Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 60 180
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз имам вишничка,втора година ще има плод. Миналата година бяха 20-30 вишни,сега дано са повече. И една круша чакам дали ще задържи плодчетата,че две-три години връзва крушчици и после падат. Една беше останала,викам поне ще я пробваме каква ще е,но Синеочка решила,че е готова за късане и... 😂 Не я пробвахме.

# 1 246
Тит, и за теб ще има - ето я вишната Grinning
Дръвчетата са на нашите, на село.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 20:09 от rummi_pl

# 1 247
Някой зелени сливи (джанки) не предлага ли? или пък вишни. Последните не съм ги кусвала от близо 20 години.

Имаме вишна в двора. Simple Smile Като узрее, заповядай. Simple Smile

# 1 248
Добро утро!

Мони, все по-добре да си!

В този момент не съжалявам, че отменихме сватбата определена за 8ми май. Малко ме е яд за капарото, ама така било писано 😃. Някак събитие с над 100 човека нямаше да е удачно.

Умирам за череши и аз, нямам търпение да станат 🍒

Трябва да се захващам да организирам погача на бебка. Чудех си вкъщи ли да е или на село. Ама май по-добре ще е на двора. Хем ще е по-красиво, хем няма да ни е тясно.

Хубав ден и от мен! ☺

# 1 249

Умирам за череши и аз, нямам търпение да станат 🍒
И аз! Най-най-любимият ми плод, след това - динята. Обожавам череши. Вкъщи имаме 5 дръвчета, които зреят едно след друго.
Хубав ден от мен!

# 1 250
Записвам си кои мее поканил на гости.Simple Smile
И при Алето щях да ходя, но забравих повода ( старост, нерадост).
Аз проблеми с купоните нямам, май и не сме спирали да ходим. Сега изпускам "лагер" от танцовата, но то е защото ще си ходим към Варна.

# 1 251
Миналата година по това време пиех Приорин. 4 месеца го пих, не забелязах да дебелея от него, не забелязах и благоприятен ефект върху косата ми. Аз го пих профилактично, не знам дали има значение.
Деси, кого щяхте да жените?

# 1 252
  • гр.София
Миналата година по това време пиех Приорин. 4 месеца го пих, не забелязах да дебелея от него, не забелязах и благоприятен ефект върху косата ми. Аз го пих профилактично, не знам дали има значение.
Деси, кого щяхте да жените?
Лято, на най-добрата ми приятелка - дъщерята.

# 1 253
  • Germany
Добро утро! Дадох кръв и сега стискаме палци всичко да е наред. Мисля, че направих нещо като алергична реакция към едната лепенка и нямам търпение утре да отида да ми махнат конците и пластините и да махнем лепенките. Мазах с едно спрейче за успокояване на кожата, но след няколко часа пак почва да ме сърби... Аман!
Иначе времето при нас е прекрасно. Днес го дават 22 градуса. Вчера седнах да се препичам на пейката на двора и на 3тата оса/пчела, която се завъртя около мен се прибрах. Много ме е страх от оси/пчели и като не мога да избягам бързо няма да излизам. Голяма съм куковица Simple Smile
Хубав да ви е деня!

# 1 254
Мони, организма ти реагира на всички лекарства, които ти слагат. За това е и реакцията към лепенката. И аз бях така, махнаха всичко и оставиха организма да се самозащити.

# 1 255
  • Germany
Пак ще мрънкам. Звънна една приятелка до клиниката да провери резултата от стерилната урина и се оказа, че антибиотика не е правилният, но трябвало личният да им звънне и да издаде рецепта. Той днес беше до обяд. Сега не знам какво да правя. Не смея да спра антибиотика, за да не почна пак да ме боли, от друга страна няма смисъл да го пия щом не е подходящият. Ще моля съседката дето зет и е лекар да съдейства. Що така пак се закучи при мен не знам... Дано поне кръвните са ОК!

# 1 256
  • на Мелмак
Мони, чакаме да се похвалиш Simple Smile

Купихме два италиански козунака.
Днес пробвах единия, два пъти, друг също, но не ми хареса, от Лидъл.
Парче торта Grinning
Много Фкусно!

Отидохме да купим още един италиански, с шоколад и крем с шам фъстък. Animal Pig
Започнах, а никога не съм обичала сладко Sunglasses

# 1 257
Мони, ми кукувица си... хубаво е, че го осъзнаваш.

# 1 258
Ети, разсмя ме. Пробвала го два пъти;)
Козунак купувах в събота, уж домашен, две идеи по-скъп от недомашните;), ми не ми хареса.
От Лидл и Кауфланд, тези, дето взимах предишните години, по-хубави бяха.

Ако ме изкушите пак със снимки, може и да направя опит вкъщи. Още помня миналата година как до един през нощта пекох;)

# 1 259
Мони, стискам палци за кръвните изследвания.
Аз си купих захар, мая, брашно, домашни яйца и сега съм "оммммм". Дали да направя за празника и да си го изям сама, или да не правя и да чакам голямо парче от свекърва ми, което пак да си изям сама.

Общи условия

Активация на акаунт