Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 175
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!

# 226

Хубава събота! Леко е дъждовно, но пък е топличко, птичките чуруликат....

# 227
  • sf
Добро утро! Отивам да разходя куч.
От мъже тип влюбен психар много ме е страх. Не помня дали съм се жалвала преди година и половина от един такъв, та тогава прибегнах до БНД да го укротява. 🤣
Айде хубав ден от мен, па макар и дъждовен!

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 08:31 от donsita

# 228
Оох... мъгла...
Съни, той е млад, ще му мине сравнително леко. Които (млади) хора го изкараха около мен, имаха няколко дни температура и това беше.
Сиси, градините на заведенията отворени тук.

# 229
  • Пловдив
Добро!
Черпя селско кафе с китки Simple Smile

Ре, бравос!
Сирос, искам рецептата за фрикасе Simple Smile
За Яна и Балончето не схванАх щот са трили.
Съни1122, да минава!

# 230
  • София
Добро утро!

Днешната събота е почивна и за мен, така че още се търкалям в леглото.

Съни, скоро да му минава на ТМ.

Яни, не разбрах от Ковид ли си била болна и ти?

Аз тази седмица бях под напрежение, защото единият ми брат се беше пречукал на ски и лежа в болница за спешна операция. Също не споделих. Не се знам защо, но в тежки моменти понякога предпочитам да ги изживея без да коментирам, а когато мине се отпускам и съм като болна. Та и сега така. Болна се чувствам, но и доволна, че го сглобиха. Сега следват рехабилитации и шепи хапчета, но поне е цял и вече вкъщи.

Чуден уикенд пожелавам на всички, а на работещите да им спори работата!

Щях да забравя да благодаря на Кло за кафето. Перфектно аранжирано с едни от любимите ми цвет

Тя и Мистичето сервирала докато пиша! Чудно е!

# 231
Мисте,  завид за двора и тази красота!
Ще пиша лс за фрикасето.
Панде, добре, че са оправили брат ти. Аз изпитвам ужас от ски.

# 232
  • София
Давай тук за фрикасето. Аз имам също добра рецепта.

# 233
  • София
И мен ме е страх да се кача на ски.

Добри, вчера стискахме палци. Успешно ли стискахме?

# 234
  • София
Дайте шанс на ските. Няма страшно. Пробвайте на бебешките (коректор каза бабешките 🤣) първо.
Боже, събуди ме. Мъжът ми мие прозорци🤨. Какво ли е сгафил.

# 235
  • София
Ре, покрай моя брат хич не искам да им давам шанс. Два пъти вече се троши на ски. А не е аматьор. Спортна натура е и на ски и сноуборд е все едно с тях се е родил. Лятото кара сърф. И онези крила, дето все им забравям името - от някоя височина в планината скача и лети. Забраних му да ми казва като ходи да лети вече, защото все го мисля и ме е страх с тези гадости, които ми минават през главата да не предизвикам дявола. Колоездене,  аматьорски състезания по бягане и т.н. въобще не ги и броя. Та спортист е, но ето какво стана. А аз каквато съм кашкавалка, не ми се мисли как ще се овъртоля.

Нека мие прозорците ТМ. Възползвай се да тръкне и другаде, ако има нужда. После чак питай какво е прегрешиш. А може и да не питаш, че да не се ядосваш.

# 236
  • France
Писна ми от тази пандемия. Искам пак да пътувам Cry
Парапант се казва, Панди, онуй дет лети. Еех, едно време и ние ММ спортувахме. Сега и двамата сме едни коремести... пфу

# 237
  • Пловдив
Фил и аз искам...
Сега прочетох за самолет София-Санторини за по 20, да 20 лева и се размечтах Heart Eyes

# 238
  • София
Фил, твоят корем реве през нощта, на ТУ е друга работа. По-трудно ще стане.
Панди, не е нужно да е екстремно. И двете деца от три годишни са на ски. Предпазливи са.
Козунакът се яде, но няма конци. Не е читава рецептата.
Дадох на шерпа да опита и го одобри, ама завалията е свикнал на тухли и не придиря много.

# 239
  • Пловдив
Това за награда за измитите джамове ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт