Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 178
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 240
Мисте,сега е момента да ходиш на Санторини! Имам предвид по това време на годината,не сега по принцип. В сезона там е ужасно претъпкано!
За делтапланер си мислех аз,онова дето лети де!
Мисте, много красиви цветя! Завид!

# 241
  • Пловдив
Сис, да, ама полетите стартират от 15 юни.

# 242
  • София
Мист, да 🤣. Не съм сигурна, че е награда обаче 🤣. Много прозорци имаме. Ще трябва и да сготвя.

# 243
Санторини през лятото е ад, такава тъпканица, че единственото му очарование е на снимки. Беше ми в мечтаните дестинации, покрай работата бях доста пъти там, но сега не бих си и помислила. Изобщо туризъм тук или преди и след края на сезона, или в девета глуха.

Личи ли ми много, че се събудих толкова крива, че домашните ги е страх да ме доближат дори да ми сервират кафето? Чудя се дали да не зарежа всички, да заредя колата, да пратя смс и да изчезна за целия ден... Може да си спретна едно кръгче на Мани, после да се прибера, да стоя далеч от кухнята, да си пусна филм, да си дочета книжката и да спортувам. Ден само за мен, мечти, мечтииии!

# 244
  • София
Аз не си падам по "известни" дестинации. Повечето са отврат, а и неоправдано скъпи. Предпочитам Виетнам, Камбоджа, турското черноморие и малките селца в Гърция и Италия.

# 245
Хайде на закуска, другарки!
Скрит текст:

# 246
  • София
Чироз, подла си 😘. Сега ми се дояде баничка с айрян.

# 247
Как знам кога да дойда, точно за баничките Heart Eyes Сиросче, идеални!
И Мистик сервира прекрасно градинско кафе, Кло пък първа класа. Разбирам сега защо не трябва да бързаш да ставаш 😃
Съни, не се притеснявай предварително за ММ. Сигурна съм, че ще го мине леко. Ако имаш въпроси, пиши ми лс.
Тук е слънчево и топло. Пожелавам при всички да е така.

# 248
Добро утро!
Взимам си душ и отивам у Сирос аз на закуска! Домашни банички обичам много.
Ре, браво на твоя мъж за ентусиазма да измие прозорците. Ти може спокойно да се опънеш на дивана и да нареждаш какво да ти пренесе. Възползвай се, докато не му е минало.
Хубав ден на всички, яжте и пийте, почивен ден е, работата днес оставете на мъжете!

# 249
  • France
Оха, баничка с боза Yum
Ако знаете във Fr-то какви хубави маршрути има, без пукнат турист. В Корсика съм спала в един хостел, само аз и френдката бяхме, по 8 евро на човек. А в централна Франция, ум да ти зайде. То пейзажи, то архитектура, то вкусна храна... ох, размечтах се.

# 250
Фил,завидях! Ето на такива места ми се ходи! Спокойствие,вино и финес! Това го има само във Франс 🍷!

# 251
  • Пловдив
М дааа..да се мятаме и да одим, налЕ? Simple Smile
Искам!

# 252
  • София
Не е невъзможно да се почива поносимо евтино. Сега е тегаво, но като отворят границите ще ви светна. Аз съм чергарка, мъжът ми е по дестинациите, но и той установи, че не ни е ок.

# 253
  • Пловдив
Ре, нареждам се... Simple Smile

Ся да питам запознатите...за смути блендер ли ми трябва? С какво се разреждат, щото нали става като пюре Rolling Eyes
Искам да се пробваме заедно да караме на зелении, смути, фреш и салати.

# 254
  • София
Мисти, аз не бих се мъчила със смутита. Адски са ми гадни.
Фрешове  обичам, но пък са сладки. Иначе ти трябва блендър ако си решила. ВМНВ хранене не е безвкусно и не би трябвало да го чувстваш като ограничение.
Аз се провалям с тестата, но иначе месо и салата са ми ок.просто на чипс и баница не мога да устоя.
Имахме доста смешна сцена. Дойде приятел на МУ на кафе. Погледна му рижия перчем и настъпи мълчание. Мъжът ми каза, че е решил да експериментира със сексуалността си 🤣🤣🤣. Човекът си тръгна, а сега трябва да му се обадим, за да кажем, че е шега.

Общи условия

Активация на акаунт