ 😎❤

# 223
  • Euskal Herria
Предпочитам да съм мармота с шоколада. Joy
Може ли да е млечен, моля! Grinning

# 224
Добро утро!
Бързо възстановяване на Яна! Не разбрахме,че не си била добре,а и ти не си се оплакала! Ей,темата нали е за това,за да се оплакваме! Само аз ли ще мрънкам тук?!
Изпуснах Балонита,но знам че тя ще се събере и ще продължи напред! За мен мармот не си била,пък кой каквото ще да си приказва. Данък обществено мнение отдавна не плащам 🤗!
Снощи ви поизпуснах! До късно получавх заплашителни мейли и обаждания от един индивид,с когото аз самата съм имала бегъл контакт! Въпреки затворените заведения в България явно е намерил начин да полее мъката по жалкото си съществуване и си намери слушател в мое лице! Не исках да го блокирам,но си го изпроси!

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 06:06 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт